Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכוונה בקשר לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון חודש הבא לקננות אוטו עכשיו אין לי מושג בקשר לביטוח מה אני צריך מה לא צריך

והשאלה החשובה כמה זה יעלה לי לשנה או לחצי שנה

אני בקרוב בן 21 עדיין נהג חדש ...

אגב יש חברת ביטוח שמישהו ממליץ עליה .. תודה

פורסם

לא נהוג לבטח לחצי שנה, אלא לשנה שלמה. המחיר הוא נגזרת של דברים נוספים מלבד הגיל (סוג הרכב, מקום מגורים, עבר תאונתי אם קיים).

על פי ערך הרכב, ניתן להחליט אם לעשות ביטוח מקיף (כולל פגיעה עצמית, גניבה וכו') או צד ג' בלבד (פגיעה באחרים). יש הבדל גדול במחיר.

פורסם

אתה חייב ביטוח חובה כדי שתוכל בכלל להזיז את הרכב. ורצוי מאוד גם ביטוח צד ג' למקרה שתפגע חס וחלילה ברכב אחר. אם אתה קונה רכב יקר יחסית (לפי דעתי יקר זה 20K ומעלה) אז כדאי לעשות ביטוח מקיף.

בגלל שאתה גם נהג חדש וגם נהג צעיר, ביטוח חובה יעלה לך באיזור ה-2K. לגבי מחירי צג ג' אני לא יודע, אבל מקיף תלוי מאוד בסוג הרכב, נפח מנוע, מיקום מגוריך. בכל אופן לפי דעתי מתחיל באיזור ה-3K ושמיים הם הגבול.

הכי פשוט, תתקשר לכל חברות הביטוח ותעשה סקר שוק.

פורסם

אם מחיר הרכב הוא 10 אלפים שקל - אין שום סיבה לעשות ביטוח מקיף (יעלה לך כ-3 אלפים ש"ח להערכתי). צד ג' עולה פחות מאלף, ויכסה אותך על פגיעה חו"ח באחרים.

אין סיבה להשקיע 30 אחוז מערך הרכב בביטוח לשנה אחת.

פורסם

לא.

עלות ביטוח מקיף היא בערך 3 אלפים (שוב, תלוי בדגם ועוד גורמים). בנוסף יש ביטוח חובה (שכשמו כן הוא - חובה) שעולה בין 1500 ל-2000.

פורסם

אני ממש מצטער אבל באמת שלא הבנתי כלום, האם יש מאמר או הסבר על ביטוחים שמפרט לי הכל מהתחלה ועד הסוף ...

תודה ..

• תוכן חדש...