Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ההצעה שווה ?

כלומר לשים סכום ראשוני מסוים לשלם סכום נוסף במהלך 30-36 חודשי ובסיום התקופה או שאתה קונה את הרכב בסכום יחסי מסוים או מחליף לרכב אחר ומקבל הצעה חדשה.

בגדול זה נשמע כמו זריקת כסף,אך בחשיבה יותר מעמיקה,הרי אין דבר כזה שמירת ערך של רכב,מחיריהם במילא יורדים כל הזמן,אז למה לא לנסוע ברכב חדש כל 3 שנים ?

את הכסף אני במילא מפסיד...

פורסם

אולי כאן תקבל תשובות לגבי כדאיות של ליסינג ממוני\פרטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קראתי,הרבה נתונים.

האם שווה או לא בסופו של וויכוח ?

למי זה כן שווה ?

אני פשוט לפני קנייה של MPV מחברת ליסינג במחיר 107000 ש"ח שנת 2006 עם 80000 ק"מ.

האם לא עדיף לקחת רכב חדש כמו סיטרואן C4 פיקאסו במסלול הליסינג ?

הרי ערך הרכב יורד בכל מקרה ואני "אפסיד" כסף,אז לא עדיף שאת הכסף שאני "מפסיד" אשלם על דמי השימוש לכאורה ,אך אקבל רכב חדש ותהיה לי אופציה לקחת רכב חדש אחרי 3 שנים ?

פורסם

זה שווה לחברת ליסינג שמקבלת על רכב חדש כמה אלפים מעל המחיר שלו.

בקשר לעיסקה של C4 פיקאסו, תבדוק גם מה האחוזים שתצטרך לשלם לבנק מול ליסינג, אולי יותר משתלם בבנק.

אם תקנה MPV, תפסיד פחות בירידת ערך מאשר עם פיקאסו.

בנוסף, לא תהיה מכור לליסינג הזה (עניין פסיכולוגי - האם תוכל לשלם בעוד 3 שנים את יתר הסכום? או תהיה כבול לליסינג ושוב תשלם אלפי שקלים יותר מהמחיר של הרכב החדש?).

זה מזכיר לי מישהו שאני מכיר :לא היה לא כסף לקנות רכב בן 5 והוא קנה רכב חדש בליסינג מימוני.

עכשיו הוא משלם שתי משכנתאות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...