Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת שקוללת

HU של פיוניר ישן מאוד ( בקרוב אקליפס CD3200 )

קומפוננט JBL GTO 6507C

מגבר PULSE AUDIO BA 2900

עוד מגבר חלש, 400W, ישן מאוד שקיבלתי מתנה :)

סאב 300RMS של חברה עלומת שם

על המגש פיוניר 400W

קומפוננט וסאב מחוברים לPULSE AUDIO

הפיוניר על המגש מחוברים ל400W הישן

השאלה שלי היא אם להישאר אם הPULSE AUDIO החלש יחסית, שיגביר את הקומפוננט והפיוניר האחוריים, ולהביא מונובלוק וסאב חדשים.

או למכור את המגברים הקיימים, ולקנות 4 ערוצים חזק, שיחובר לקומפוננט והסאב החדש, והפיוניר על המגש יהיו מחוברים לאקליפס. הכוונה למגבר 4 ערוצים חזק זה בעצם משהו שיוציא לי משהו כמו 150-200RMS לערוץ.

למשהו כמו זה

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1193

בבקשה לא לשאול על תקציב..

תודה מראש :)

פורסם

אם אתה מדבר על רמה עיקרונית של החלפת מגברי "זבל סיני" במגבר אחד של 4 ערוצים וככה תוכל להגביר בצורה נורמלית ובטוח גם קומפוננט וסאב ואתה בחור שאין לו מיודע מה כסף לבזבז זה אחלה רעיון.

ככה גם לא תצטרך מונו כי המגבר יחסית חזק כדי להחזיק סאב ממוצא ואז תוכל להפנות את רב התקציב לקנית סאב איכותי יותר.

את האחורים אתה יכול לבטל או לחבר לאקליפס ככה להשלים את סראונד.

לסיכום לדעתי בעדיף להשקיע באחד של 4 ערוצים מאשר לעבוד עם 2 מגברים פשוטים לרמקולים ומונו לסאב..סתם עומס על מערכת החשמל.

פורסם

אני רק יגיד לך לא לקנות את ה 3200 הוא מאוד פשוט וחסר כיוונים

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
אני רק יגיד לך לא לקנות את ה 3200 הוא מאוד פשוט וחסר כיוונים

מזאת אומרת?

שמעתי שזה מכשיר מצויין בהשוואה לפיוניר במחירים האלו..

פורסם

אני מעדיף לא לשנות את הדגם של הרדיודיסק, לאקליפס יש את כל מה שאני צריך.

ויש לי שאלה לגביו, אפשרות כיול דרך לחיצת כפתור או חייב מעבדה?

תודה מראש.

פורסם

עד כמה שאני מחבב את הייפוניקס, בסדרות הנמוכות והבינוניות שלהם ההספקים המוצהרים קצת גבוהים מהקיים בפועל.

לכן קח בערבון מוגבל את ההספק המוצהר על מגברים אלו.

לדעתי כדאי לקנות מגבר ארבעה ערוצים טוב, אולי קצת יותר זול מהנוכחי, ולהמשיך לחסוך למונו חמוד בעתיד.

מתחדשת*

פורסם

הבנתי, אבל מגבבר ה4 ערוצים הנוחכי, לא יוכל להגביר כראוי קומפוננט של 70RMS ורמקולים 6X9 400W של פיוניר?

פורסם

המגבר שך יוכל להגביר כל דבר שתחבר לו עד גבול ההספק שלו השאלה היא באיזה איכות ומה היא רמת הציוד שאתה מתכוון להגביר ובלי כוונה להעליב אחי זה לא שהרמקולים שלך הם המילה האחרונה או שיא האיכות אז לעניות דעתי ברמה של מה שיש לך כרגע אתה לא צריך להשתגע יותר מדי עם העניין של ההגברה,תשקול אפשרויות אחרות כמו החלפת קומפוננטים מקדימה ליותר טובים ולהגביר אותם ואת הפיוניר ע"י ה-PULSE AUDIO ובעתיד לחבר לסאב איזה מונו.

בקיצור גבר יש הרבה אפשרויות והכל לצערינו תמיד זה עניין של כמה הכיס עמוק רק אתה יודע מה התקציב ובסוף תעשה את ההחלטה הנכונה ביותר בשבילך.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

יש לי מערכת שקוללת

HU של פיוניר ישן מאוד ( בקרוב אקליפס CD3200 )

קומפוננט JBL GTO 6507C

מגבר PULSE AUDIO BA 2900

עוד מגבר חלש, 400W, ישן מאוד שקיבלתי מתנה :)

סאב 300RMS של חברה עלומת שם

על המגש פיוניר 400W

קומפוננט וסאב מחוברים לPULSE AUDIO

הפיוניר על המגש מחוברים ל400W הישן

השאלה שלי היא אם להישאר אם הPULSE AUDIO החלש יחסית, שיגביר את הקומפוננט והפיוניר האחוריים, ולהביא מונובלוק וסאב חדשים.

או למכור את המגברים הקיימים, ולקנות 4 ערוצים חזק, שיחובר לקומפוננט והסאב החדש, והפיוניר על המגש יהיו מחוברים לאקליפס. הכוונה למגבר 4 ערוצים חזק זה בעצם משהו שיוציא לי משהו כמו 150-200RMS לערוץ.

למשהו כמו זה

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1193

בבקשה לא לשאול על תקציב..

תודה מראש :)

אני חייב לציין כי האקליפס הוא אכן HU ברמה גבוה ביחס למחיר שלו ובהשווה לפיונירים ממוצעים (היה לי גם וגם)

התפעול שלו פחות נוח, התצוגה שלו פחות טובה ויפה (לא מתכוון רק לאנימציות).

אך ואך גדול מאוד, איכות הסאונד וההגברה שלו היא טובה משל הפיונירים .

לגבי סוגית המגבר שניהם טובים (שני האפשרויות) :

אך...

אני הייתי בוחר באופציה של מונו מאחר והמונו מותאם להגברת סאב בצורה טובה יותר ותמיד ניתן להוריד בגיין את הרמקולים האחוריים על מנת לקבל במה.

הייתי משקיע בזוג קדמי איכותי יותר אם זה מתאפשר לדוג': HERTZ / MORAL / MB QWART וכו'...

כמובן לשמוע מה הכי נשמע לך.

מגבר מסוג AB בנוי להשמיע בעיקר תדרים גבוהים למרות שיש לו אופציה לחיתוך נמוך זה לא אותו הצליל.(4 ערצים)

מגבר מסוג D - מונו בנוי להשמיע תדרים נמוכים בלבד. או בלי חיתוך.

ובשלב הבא...

מחליף את המגבר הסיני במגבר איכותי יותר.

ולדעתי כמו כן חברי פה לפורום שווה להשקיע ברכיבים איכותיים בשלבים / יד שניה שמור

מאשר להתפשר ולקנות "סתם רכיבים" בזול ולשדרג כל פרק זמן קצר.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

סט קידמי אני יחליף, אבל את הציוד שיש לי כרגע ( כל מה שציינתי ) לא ממש קניתי.

לכן אני משדרג לאט לאט.

מה שיותר חשוב לי כרגע מאשר סט קידמי זה הסאב והמונו.

תודה לעזורים יש לי החלטה עם מה שאני הולך לקנות.

שאלה אחרונה בקשר לכיול האקליפס, יש בלחיצת כפתור?

• תוכן חדש...