Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה רדיו דיסק mp3 של פיוניר. לא זוכר איזה דגם, אבל יש שם כל מיני סירטונים ואנימציות. כאשר בוחרים סירטון כלשהו רואים אוב, אבל לאחר כדקה המסך נהיה יותר בהיר וכבר לא רואים כל כך ברור כמו פעם. האם יש את הבעיה הזאת בכל הדגמים האלה או שכדאי לו להחזיר אותו שיחליפו? :x-mas:

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר!

אני חושב שהמכשיר דפוק...

מוזמנים לתקן אותי!!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

המסכים של פיוניר אמורים סה"כ לשנות צבעים בין הבהיר לכהה וזהוא... לא להיות יותר בהיר או פחות.. נראה שיש בעיה במכשיר , שילך למי שקנה ממנו את המכשיר שיערוך בדיקה ע"ג המכשיר לעומת מכשיר אחר או רק פאנל אחר... שיראה אם יש שינוי.. אני משער שזה יפתור את הבעיה.

פורסם

תגידו מאיפה אתם משיגים את כל הדברים האלה שמבטלים וכל הקודים?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אההה חשבתי שזה קודים כי יש כל מיני קודים כאלה לפריצות של DVD ביתי טוב תודה בכל מקרה :mrgreen:

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

הדבר היחיד שלא אהבתי במכשיר זה שביום כשיש שמש על הפאנל לא רואים כלום!

אני מצטרף לשאלה והייתי רוצה לדעת גם כמה דברים:

א.האם אפשר לשנות את הצבעים של הכפתורים מירוק לצבע אחר כמו שהיה בדגם 4100 שאפשר היה לשנות מירוק לאדום.

ב.אם אני מוריד אנימציות באינטרנט זה מוסיף לאנימציות שכבר יש בפאנל או שזה מוחק את הישנות{וגם התוכנה לא נותנת לשים בבת אחת יותר משני אנימציות-מי שיודע על מה אני מדבר}.

תודה.

פורסם
הדבר היחיד שלא אהבתי במכשיר זה שביום כשיש שמש על הפאנל לא רואים כלום!

אני מצטרף לשאלה והייתי רוצה לדעת גם כמה דברים:

א.האם אפשר לשנות את הצבעים של הכפתורים מירוק לצבע אחר כמו שהיה בדגם 4100 שאפשר היה לשנות מירוק לאדום.

ב.אם אני מוריד אנימציות באינטרנט זה מוסיף לאנימציות שכבר יש בפאנל או שזה מוחק את הישנות{וגם התוכנה לא נותנת לשים בבת אחת יותר משני אנימציות-מי שיודע על מה אני מדבר}.

תודה.

בחלק מהדגמים החדשים ניתן לשנות את התאורה של הלחצנים- איזה דגם יש לך??? אני יגיד לך אם כן- !

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

יש לי 750 פירמייר.

ובקשר לאנימציות יש קיבולת מסוימת או שאפשר לשים כמה שבא לי??

בעיקרון אם אני רוצה לשים את כל מה שיש באתר של פיונייר זה אפשרי?

• תוכן חדש...