Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטרף להמלצה על L1PRO של HAT, שמשלב בין העולמות.

הוא שונה מהטוויטרים של מורל, אבל הוא לא מוקצן כמו פוקאל.

אך חוששני כי כחדש הוא חורג מתקציבך. מומלץ לך לשמוע אותם.

פורסם

בהתחשב באופי הצליל שאת אוהב, אני הייתי לוקח DYNAUDIO MD100.

יש כאלו למכירה בפורום ׁMANOWAR - לדעתי, רמה מעל ה MT23.

לגבי ה L1PRO - כבודו במקומו מונח, אבל הוא לא קשור. (יותר יקר, מאוד מדויק ובכלל לא אופי מתוק)

...CASKA for life

פורסם

קיפוד! מה זה צליל מתוק?! והL1PRO חמוץ? ופוקאל מלוח? והרץ מר?:-D

הבחור מבקש טוויטר מפורט אך שונה ממורל, הדגשתי כי זה חורג מהתקציב, אך בהנחה ויש משומש כמו שאלי85 אומר, זה המלצה טובה בהחלט, בתנאי כמובן שהוא יאהב את זה.

פורסם

צביקה למה להכניס אותי לפינות..

הרי שנינו יודעים שיש אופי מתקתק לדרייברים של מורל בדיוק שיש אופי מדוייק ותוקפני לדרייברים של פוקאל. (יש יוצאים מן הכלל אבל במרבית המקרים זה המצב)

כך בדיוק המצב בסטריאו הביתי - KEF= מתוק, FOCAL= מדוייק, טוויטר תוקף אוזניים (וגם יבש קצת לטעמי)

ניתן גם להגדיר רמקולים בעלי אופי צליל מתוק גם כרמקולים LAID BACK

ועכשיו תגובתך בפוסט הארוך ביותר אי-פעם..

...CASKA for life

פורסם

אצלי מותקנים הפרו , אתה מוזמן לשמוע אותם.

הכי טוב זה מפגש , שם תוכל לשמוע מגוון רכיבים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אצלי מותקנים ה MD100 בהתקנה מחפירה יחסית, אולם, תוכל לשמוע אותם במפגש הבא (אם אי פעם אני אגמור את ה CAR PC המ**** הזה..)

...CASKA for life

פורסם

כשאני מגיע למפגש - כל מי שרוצה השמעה לעולם לא יתקל בסירוב, בכיף.

לגבי מי מוכר L1 PRO - לאוד אנד קליר (רוני, אליקו).

אבל מה הקשר בין L1 PRO למורל או רנסנס או אומגה?

מורל לעומת רנסנס בהחלט אפשר להבין את ההשוואה - שני מוצרים כמעט זהים לאורך הסדרות.

טוויטר של מורל לעומת טוויטר של הייבריד אודיו - שני עולמות שונים, שניהם יפים מאוד דרך אגב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קיפוד! מה זה צליל מתוק?! והL1PRO חמוץ? ופוקאל מלוח? והרץ מר?:-D

הבחור מבקש טוויטר מפורט אך שונה ממורל, הדגשתי כי זה חורג מהתקציב, אך בהנחה ויש משומש כמו שאלי85 אומר, זה המלצה טובה בהחלט, בתנאי כמובן שהוא יאהב את זה.

תעשה לי טוויטר עם חומוס צ'יפס סלט בבקשה

:lol:

• תוכן חדש...