Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים. מתוך 12 השעות שעברו מאז המפגש ביליתי 6 מול EBAY. ולהלן הדברים המעניינים להיום:

ה 9255 במחיר מציאה :

http://cgi.ebay.com/Clarion-DRZ9255-Incredible-sound-quality-Brand-New_W0QQitemZ270304110858QQcmdZViewItemQQptZCar_Audio_In_Dash_Receivers?hash=item270304110858&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

פיוניר ODR בן 8-10 שנים :

http://cgi.ebay.com/Pioneer-Carrozzeria-ODR-D2X-C100X-C200X-P50X_W0QQitemZ120337126710QQcmdZViewItemQQptZCar_Audio_In_Dash_Receivers?hash=item120337126710&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A543%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

מה דעתכם ? יש למישהו רעיון אחר ? (חייב כניסה אופטית)

...CASKA for life

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאחר ומחשב לרכב זה לא פרוייקט PLUG N' PLAY ודורש המון התעסקות וכיוונים, וגם מאחר שאני אישית לא מתחבר לכל חיבורי ה PL הקטנים שיוצאים מה AUDIGY.

חשבתי להרכיב מערכת המורכבת מ HU איכותי (כדוגמת ה 9255) שמאפשר כניסה אופטית או קואקסיאלית. - מה שייתן לי שקט נפשי וסאונד משובח. ובנוסף להרכיב CAR PC פשוט יחסית (ללא חיתוכים בכרטיס קול) מבוסס מסך מגע נשלף שמחובר ל HU בחיבור אופטי/קואקס, וכך בעצם להנות מכל העולמות (ג'י.פי.אס, בלוטות', MP3, DIVX וכל השאר)

לפיכך, דרושים: HU איכותי בעל כניסה אופטית. או פיתרון אחר בעל כניסה אופטית וחיתוכים לסט 3 חלקים אקטיבי קדמי + סאב (4 WAY)

מסך 7 נשלף איכותי, במחיר הזול ביותר האפשרי.אפשר לינק למסך LED של ליליפוט ?

המחשב עצמו זה החלק הפחות בעייתי (לפחות מבחינתי) - יש לי הכל, אני רק אצטרך חיבור ל OBDII של האוטו וספק כח M2, M3, M4 - נראה כבר.

התקציב להכל הוא +- 6000 ש"ח.

אם למישהו יש רעיון טוב יותר (כמו 9887 + 701 + CAR PC ) שרק יגיד.

...CASKA for life

פורסם

אני מסכים !

אתה צריך להחליט קודם מה אתה רוצה מעצמך, אחרי זה מה אתה רוצה מהמערכת בכלל, ורק בסוף לבחור HU שיענה לכל הדרישות

עריכה : אוקי, אז אין הרבה שיקולים אתה חייב HU עם כניסה דיגיטאלית זה מצמצם לך את האפשרויות באופן דרסטי

פורסם

יאללה כולם לתת בידים על הקלאריון:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא לגעת לי בקלריון.. (סתם, הבחור לא מוכן לשלוח לישראל ורק לכתובת מאושרת בפייפל ככה שאי אפשר גם דרך US-SHOPS וכאלה)

אז מהם בעצם האפשרויות שלי מבחינת HU ? (חייב אופטי)

...CASKA for life

פורסם
מאחר ומחשב לרכב זה לא פרוייקט PLUG N' PLAY ודורש המון התעסקות וכיוונים

תראה קיפוד, אתה צודק שזה לא לשים ולשכוח, אבל זה גם לא ממש "דורש המון התעסקות וכוונים".

כלומר, אם הסטאפ שלך כמו שצריך, וגורל יכול לתת לך מפרט מנצח, הסיכוי שיהיה לך המון התעסקות הוא נמוך יחסית, נכון, בהתחלה אתה תידרש לקינפוגים והתאמות. אבל זה בעיקר בהתחלה.

תזכור שכשאתה משתמש עם תוכנת פרונט-אנד דוגמת סנטרהפיוז או רואדראנר, אתה למעשה משתמש בCarPC שלך כמכשיר מולטימדיה "רגיל". אפילו יותר פשוט. הכל עם אייקונים ברורים ופשוטים, שאתה גם יכול לבנות סקינים אז אתה בכלל יכול להתפרע. מה יותר פשוט [אפי' בעברית] מכפתור "מוסיקה", כפתור "רדיו", כפתור "WEB", כפתור "GPS" וכן הלאה. אין שום צורך לצאת למע' ההפעלה. הכל מתממשק לתוך התוכנה עצמה. כך שאפילו אתה, ולא רק חברים או חברה ייאלצו "להתעסק".

