Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעשירים שבינינו - 307CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לחכות למגאן cc לפי מה ששמעתי ממנהל בכיר ברנו המחיר שלה יהיה בסביבות ה 160 150 אלף משהו כזה

דורון

במחיר כזה היא תיקח בגדול..

גם בגלל שזה ההרבה פחות מהמחיר של ה307CC, אבל גם בגלל שזה איזור המחיר של ה206CC

וכאן מקבלים 4 מושבים.. ככה שאם זה יהיה המחיר.. אני צופה לה הצלחה כמו ל206CC ואפילו יותר 8)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
באמת מוזר:

180 כ"ס

מומנט 20.6 קג"מ

משקל 1490 קג"מ

ידני

ו0-100- 10 שניות :?::?:

הגיוני מאוד לדעתי... קבריולט תמיד שוקל יותר בגלל החיזוקים המסיביים שדרושים לשילדה המוחלשת מחוסר קשת עילית, המומנט מאוד נמוך יחסית לכוח, שיא ההספק מגיע ב-7000 סל"ד... מזכיר את המנועים של הונדה TYPE-R והשאר (Accord R ו-S2000), השיגו יותר הספק על ידי מנוע עם כושר טוב, אבל הוא מייצר מעט כוח, המומנט זה הכוח וכבד לו טון וחצי...ושיאו (של המומנט) רק אי שם למעלה ב-4750 סל"ד, יחסי ההעברה הארוכים גם תורמים לנתון 0-100 פושר זה, טווח הכוח היעיל יותר סביר יחסית ואני מאמין שבהאצות ביניים היא יותר סבירה, כי אז היא כבר יכולה להיות בתוך הטווח היעיל ולא 4750 סל"ד מתחת כמו שהיא בעמידה...

240K היא ממש לא שווה לדעתי............

ינון.

בגלל זה מספיק 130 כ"ס וגיר טוב כמו ב GTI 1.9 ואתה ב 100 תוך 7.8 שניות.

אם שיפרת קצת את הרכב (נגיד - עוד 40 סוסים) אתה כבר יורד מ 7 שניות.

אני את הצרפתייה הישנה שלי - לא מחליף! (רק אם יתנו לי 206WRC).

אז זהו, שלא.

אלון

פורסם
לחכות למגאן cc לפי מה ששמעתי ממנהל בכיר ברנו המחיר שלה יהיה בסביבות ה 160 150 אלף משהו כזה

דורון

מוזר אני שמעתי שהם מוכרים שאריות של דגמי 2003 שיצורם הופסק כ 2004

חדישים ...

אכן אמינות זה לא הצד החזק של מנהלי יבוא רנו בארץ , בצרפת מחירה

של מגאן CC 2.0 ידנית הוא 25500 יורו ,מחירה של 307 CC 2.0 ידנית

לעומת זאת הוא 24500 יורו .

בארץ ה 307 CC 2.0 ידנית עולה 210 אלף ש"ח כלומר המגאן CC תעלה

כ 220 אלף ש"ח,נניח ורנו יהיו לארג'ים ויורידו 20 אלף עדין מדובר ב 200

אלף שזה רחוק מ 150 160 .

אבל מה איכפת ל"מנהלים" להפיץ שמועות שאולי יזיקו ליבואן מתחרה בינתיים

עד להופעת הגירסה שלהם , הם יודעים שבארץ ערכה של האמינות הוא כמעט אפס.

להלן מיבחן שעימת בין שניהן שבוצע ע"י autojournal שהוא מגזין הרכב

המוביל בצרפת.

http://www.autojournal.fr/aj/essais/faceaface.htm?fic=intro&uid=C4665BD46A6909F3C1256DB200479276&marque=Renault&model=M%E9gane

לאלו שאינם מבינים צרפתית מסקנות המיבחן הם ניצחון מכריע ל 307 כמעט בכל

התחומים כולל ביצועים עדיפים למרות שלמגאן יש תיבת הילוכים 6 מהירויות לעומת

5 ב 307 , וכולל גם יתרון מכריע במנגנון הגג .

לאלה שרוצים לקרא את פרטי המבחן יש להקליק על Imprimer

בסוף הדף הנ"ל .

פורסם

עכשיו דיברתי עם אחד שאמא שלו עובדת בסוכנות פג'ו,הוא אמר לי שה-307 CC כבר בארץ אבל,פיג'ו מסרבים להוצאי אותה מהמחסנים.

משהו פה לא נשמע לי בסדר......מישהו אולי יודע למה הוא התכוון?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אבל אם שניהם היו אותו מכיר אני עדיין חושב שהייתי לוקח את המגאן קופה (אולי כי יש לי מגאן קופה)אבל לא חושב שאחת המכוניות האלה בכלל שווה 200 או 210 או לא יודע כמה זה ממש ממש ממש מוגזם!!!!!!!

פורסם

אני מתאמץ ולא מצליח למצוא סיבה אחת להעדיף את הרכב הזה, במחיר הזה, על פני המאזדה מיאטה, שההבדל היחיד ביניהם הוא בגג הקשיח... (ההבדל היחיד לטובת הפיג'ו/רנו, שלא לדבר על ההנעה האחורית של המיאטה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תשמעו .....האוטו ללא ספק נראה חמוד :)

אבל הוא צרפתי ....ומה לעשות אנחנו שונאים צרפתים והם שונאים אותנו ולכן הם נותנים לנו כאלו מחירים . איזה טמבל ישלם כל האוטו הזה 200 אלף כאשר ב180 אפשר לקנות מיני חביבה שחמודה פי אלף מהאוטו הצרפתי הזה וגם משספק הנאה באותה מידה אם לא יותר ?

פיגו' הולכת ליפול עם האוטו הזה .... :twisted:

8)
פורסם
אני מתאמץ ולא מצליח למצוא סיבה אחת להעדיף את הרכב הזה, במחיר הזה, על פני המאזדה מיאטה, שההבדל היחיד ביניהם הוא בגג הקשיח... (ההבדל היחיד לטובת הפיג'ו/רנו, שלא לדבר על ההנעה האחורית של המיאטה)

די פשוט, 4 מושבים אמיתיים, ב200K פתאום היא נעשת חסרת מתחרים כאשר הדרישה היא ל 4 מושבים. האאודי A4 קבריו, הבימר, והמרצדס עולות קרוב לכפול במקרה הזול ועד הרבה יותר במקרה הרע.

לבחור שהציע את הקופר S, אם כבר דוגמא לרכב שמתומחר רע זה קופר S. מה גם שהוא לא פתוח.... ככה שאין פה ממש תחרות.

אני מסכים שמי שלא צריך את ה 4 מושבים, המיאטה עדיפה בהכל. אבל מי שרוצה 4 מושבים, רוצה רכב יותר גבוהה (אנשים מבוגרים יותר) המיאטה מאוד נמוכה., הCC יכולה להיות אופציה נחמדה עבורו. אגב יש אחת כזו בסוכנות של פ'זו בת"א , ניראית טוב.

גיא

• תוכן חדש...