Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעתי סימפוני, זה מגבר ממש אבל ממש מיוחד, לדעתי צליל שלו עולה מעל כולם.

איפה יצאה לך לשמוע את סינפוני?עם איזה סט? ספר קצת...

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה יצאה לך לשמוע את סינפוני?עם איזה סט? ספר קצת...

באוקראינה לא מזמן.

HU: Clarion DRZ 9255

COP: CDT Audio

AMP: SINFONI 50.4X

SUB: Diamond Audio

סט לא מושלם אבל נשמע בצורה מושלמת.

פורסם

זה לא משנה איזה סט של CDT זה היה . החוות דעת שלך לגבי המגבר מן הסתם שגויה וחסרת משמעות.

על מנת לחוות דעה על הסאונד של המגבר אתה חייב לעשות מבחן מקיף שבו אתה מחליף את המגברים פעם אחר פעם ועושה כיוונים מחדש עם כל מגבר. אם לא עשית את זה , וסביר להניח שלא עשית את זה או משהו קרוב לזה , חוות הדעת שלך מדברת בעיקר על הרמקולים ולא על המגבר או משהו אחר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אולי.

בגלל זה יש לך חוות דעת רק על מגברי ג'נסיס, כי אתה בוחן רק אותם. :-D

עופר, ג'נסיסים הם מגברים טובים, אני לא פוסל אותם, אבל לא צריך לייות שמרני, בחור רוצה להתפתח, רוצה לשמוע דברים חדשים שאין אותם כאן, לפחות לא במסגרת הפרורום.

לדעתי מגברי סימפוני שונים מכול המגברים אחרים, ובטוח לא נופלים מרמה של ג'נסיס.

פורסם

שוב פעם, כולם מגברים טובים, כולם מגברים בעלי שם ומוניטין מוכחים וכולם מורכבים מהרכיבים הכי טובים שיש בשוק.

אתה רוצה להגיד לי שאם נעשה לך מבחן עיוור בין הסימפוני "שיש לו צליל שעולה על כולם" למגבר פולס אודיו או ג'נסיס אתה תדע להבדיל ביניהם? כנראה שלא.

אהבת סימפוני? אחלה. אהבת את איך שהוא נשמע? מצויין. התחברת למותג? הכי חשוב. קנה סימפוני.

איתמר.

אה, ולא הייתי ממהר להגיד שעופר בחן רק ג'נסיס.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני לא הייתי ממהר להגיד את מה שאיתמר כתב בקטן...:wink:

באמת עופר הוא אחד האנשים עם היותר נסיון שיש פה בפורום. בדק כמעט הכול. ומה שהוא לא בדק הוא לא אומר סתם.באמת בחור רציני בכל מה שקשור לאודיו לרכב.

אני אישית למדתי ממנו הרבה.

אני אשקר עם הייתי אומר שלא קניתי את הג'נסיס אך ורק בגלל עופר.

אבל אני גם חייב לציין שאני מרוצה מאוד, מאוד מהמגברים שלי.

רק דבר אחד חסר לי במערכת(שאת זה הבנתי רק לפני כמה ימים)

חסר לי מיד,כאילו את הנוכחות שלו.

בגלל זה אני רוצה להחליף למגבר אחר, כדי שיעשה לי את המיד יותר דומיננטי.

אני לא פגשתי עדיין מגבר ברמה של ג'נסיס,בטח ובטח לא ביכולת שלו לשלוט בתדרים הנמוכים של האלמנט.(אני מדבר גם על הסאב וגם על הוופרים שלי)

אולי אני באמת צריך לכוון לפני שאני עושה צעד עם המגבר. אבל אני יודע בודאות שזה מה שחסר לי במערכת שלי.

בלי קשר השבוע אני עושה עוד איזה פרוייקט חכו לתמונות....

פורסם
אולי.