יתכן שיש פתרון מעשי למה שאתה רוצה לבצע אבל זה סתם ייקר לך את הפרוייקט, ואם תנסה להוזיל עלויות עם "מחשב פשוט וזול" - אז באמת אתה עלול להזמין לך בעיות.

אני עדיין חושב שהפתרון הטוב ביותר עבורך הוא CarPC. גם עבורך וגם עבור נהגים אחרים ברכב. אל תזלזל באינטלגנציה שלהם..:-), זה כמו פלאפון חדש, יום-יומיים אתה לומד את הממשק וזהו. שנית, בכלל היה לך עד עכשיו מכשיר מולטימדיה אז מה ההבדל?

נכון, בהתחלה זה אכן דורש קינפוגים, התאמות, דרייברים וכו', אבל אם יש לך את הגישה וההבנה לא צריכה להיות לך בעיה - גם כשתהיה לך בעיה.. [גם יש לך את גורל ונירPOZ שבלחיצת כפתור "הצילו קיפוד בבעיה" בתוכנת הפרונט-אנד שלך אתה מתחבר לסלולרי שלהם..:-)]

יאללה תרביץ מחשב ברכב כמו שצריך.

פורסם

בהחלט נשמע מיותר גם מכשיר וגם מחשב קיפודי :lol:

ובאמת אין לך מה להסתבך עם הפרוייקט של ה CARPC יש פה מספיק אנשים שיעזרו לך אם תבקש תאמין לי

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

היי חברה,

מחשב ברכב נראה לי אחלה של דבר וייתכן באמת שעם כיוונים כמו שצריך והתעסקות מרובה אפשר להגיע לתוצאה טובה אבל אני, מה לעשות, "קצת" בעייתי ואני אישית אהיה מרוצה יותר ממכשיר HIGH END ייעודי (ו"ייחודי") כשהמחשב הוא רק תוספת שתיתן לי את כל שאר ה"צעצועים".

אני גם חושב שהתוצאה הסופית תישמע טוב יותר (אני רק חושב ככה, עוד לא שמעתי סט-אפ כזה). כזה אני.

מה לגבי המסך המהולל עם תאורת הLED ? איזה דגם זה ?

...CASKA for life

פורסם

אדגר היה עם HU של אקלפיס על סט אלייט 3 חלקים וIDMAX מאחורה עם מגברים יקרים של לא זוכר

קיצר הוא עבר לCARPC ולא מרגיש שום ירידה באיכות,

אני הייתי עם אלפיין 9855 - לא HI-END אבל לא זבל בהחלט לא זבל

ואני אומר לך שאצלי בוודאות לא היתה ירידה באיכות

אני לא מבין למה לחשוש כלכך, תרכיב CARPC - תגיע לסטאפ מושלם, לא יהיה מספיק טוב,

תמיד אפשר להוסיף HU

אבל חבל לשלול מהתחלה, תמורת 150 דולר\שעה אני מוכן שבלחיצה על F1 זה יתקשר לסלולרי שלי :)

בכל מקרה קינפוגים וכו' לא בעיה אני וניר נופלים לך על האוטו יוצא לך אוטו פיקס

פורסם

תוכל גם לחסוך/לשלב אולי מחשבי גדישה ובוסט קונטרולים כמו מוטק או גריידי, הבנתי שאתה בעניין של לחיצות..8)

במקום לשבת עם לפטופ, [וקצת לוותר על סטייל The Fast and the Furious]..

גם אם זה לא תחליף לשעוני EGT, בוסט ותערובת, אבל VAG-COM ברכב זה פשוט תענוג [למתעניינים ולמבינים]

וזה יהיה מספיק אינטואיטיבי כדי שלחיצה על "מוסיקה" לא תתן לך איזה שוט NOS בטעות.. מקסימום גורל יענה לסלולרי ויירד לך מהחשבון 150$. בקטנה..

בקשר ל"ייחודי", תאמץ את הרעיון שדיברנו עליו, לגבי מסך 15".. זה יהיה WOW! מחפש המלצה למתקין באיזור המרכז?:wink:

פורסם

צא מזה, אני לא מתקין מסך 15 :-)

עם נשים את הכסף ואת השקט הנפשי של בצד, מה רע בסט-אפ של הקלריון (שישמש כמעין פרה-אמפ ו DAC) של ה carpc ?

כל ה PLUG-INS השונים כדוגמת חיבור ה OBDII של הרכב וניטור הנתונים נלקחו בחשבון ויחוברו במקביל, כל גם ה GPS וה BT, בלי שום קשר ל 9255.

...CASKA for life

• תוכן חדש...