Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תשובות CLARION DRZ9255

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מישהו שיש לו את המכשיר הזה שיוכל לענות לי בוודאות עליו

אם הוא קורא צרובים / אם כן איזה קבצים (בלי להוריד לי את הראש אני יודע שלא שומעים במכשיר כזה דיסקים צרובים , זה לאישתי אז אתם מבינים אותי :roll: )

אם יש אפשרות לכייל אותו לרדיו בארץ / ואם כן איך איפה ובכמה . אמרו לי שאולי יש אפשרות לכיול במכשיר (הלוואי)

ומה ההבדל בינו ל D2

תודה.

פורסם

המכשיר קורא צרובים.

לא קורא MP3.

ואם אתה מתכוון בכיול עצמי לאפשרות לשנות על ידי לחיצת כפתור את התדרים אז, לא, לא ניתן!

יש 9255 ויש HX-D2 , אותו מכשיר רק אחד לשוק האמריקאי והשני לשוק האסייתי.(עם הבדלים מינורים)

(HX-D2 עובד על תדרים כמו בארץ.)

אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי, יש לי מכשיר כזה. ( במייל יהיה יותר קל כי אני לא מגיע לכאן לעיתים קרובות מדי [email protected])

פורסם

אלדד, רק לחדד את הדברים שלך, יש DRX9255 ויש DRZ9255, הראשון זה המקביל של הHX-D1 והשני זה המקביל של הHX-D2.

פורסם
אלדד, רק לחדד את הדברים שלך, יש DRX9255 ויש DRZ9255, הראשון זה המקביל של הHX-D1 והשני זה המקביל של הHX-D2.

חודד :)

פורסם
ההבדל הוא שבאחד יש קרוס 4WAY אקטיבי ובשני אין.(לא זוכר בדיוק איזה מהם מה).

שנייהם עם קרוס זהה

פורסם

למה פשוט לא להיכנס לאתר של קלאריון ולקבל את כל הפרטים וההבדלים בין הדגמים?

אם המכשיר מצריך כיול הייתי ממליץ לך לרדת מזה. אני לא הייתי רוצה שמישהו, מקצועי ככל שיהיה, יתעסק בקרביים של מכשיר בעודו חדש, על אחת כמה וכמה במכשיר כזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

[

תודה על ההענות

אבל שני דברים

1.אין מספיק כסף לקנות לאישתי רכב משלה אז אין לי הרבה ברירות ...:-(

2.באתר של קלאריון לא מצאתי פירוט על ה HX-D2 רק על DRZ9255 בכל אופן לדעתי תמיד עדיף לדבר עם מישהו שיש לו את המכשיר :-P

אז לסיכום HX-D2 וה DRZ9255 מקבילים (עם הבדלים מינורים) והם Dual 24-bit ולא ניתן לכייל ידני

והDRX9255 והHX-D1 מקבילים שהם 20BIT ואותם לא ניתן לכייל כלל .

אז תודה .

• תוכן חדש...