Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה מהCrossFire

Tamir FR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלינק שלי מוביל לאתר שנקרא carfolio, שם תוכל למצוא נתונים טכניים של כמעט כל רכב שאי פעם יוצר.

כל שעליך לעשות לאחר שהגעת לאתר הוא לכתוב את שם הרכב והדגם אותו אתה מחפש בתיבת החיפוש שנמצאת משמאל (גלול מעט את החלון למטה), ומיד תקבל את כל הנתונים שביקשת.

לא יודע על איזה פרארי אתה מדבר. כרגע בדקתי את הקישור והוא עובד מצוין.

הנה, אפילו עשיתי עבורך חצי עבודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי העלויות, אז כתבתי שמי שמחפש שקט נפשי מבחינת טיפולים ולא להתעסק עם הנושא של ייבוא אישי הוא יכול לקנות את הTT החדשה ולהנות מכל העולמות.

אני עדיין חושב שלמי שיש את הממון והוא מחפש רכב בסגנון הזה, כדאי לייבא את הZ350.

נוחות בפקקים? עשה לי טובה, אף אחת מכל הרכבים הללו לא תהיה נוחה בפקקים, מי שרוצה נוחות כשהוא עומד עם הרכב באיילון שיקנה GS300 של לקסוס.

למרות שאני לא רואה איך פקק יכול להיות נוח.:roll:, עדיין זה לא נראה לי השיקול בקנייה של רכב ספורט..

הTT עדיין יקרה משמעותית מהקרוספייר. בטח ובטח אם תרצה לאבזר אותה מעל הגרסאת בסיס.

אם כבר, אז בוא נוסיף גם את הSLK ואת הZ4.

ואם אתה אומר שאף אחת לא נוחה בפקקים - אני מבין שנהגת או לפחות נסעת בכולן, כן?

כי כשאני נהג/נסעתי ברוב המכוניות מהרשימה הזו, דווקא לא סבלתי יותר מידי בפקק או נשבר לי הגב מהשברים בכביש.

לא שיקול? קהל הלקוחות של רכבי הספורט הוא בעיקרו - מבוגר.

תנסה לשים לב לכמה אנשים בני 40+ נוסעים במכוניות כמו SLK, Z4 או TT - ותבין שכל עוד צריך לשלם סכומי כסף של 300-400-500 אלף ש"ח (ולפעמים גם יותר) על רכבים שכאלה, רוב הלקוחות לא יהיו צעירים בשנות ה20 לחייהם.

אז כן, חלק נכבד מהלקוחות לא מחפש "לתקוף" פניות בסופ"שים, אלה רכב עם לוק ספורטיבי, אולי אפילו גג נפתח, בשביל לנסוע מהבית למשרד, כולל בפקקים של גוש דן ובכבישים השבורים של מע"צ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אני יגיד שהוא קנה אותה ביבוא אישי ב180 שקל , זה ישנה כאן את מה שאמרתם?

שום TT ושום S2000 וגם לא 350Z.

מקסימום מאזדה מיאטה.

פורסם

גם מיאטה עדיפה בהרבה לדעתי מה קרוס-פאקר...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

נכון קרוספייר חדשה "מהשרית, בחלון הזדמנויות הדולר והיבוא האישי של החצי שנה האחרונה, עלתה 180 אלף גג .

ולגבי ההשוואה למיאטה - מיאטה עדיפה עשרות מונים על הדבר המיותר הזה , במיוחד שמדובר ברכב שנקנה בארץ עם אחריות יבואן וכו(המיאטה) .

ובעיני מביני העניין בעלי המיאטה מבינים דבר או שניים בהעדפות נהיגה והרכב שלהם באמת מבצע לעומת בעלי הקרוספייר שהשפה שיש להשתמש בהקשר שלהם אינה נאותה לפורום זה :-)

פורסם

כולם פה מדברים על הקרוספייר כאילו זה איזה אוטו שיא הכיעור עם ביצועים נחותים.

הלו, רובנו פה אנשים דלי תקציב שמתניידים על מכוניות עגלתיות ועם פוזה שלא מתקרבת לקרוספייר.

אז נכון שהוא לא איוו 10 ובוודאי שלא פורשה, אבל הוא אוטו עם ביצועים מכובדים ולוק מיוחד, בהשוואה לעדרי הליסינג שיש פה בארץ. אז למי שרוצה להיראות שונה בכביש- הקרוספייר הוא רעיון לא רע.

יוגב

פורסם

אין ספק כי מדובר ברכב שונה ומיוחד שיכול להסב הנאה מרובה לבעליו וזאת רק עקב היותו מחוסר גג , אך כל זאת אם היה במחיר הגיוני , במחירו בארץ זאת כמובן שטות גדולה לקנותו, בדומה לסמארט (שהיא הגיונית מאוד במחירה בחו"ל אך ב100K+ ש"ח שנמכרה בארץ היא הופכת לטיפשות גמורה )ודוגמא מימנו - מיקרה CC , כמובן שהיה נחמד אם הייתה עולה מחיר הגיוני (בסביבות 100Kנגיד שזה גם יקר אבל בישראל..) אבל במחיר של 160K שהם 20K בלבד ממחירה של המיאטה (ההגיונית מכל הבחינות - אמינות הנאה "שוק" וכו)המיקרה CC היא הקניה הכי טיפשית שקיימת כיום (אפילו יותר מהקרוספייר..)

פורסם

הבאתי ארצה קופה שחורה ב167 אלף ש"ח מודל 2008 משומש וגם קבריו כמעט אותו מחיר..במחיר הזה ניתן לרכוש מכונית פוזה כמו הפונטיאק סוליסטיס ה2.4 אטמוספרי או ה2.0 טורבו המדהים. כמו גם מיצובישי אקליפס בכמה אלפים בודדים יותר.

ציינו פה החברים את העובדה, כמה המכוניות האלה אינן פרקטיות ביום יום ומי שמחפש ריגושים גם כשרוב רובם של נסיעותיו האורבניות הינם לקדוח ראשון-שני, אז אין ספק שהמכוניות הנזכרות לעיל עושות זאת בצורה משכנעת ואפילו זולה מאוד.

כשמעמידים את מחירן של המכוניות אל מול האופציות הקיימות בארץ(גולף, איביזה, לאון וכו'..) אין ספק, הפיתוי גדול!!!

אגב, לקרוספייר מנוע 3.2 של SLK דור ישן , 6-צילינדר 216 כ"ס, הנעה אחורית, 6-הילוכים והרכב באמת מהנה לנסיעה. בחור גבוה ימצא את עצמו נחבל בראש עד שיתרגל להכניס את הראש לפני שהגוף נכנס.

• תוכן חדש...