Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה! אייריש קרים ביתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש ברשת מצאתי את המתכון הבא, שנכתב ע"י גיל חובב:

בסיר קטן ממיסים 50 גרם שוקולד מריר4+ כפות מים. מעבירים למערבל ומוסיפים 2 מיכלי שמנת מתוקה,

1 שפורפרת חלב מרוכז ממותק (400 גרם),

1 1/3 כוסות ויסקי,

1 כפית אבקת קפה נמס,

1 כפית תמצית ווניל,

1 כפית תמצית שקדים.

מעבדים 1/2 דקה, מעבירים לבקבוקים מעוקרים וחותמים.

שומרים במקרר (נשמר בקירור לחודש ויותר).

לנער לפני השתיה!

ניסיתי את המתכון, והתוצאה הייתה נהדרת, האייריש קרים יצא פשוט מעולה! טעים וחזק יחסית. וכל זה בפחות מחצי שעה של עבודה.

מומלץ בחום!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
איך אני מעקר בקבוקים ?

בעקרון בתנור, 200 מעלות לכמה דקות.

אני פחדתי שהבקבוק יתפוצץ, אז פשוט ניקיתי עם אקונומיקה (כלור-מחטא) ואח"כ טוב טוב עם סבון.

יאיר.

נ.ב.

הכמות שיוצאת מכל העסק היא טיפה יותר מליטר.

בקבוק זכוכית של ליטר, פלוס טעימה...

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

ההבדל הגדול בין הבייליס לשאר החיקויים הזולים הוא באיכות הויסקי, פה מתחיל ונגמר נושא האיכות .

בייליס משתמשים בויסקי מצוין ככל הנראה אירי, השאר בויסיקי זול ומגעיל.

פורסם

אפשר לעקר גם באמצעות "בישול" קצר של הבקבוקים בסיר גדול של מים רותחים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...