Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני נמצא כאן בפורום הנהדר הזה כבר הרבה זמן אך איני מגיב , משום שאין לי את הידע , אז כעת אני ארצה להשתמש בידע שלכם שתענו לי אודה מאד לכל מי שיעזור :)

התקציב שלי הוא בערך עד 25 אלף +- קטן לכל צד (עם עדיפות למינוס כמובן :) )

אז ככה אני כרגע נהג חדש לא מזמן קיבלתי את הרישיון

ואני מעוניין לקנות רכב (הוא ישמש אותי בעיקר וגם את אבא שלי)

הדרישות שלי הן:

אמינה חסכונית זריזה ונוחה ברור לי שלא כל הקריטריונים יכלים להכנס אך רצוי שכמה שיותר יכנסו במכונית

אז אני מתלבט בין 2 הרכבים האלה:

הונדה סיויק המודל הישן של השנים 92-94

או מיצובישי סופר לנסר רצוי בשנתון כמה שיותר גבוה

עכשיו מהי המכונית היותר אמינה?

איזה מהם יותר חסכונית?

עלות האחזקה שווה בערך?

האם החלקים זמינים בערך באותה מידה לכל מכונית במידה ומשהו יתקלקל?

האם יש משהו מיוחד שאני אמור לדעת על כל אחת מהם?

האם לשני המכוניות יש אותו שוק בערך במידה וארצה למכור אותה בעוד כמה שנים?

האם יש לכם הצעות אחרות שאתם חושבים שהם תחליף ממש טוב לרכבים שאני בחרתי בהם? אם כן אנא המליצו :)

תודה רבה

פורסם

שלום לך,

בעניין הסיוויק אינני יודע משום שלא נהגתי עליה אך הייתה לי ס.לנסר 94 ידנית.

האוטו בכללי טוב(יחסי לשנה כמובן).

אמינות(אם תמצא אקזמלר שמור) טובה מאוד. במשך 14 שנה(הייתי יד ראשונה) כמעט ולא ראה מוסך(הדבר הכי רציני שהוחלף היה משבת מים). צריכת דלק של 1 ל-10 משולב(בערך), לא נוחה במיוחד אך מאובזרת מאוד, מנוע חזק והתנהגות טובה. ההגה אינו מתקשר יותר מדי אך במשקל הנכון ,למרות שלטעמי היה טיפה גדול למדי.

דברים שהם "מחלות" לאוטו:

ובכן לא דברים רציניים אך כדאי לשים לב:

משאבת מים: המקורי היה מאוד לא אמין. תבדוק שהחליפו.(אני מאוד מאמין שכן אך תבדוק שלא ביצעו קומבינה כלשהי)

בעיות חשמל: לנורת הצ'ק אינג'ן חיים משלה,וזה קצת מעצבן, חלונות חשמל לא הכי אמינים אך זה נסבל

חוץ מזה?

אוטו אמין,חסכוני למדי, חלקים קיימים בשפע, זול יחסית לתחזוקה אך כל זה תקף רק לאקזמלרים במצב טוב.

בהצלחה

פורסם

לפי נתוני פרוספקט, סיויק חסכונית וזריזה מאוד. בגירסא ידנית, רשום שהיא מאיצה 0 ל-100 בכ-8.7 שניות.

בנוסף, לרכב הזה יש שוק טוב. הרבה תוספות זמינות לצורך שיפורים, הרכב אמין.

לפי דעתי, זה רכב הבחירה שלך.

מצד שלי גם ס.לנסר, גם רכב טוב. הוא מאין, מנוע 113 סוסים טוב.

אם אתה לא מתמקד בסיויק, אז בחר את זאת שתמצא במצב יותר טוב בין האקזמפלרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...