Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שהתמונות של מגברי TRU העירו את השידרוגופיל משנתו, רועי זה די ברור שאתה לא מחפש המלצה למגבר אלא מחפש המלצה לבילט, אי לכך ובהתאם לזאת +1 לצביקה.

בהצלחה. :)

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין להם יבואן לפי מיטב ידיעתי.

ובלי קשר . אני מציע לך לקרוא טוב טוב את מה שכתבתי לך בהתחלה ולהפנים את זה.

אני ממליץ לך לחכות כמה חודשים עד אשר תסיים לחלוטין את כל נושא הכיוונים מכל צדדיו. אחרי שתכיר היטב את הרכיבים שלך ואיך הם נשמעים תשקול לנסות מגברים אחרים ולראות אם השינוי לטעמך או לא.

כרגע זה מיותר ולא יתן לך שום תמורה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הנה זה מתחיל...

תסלחו לי אולי רובכם כבר יודעים את עמדתי בנושא אבל אני נהנה להזכיר אותה מידיי פעם.

טובי המומחים בעולם (לפחות שאני מכיר) לא מצליחים להבדיל בין הסאונד שיוצא מהמגברים האלה בטווח הלינאריות שלהם, אולי לכמה פה יש אוזניים מיוחדות או פטנט אחר.

רועי, אם אתה רוצה לשפר את המערכת שלך תשקיע ברמקולים ובסביבה שלהם.

את הכסף אתה יכול להשקיע בקומפונט (אמיתי) לרכב של ג'נסיס למשל ולהתעסק יותר באקוסטיקה של הרכב ולא לבזבז אותו על החלפת מגבר ג'נסיס לסינפוני שלא תתן לך שום דבר מעשי.

אני חס וחלילה לא מתנשא, ולא אומר שאני מומחה, אבל הייתי משקיע קצת זמן בלמידה איך להקשיב, לטעום יין זה לא רק עניין של טעם זה גם עניין של למידה.

כל מי שאומר שיש הבדל משעותי בין שני מגברים ברמה הזא, בעצם אומר, שלפחות אחד מהם חוטא למטרה ולא נותן סאונד מקורי.

אם בראקס שונה בצליל שלו מגנסיס משמעותית אז אחר מהם לא משמיע את המקור.

תנסה להקשיב למערכות ברמה גבוהה בחדר אקוסטי או לכלים בחנויות נגינה וללמד את עצמך איך נשמע תוף, מצלתיים, גיטרה באס וכו' אח"כ להשוות ביון מה ששמעת למה שיש לך ברכב. תגלה שההבדל גדול, וזה לא בגלל בראקס או ג'נסיס...

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

tdb275_335.jpg

אוואה אווה אווהה.

---------

3744.jpg 150 watts x 2, 4 ohms. Bridgeable to 600 Watts זה כבר לא יתאים ספציפית למידראנג'. אבל חביב $1,009.99

3745.jpg

100 watts x 4

Configurable to 4, 3, or 2 Channels

$1,619.99

3747.jpgזה נראה לי הכי מתאים

4X50W

Configurable to 4, 3, or 2

$1,129.99

פורסם
הנה זה מתחיל...

תסלחו לי אולי רובכם כבר יודעים את עמדתי בנושא אבל אני נהנה להזכיר אותה מידיי פעם.

טובי המומחים בעולם (לפחות שאני מכיר) לא מצליחים להבדיל בין הסאונד שיוצא מהמגברים האלה בטווח הלינאריות שלהם, אולי לכמה פה יש אוזניים מיוחדות או פטנט אחר.

את הכסף אתה יכול להשקיע בקומפונט (אמיתי) לרכב של ג'נסיס למשל ולהתעסק יותר באקוסטיקה של הרכב ולא לבזבז אותו על החלפת מגבר ג'נסיס לסינפוני שלא תתן לך שום דבר מעשי.

אני חס וחלילה לא מתנשא, ולא אומר שאני מומחה, אבל הייתי משקיע קצת זמן בלמידה איך להקשיב, לטעום יין זה לא רק עניין של טעם זה גם עניין של למידה.

כל מי שאומר שיש הבדל משעותי בין שני מגברים ברמה הזא, בעצם אומר, שלפחות אחד מהם חוטא למטרה ולא נותן סאונד מקורי.

אם בראקס שונה בצליל שלו מגנסיס משמעותית אז אחר מהם לא משמיע את המקור.

תנסה להקשיב למערכות ברמה גבוהה בחדר אקוסטי או לכלים בחנויות נגינה וללמד את עצמך איך נשמע תוף, מצלתיים, גיטרה באס וכו' אח"כ להשוות ביון מה ששמעת למה שיש לך ברכב. תגלה שההבדל גדול, וזה לא בגלל בראקס או ג'נסיס...

לא הייתי יכול לנסח תגובה טובה יותר.

חבל לשדרג את מה שלא טעון שדרוג.

אלי

פורסם
אני רואה מריצים עלי צחוקים בפורום?!