בגלל זה יש לך חוות דעת רק על מגברי ג'נסיס, כי אתה בוחן רק אותם. :-D

יש לי הרבה חוות דעת על גנסיס מהסיבה שיצא לי לבחון ולהתעסק כמעט על כל מגבר שלהם במספר ובסט אפים שונים עבור כל מגבר ולכן אני מכיר אותם היטב וקל ונכון מבחינתי לתת חוות דעת מדויקות עליהם.

עופר, ג'נסיסים הם מגברים טובים, אני לא פוסל אותם, אבל לא צריך לייות שמרני, בחור רוצה להתפתח, רוצה לשמוע דברים חדשים שאין אותם כאן, לפחות לא במסגרת הפרורום.

לדעתי מגברי סימפוני שונים מכול המגברים אחרים, ובטוח לא נופלים מרמה של ג'נסיס.

לרגע לא אמרתי שאין דברים טובים אחרים ושצריך רק גנסיס . אם תסתכל לא אמרתי מילה וחצי מילה רעה או אפילו בינונית על סינפוני. לא אמרתי וגם לא רמזתי שגנסיס טובים מסינפוני. אם תסתכל בשרשור אפילו הגבתי בחיוב ועניין גם למגברים של DLS וגם של באטלר. אני לא מקובע ובטח ובטח שאני רוצה ואוהב לראות מותגים חדשים ברמה הזו כמו סינפוני בטאלר טרו וכו.

הדבר היחידי שאני כן מקובע זה עניין הדיוק בהמלצות. זה כמעט בלתי אפשרי לבוא ולשמוע מערכת כלשהיא ומתוך הסאונד להקיש על כמה המגבר הוא זה שמשפיע על הסאונד. יש עשרות פרמטרית שמשפיעים בעשרות אחוזים יותר מהמגבר עצמו. על מנת לבודד את ההשפעה של המגבר בלבד צריך הרבה זמן ידע וניסיון עם המערכת הספיציפית.

רועי , זה שחסר לך מיד זה אומר שבכיוונים שלך הוא לא מספיק דומיננטי. החלפת מגבר היא ממש לא הפיתרון לזה. חד משמעית לא.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, אני אמרתי לך הרבה פעמים שסט אפים שלך נשמעים טוב (כוונה בשני הרכבים), ושמעתי גם מגברים אלו לא רק אצלך, גם אצל אליקו ואחרים, ואהבתי מגברים אלו, אבל הם לא יחידים שאהבתי.

"ובטח לא נופלים...."

עצם זה שאמרת את זה, זה אומר שההבדל ששמעת הוא זניח:-(

זכותך להזניח משה אני כותב :-D

מה אנחנו ילדים ?

שוב פעם, כולם מגברים טובים, כולם מגברים בעלי שם ומוניטין מוכחים וכולם מורכבים מהרכיבים הכי טובים שיש בשוק.

אתה רוצה להגיד לי שאם נעשה לך מבחן עיוור בין הסימפוני "שיש לו צליל שעולה על כולם" למגבר פולס אודיו או ג'נסיס אתה תדע להבדיל ביניהם? כנראה שלא.

אהבת סימפוני? אחלה. אהבת את איך שהוא נשמע? מצויין. התחברת למותג? הכי חשוב. קנה סימפוני.

איתמר.

אה, ולא הייתי ממהר להגיד שעופר בחן רק ג'נסיס.

חשבתי לקנות, והוא לא עולה הרבה שם, בעיה שטסתי לא בשביל זה.

לגבי להבדיל, ברור שאפשרי להבדיל, וזה ניתן לכולנו, פשוט צריך לדעת אך. איתמר, לא מתאים לך דיבור הזה :lol:.

אני קונה נגן MP3, ולא מדבר עם אף אחד :twisted:

פורסם

אם אני קונה את זה, אז כבר אף אחד לא ירצה לדבר איתי:lol:

אבל אני רגוע בקשר לזה...

רועי,תתחיל לחסוך!:lol:

49.jpg

MBL_SYSTEM.jpg

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

• תוכן חדש...