Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסך הוא כמו שלך הוא טיפה יותר גדול מdouble din

במזדה שלי כל מכשיר 2 דין ניכנס בקלות ,במסך הזה פשוט יצא לי המיץ הייתי חייב לפרק את המכסה האחורי שלו,וגם הצבע שלו מזעזע .אם איני טועה המסך הזה מתאים גם לBEZEL המסך עצמו מעולה פשוט ההתקנה שלו דורשת קצת יותר מקום מ 2 דין

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצבע שלו שחור מט, לא מבין על מה אתה מדבר

זה נכון שהוא מעט יותר מ2 דין, הוא לא 2 וחצי דין, הוא 7 מ"מ יותר גדול מ2 דין,

זה שווה את זה - המסך הזה פשוט מעולה

פורסם

המסך מעולה אבל הצבע שאני קיבלתי הוא אפור די בהיר שאינו מתאים לדש.הבעיה היחידה שיש לי איתו הוא שביום כאשר השמש

באה על המסך די קשה לצפות בו.דרך אגב את המסך קניתי לאחר שראיתי שהמלצת עליו בפורום ולאחר המלצות בmp3 car

פורסם

אז כמו שאמרתי, אם המסך שלך אפור אז אין לך 629GL,

אלא 619GL, ה629 פותח מראש לאחר חקר עמוק של הנושא ובמטרה אחת מרכזית להוציא מסך מושלם,

לאחר רגישות רבה לשוק הם שינו בו את כל התלונות שהגיעו מלקוחות - לדוגמא :

המסך מגיע בצבע שחור (במקום אפור מכוער בדור הקודם)

הקוים של המסך בצורה מרובעת במקום הצורה המוזרה שהוסיפו למטה,

ובגלל הבעיה הידועה של צפיה על המסך בזמן שיש עליו שמש, עברו לתאורת LED אחורית

זה ה629, וה619, רואים בתמונות את הצבע השונה, והצורה המעפנה שמקשה על בניות שיש ב619, בתמונה שלי רואים את האיכות תחת שמש.

629.jpg

619.jpg

פורסם

גם אני חשבתי לקנות את המסך הזה בזמנו לגולף ,אבל עכשיו יש לי איביזה האם הגודל מספיק או שתהיה בעיה?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
פורסם

בין הדורבנות לכיוון למעלה בשביל סאונד יותר עוקץ :)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

שאלה קטנה

האם ה 701 של אלפיין בצירוף פאנל השליטה (כמו אצל צביקה) יכול לקבל אות אופטי/קואקסיאלי ולעבוד כמכשיר עצמאי לכל דבר עם שליטה על הווליום (משהו כמו פרה בהגברה ביתית) ?

שאלה נוספת - האם מכשירי המדיה של אלפיין, כדוגמת ה X300 מסוגלים לשלוט על שלל הפונקציות שב 701 ?

חגי

...CASKA for life

• תוכן חדש...