אין בעייה צוחק מי שצוחק אחרון....:wink:

כן . וכן צוחק מי שצוחק אחרון . אני אומר לך משהו אחד ואני מקווה שתבין אותו . אני בנאדם שרוצה את הטוב ביותר , ויש לי טעם של הטוב ביותר ,אני אבחר במוצר הכי טוב שקיים בחנות , גם בדברים שאני לא מבין בהם , בלי לדעת את המחיר , אני פשוט יודע לזהות איכות . לא תמיד הארנק שלי מרשה לי את זה אבל זה נושא אחר :lol:

אני תמיד אבל תמיד משיג מערכות סטריאו שנשמעות הרבה יותר טוב ממערכות אחרות באותה רמת מחיר ולפעמים גם ברמות מחיר כפולות ומשולשות . הסיבה לכך היא פשוטה ביותר , אני לא מאמין במותגים , אלא באיכות , ואני לא מאמין בהחלפות חוזרות ונשנות .

if it ain't broken don't fix it . ואם כבר מחליטים על שידרוג , אני יודע מראש מה חסר לי כרגע , ואני בודק מראש שהרכיבים יהיוה בסינרגיה עם מה שאני רוצה ולא עם מה שיש לי כרגע , ותמיד אני קונה את הכי טוב שאני יכול להרשות לעצמי .

אתה קונה דברים טובים אבל אתה לא בודק אפילו אם הם בסינרגיה או לא ואתה מחליף כאילו שזה גרביים , זה לא מתכון לקבלת הטופ האפשרי במסגרת תקציב נתון . אז או שמצאת עץ עם עלים מדולרים , או שכנראה אתה תשלם מחיר כ"כ כבד על מערכת יחסית בינונית לעומת מה שיכולת להשיג באותו תקציב

אני מציע לך עיצה טובה , עצור וחשוב . וכשתידע מה באמת אתה רוצה אז תלך על זה כרגע אני הייתי הולך לטיפול גמילה משידרוגיטיס:lol:

בברכה יהודה

פורסם
הנה זה מתחיל...

מה אתה מנסה לומר ? שאין הבדל שמיע בין מגברים ?

אם בראקס שונה בצליל שלו מגנסיס משמעותית אז אחר מהם לא משמיע את המקור. ואם רמקול של גנסיס נשמע שונה מהרץ או ממורל או מהקומפוננטים החדשים שרצים בפורום האם זה אומר שאחד מהם או כולם לא משמיעים את המקור ?

כולם מסכימים על כך שההבדל הכי גדול בסאונד הוא ברמקול , העניין הוא שרמקול צריך מגבר , ולומר שכול המגברים נשמעים אותו דבר , זה פשוט לומר , אני לא שומע הבדל , מכאן שלא שומעים הבדל ומכאן נובע שאפשר לקנות מגבר של רד סאונד עם קומפוננט של גנסיס :lol: . וכן אני מודה שבכוונה הקצנתי , ונתתי את הרד סאונד לעומת גנסיס/בראקס/באטלר/TRU , כי הלוגיקה היא זהה , ורציתי שתבין עד כמה זה מופרך

בברכה יהודה

פורסם

עודד, אשמח אם תחדד מעט את דבריך. כפי שיהודה אומר, יש בהחלט הבדלים שמיעים בין מגברים. יש מגברים חמים או בהירים [ואני לא מדבר על רך, מלטף ומחבק..], מגברים שונים מפיקים 'צבע' שונה. מגברי מנורות מפיקים גוון שונה, אז איך ניתן לומר כי הם חוטאים באי חתירה לשחזור המקור?

ולגבי רמקולים, אתה יושב בחדר הדגמה אקוסטי, ומשמיעים לך בזה אחר זה רמקולים ברמה גבוהה ב50-100-150K, וזה נשמע לך שונה כל פעם. אז מי מהם משחזר את הצליל בצורה הטובה ביותר ומי לא? אני חושב שצריך להעמיד להפריד ולומר כי יש הבדל בין הפקת כל תדר ותדר שהוקלט - כפי שהופק, ברמת הפירוט למשל. בצורה אחידה וליניארית, בלי לעגל פינות ובלי להפיק טווח תדרים מסויים פחות טוב, לבין התוצאה הסופית המוגשת לנו לאוזן - שבמגברים שונים תהיה 'מתובלת' בצורה שונה.

דבר שני, הרי מוסיקה זה דבר סובייקטיבי. ייתכן כי לאדם מסויים דווקא אותו "אי שחזור מקור" יהיה ערב יותר לאוזן מאותו מקור משוחזר. זה אולי הופך אותו ללא מבין, או ללא אנין מספיק, אבל זה מה שהוא אוהב. מה תעשה לו?

הצעתי לפני כמה ימים לידידה לצאת לארוחה ל"אדום", מסעדת פירות ים שאני מאוהב בה [במסעדה ובלובסטרים שלה, לא בידידה..]. היא כמעט הקיאה עליי.. עניין של טעם.

פורסם

אחרי שחודש שלם אני מפרק ומרכיב מגברים ומשחק בכיוונים, בוודאות אני יכול להגיד שיש הבדל בין מגברים בצליל שיוצא מהרמקול,נכון היו כמה מגברים שלא הצלחתי להבדיל ביניהם מבחינת הצליל,אבל קיים הבדל(מי שרוצה אני אשמח להגיד איזה מגברים עברתי בחודש האחרון בפרטי).

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני פשוט לא רוצה ליצור וויכוח מיותר שלא קשור לנושא האשכול.:wink:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...