Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי רנו מגאן 2 ולפני שבוע נדלקה סימנית צהובה שפרושה תקלת זיהום אויר. לא הרגשתי בתחילה השפעה על הנהיגה אבל מיד לאחר מכן האוטו התחיל לגמגם ונכבה בטורים נמוכים. גם אחרי לחיצה מהירה על דוושת הגז במצב PARKING ועזיבתה הטורים היו צונחים והאוטו נכבה. הצלחתי להמשיך לנסוע והתופעה לא חזרה על עצמה. הנורית המשיכה לדלוק גם בנסיעה הבאה, אבל ביום המחרת לשמחתי לא נדלקה יותר. אבל:evil: באחת הנסיעות הבאות הנורית שוב נדלקה ובשלב מסוים האוטו שוב גמגם ונכבה בטורים נמוכים . כרגע הנורית דולקת כל הזמן והגמגום והכיבוי באים והולכים.

מה אתם חושבים? למי לפנות?

המון תודה, אני חדש בפורום ומקווה לעזרה.

פורסם

מנסיוני (כן, היה לי את האוטו הזה) מדובר במנוע שעובד על 3 צילינדרים. פעם אחת זה היה בגלל סליל הצתה, פעם אחת בגלל מאריך הצתה (המקבילה של חוט הצתה ברכבים אחרים), ופעם אחת בגלל פלאג פגום.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

×
×
  • תוכן חדש...