Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אוטו לפני שבוע ויש שם :

רדיו : PIONNER 7950

מגבר MB_QUART_PAB 4100

קומפוננט : MB_QUART לא יודע בדיוק איזה

רמקולים אחוריים : VIBE 6*9

סאב:

TVB-141 - Triangle Vented Box with one RX-T1 Subwoofer

והכול מחובר למגבר

הידע שלי במערכות ממש לא משהו אבל שומעים ממש על הפנים... אני רוצה להשקיע ברכב אני אוהב לשמוע טוב ואיכותי לא צריך חזק ורועש

אני מחפש מקום שהשירות שלהם טוב וגם הציוד שהם מחזיקים שם

אשמח אם תפנו אותי למקומות מניסיון אישי

אני רוצה לבצע את זה כבר מחר....

תודה לעוזרים

פורסם

יכול להיות שמה שאתה צריך זה כיוונים\מעבר על ההתקנה. בדרך כלל, זה יכול לפתור הרבה בעיות. לפני שאתה רץ להחליף דברים, תלך למתקין אמין ומומלץ שלא ידחוף לך סתם להחליף חצי אוטו, תציג לו את הבעיה ותן לו לחוות את דעתו. יכול להיות שרק רכיב אחד בעייתי ויוצר את כל הבלאגן.

האם אתה יכול לתאר ביותר פירוט את ה"נשמע על הפנים" בא בדיוק מחרחר\מרעיש?

על פניו הרכיבים הם סבירים.

בדקת כיוונים ברדיודיסק? יכול להיות בתור התחלה, שהוא לא מכוון. תראה למשל שהLOUDNESS לא מופעל, אח"כ תראה מה גובה של ה TREEBLE\BASS, תוריד אותם אם הם גבוהים מדיי\תביא אותם לאמצע תראה אם זה עוזר במשהו. אח"כ צריך לבדוק את הכיוונים במגבר ואת טיב ההתקנה. אם אתה לא יודע לעשות זאת, מתקין יוכל לעזור לך. אל תלך לחאפרים, כי יגידו ישר שמשהו שרוף, דפוק, צריך לקנות חדש.

מיקום גיאוגרפי שלך, יוכל לעזור לאנשים להמליץ לך על מתקין. אנחנו לא קוסמים, אם אתה מאילת, נשלח אותך לנהריה?

יואב

יואב :arrow:

פורסם

שמתי לב שלקומפוננט הקידמי יש קרוס שיושב מאחורה והרמקולים האחוריים גם מחוברים לקרוס אולי גם בגלל זה אני לא יכול לשלוט ב-FADER

בנוסף לזה הכול מחובר למגבר אחד גם הסאב

לפי דעתי צריך לעשות סדר בחוטים שם שהאחוריים יחוברו למגבר וכנ"ל גם הקידמיים

אני גר בהוד השרון וכמובן שאני עם אוטו אז אין לי בעיה להגיע למקום בכול אזור המרכז

אני מחפש איזה מתקין רציני באזור שיכול לעזור לי

פורסם
שמתי לב שלקומפוננט הקידמי יש קרוס שיושב מאחורה והרמקולים האחוריים גם מחוברים לקרוס אולי גם בגלל זה אני לא יכול לשלוט ב-FADER

בנוסף לזה הכול מחובר למגבר אחד גם הסאב

לפי דעתי צריך לעשות סדר בחוטים שם שהאחוריים יחוברו למגבר וכנ"ל גם הקידמיים

אני גר בהוד השרון וכמובן שאני עם אוטו אז אין לי בעיה להגיע למקום בכול אזור המרכז

אני מחפש איזה מתקין רציני באזור שיכול לעזור לי

למיטב ידיעתי העכבה יורדת בחיבור אלמנט נוסף והחיתוך משתנה (קרוס)

דבר זה נכון גם למגבר אם כך המצב

אני יכול לספר לך שחיברו לחבר לעבודה 2 רמקולים 6X9 + סאב על מגבר של 2 יציאות

כלומר כל יציאה לרמקול + גישור רכוב על החיווט הקיים

יציאה אחת נשרפה תוך זמן קצר מאוד,וכל זה כמובן חוץ מהעכבה שמשתנה ועוד כמה תכונות

במקומך לא הייתי מדליק את המערכת עד לבחינה של מתקין

יש לך בחולון את רוני (לאוד אנד קליר) תהיה בטוח שאתה בידיים טובות :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מה שאני מציע לפני שאתה נכנס להשקעה (הוספת רכיבים נוספים) גש למתקין מיקצועי שיעשה בדיקה של ההתקנה כי מדבריך ניראה שההתקנה לוקה. יש מצב שאפילו שתהייה מרוצה מהרכיבים שקיימים אצלך ברכב.

• תוכן חדש...