Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לארץ מיובא ג'יפ רנגלר עם גיר אוטומטי על ידי מכשירי תנועה.

לטענת הייבואן ניתן לייבא באופן אישי רק ג'יפ בעל גיר אוטומטי מכיוון שיש לו תקינה.

כלומר לטענתו אם אני רוצה לייבא ג'יפ עם גיר רגיל לא אוכל, האם נכון הדבר?

מדובר ברכב חדש.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

**נא לא לצטט הודעה מעליך**

אתה בעל סוכנות לייבוא רכב ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
בלבולי בי***ם.. יש לי 2 הזמנות לידניות..(רוביקון)הן בנמל חיפה.

אחלה ג'יפ..מת עליו!!!

יש לך אתר של הסוכנות שאפשר יהיה להתרשם תודה.

יניב

פורסם

**נא לא לצטט הודעה מעליך**

האמת שאני מתעסק בזה לא מעט זמן(איזור הדרום בעיקר) ורק לאחרונה עלה הצורך בהקמת אתר אינטרנט נפרד רק לשם כך.

"טרייד-אין הקריה ב"ש"-תריץ בגוגל...

פורסם
לארץ

כלומר לטענתו אם אני רוצה לייבא ג'יפ עם גיר רגיל לא אוכל, האם נכון הדבר?

כמובן שאין טעם לסמוך על טענות היבואן במקרה הזה. אין לו שום אינטרס שתייבא לבד.

יש כבר בארץ כמה רנגלרים ידניים מייבוא אישי.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני אהיה אובייקטיבי ואוסיף שבמקרה זה וברמת מחירים שמציע היבואן כיום , צריך לבדוק טוב את כדאיות היבוא האישי ..

אלא אם כן אתה "משוגע" וחייב את הרוביקון שאינו נמכר בארץ..אז כבר זאת האפשרות היחידה .

פורסם

אני מציע לכל מי שחפץ ביבוא אישי, לבצע בדיקה מקיפה ולהשתמש בארגומנט של היבוא אישי, בכדי לקבל דיל טוב יותר בסוכנות..פער של 20-25 אלף ש"ח, שווה לרכוש אצל היבואן הרשמי,במידה והדגם בו אתה חפץ לא מיובא באופן סדיר, פער קטן זה הופך לזניח.

• תוכן חדש...