Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה: של מי המערכת עם 2 סאבים נפרדים של Audio System? באמת הוא הכניס מארז של מחשב לבאגז'?!

מודה באשמה :p

זה עדיין בחיתולים לאט לאט זה ישתפר גם יש בלאגן היסטרי כמו שיכולת לראות :) אבל זה עובד.

לגבי המפגש ממש נהנתי היה מעולה (פעם ראשונה שאני בא) :D

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

ניר, [נכון?], שאלת פעם על עניין המרחק בין הסאבים וההשפעה של זה. לפי מה שראיתי ברכב שלך, אין מצב שהפרשים כאלו ישנו משהו. מדובר בתדרים נמוכים, בהם ההשפעה על המיקום הפיזי של הסאב היא פחותה מאשר סט קדמי, שקירבה רבה מדי של אחד מהם, על פני השני, תשגע אותנו.. וגם סה"כ לא מדובר ב"מרחקים". סה"כ מארז מחשב..[ועוד איזה מארז:wink:]

מברוק על התהליך ועל התוצאות בינתיים. כל הכבוד.

פורסם

כן ניר :)

שמחתי לדעת שזה לא בעייתי זה באמת לא היה ברור לי לגמרי.. טוב ללמוד מהנסיון של החברה פה:)

וחכה לאט לאט זה משתפר

תודה רבה על המברוקיה :D בקרוב אצלך !

Mitsubishi king

פורסם

היה מיפגש מעווווולהה הרבה דיבורים ובלה בלה בלה...

צביקה פעם הבאה שיהיה לבבות אני ישפד אותך:-) אה וגם אנחנו מחפשים מישהו שיקח מישמורת על מקסקומה:lol: {הכל בצחוק}

זה בגלל שלא באתי לעשות שמח .... ישראל סופסוף אתה מראה את הכישורים שלך ... התגעגעתי
כישורים אהה. גם אנחנו מיתגעגעים יאללה מספיק אילת

רק חבל שהיו כמה חברים שנעדרו

אתם רואים אני רק ליפני 40 דקות ניכנסתי לבית משעה 12 בצהריים ולהרים את הסאב והמגבר לבית איזה בעסה

בקיצור שיהיה לכולכם שבוע טוב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

היה נחמד מאוד, חבל לי נורא ששכחתי את המצלמה בבית (מצד שני זה השאיר לי זמן לדבר וללמוד המון).

יחיאל ושאר הממנגלים והעוסקים במלאכת הכנת הבשר, ח"ח על ההשקעה.

ניר, גורל, תודה רבה על העזרה והמידע. כל נושא ה-CAR PC מתחיל להתגלגל קדימה. דמינו מה אני עושה ער בשעות כאלה אם לא מפרק ומרכיב מחשבים?! רק שאני תקוע בלי כבל IDE ואינני יכול לחבר HD כרגע. בבוקר הנושא יסגר.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אה וגם אנחנו מחפשים מישהו שיקח מישמורת על מקסקומה:lol: {הכל בצחוק}

אתה רוצה להיות בייביסיטר שלי?בתנאי שתשמיע לי את הסאבים כל יום לפני שינה:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מקס תשדרג לקרוואן :p תוכל לישון עם הסאבים ללטף אותם בלילה :D

Mitsubishi king

פורסם

היה אחלה מפגש, שמחתי להכיר את אלו שעדיין לא הכרתי ושמחתי לפגוש את אלו שכבר הכרתי

נושא הCAR-PC בארץ עוד לא תפס מספיק חזק אבל אין ספק שרואים פה ניצנים בפורום, ניר עם סטאפ כמעט גמור ועכשיו שהכל עובד (כלל KX - אני מקווה שקלטת מההסבר שלי איך אתה עובד איתו) נשאר רק לתת פוש אחרון ולסדר הכל כמו שצריך מבחינה ויזואלית

רן ואסף אתם בכיוון הנכון רק ימים יגידו אם יוולד תוצר או שתפרשו בשיא אבל שניכם נראים חבר'ה רציניים ויש למה לצפות, מיותר לציין שכל עזרה שתצטרכו אני פה במה שאני יכול....

זהו סך הכל אפשר לסכם ב"היה אחלה" ולהתראות במפגש הבא

פורסם

קלטתי את ההסבר שנתת לי תודה רבה בלעדיי ההסבר הייתי מבלה עוד שנים בנסיון להבין מה הולך שם..

באמת לגבי המתעניינים לגבי ה CARPC אני גם מעודד את העניין ובכיף אני מוכן לעזור במה שאני יכול ויודע

Mitsubishi king

פורסם

אני לא יודע אם שמתם לב, אבל זה תא המטען ברכב של גורל [עתיד].

תחת הפלטה התחתונה - הרצפה, נמצא הגלגל הרזרבי, ובתוכו המחשב. אני צילמתי את המחשב, ואעלה את זה אח"כ.

כמה אלגנטי, נקי ויפה. שמתם לב לגריל בצורת סמל פולקסוואגן מעשה ידיו?

ניר - POZ, בקרוב אצלך?

אגב, גורל, בקשר לKX. למרות שהמסך שלך נראה מעולה וברור, העבודה בKX עם כל המשתמע בכך, איננה פשוטה כלל בגודל המסך הזה ובגודל הפונטים האלה. אז איך עושים את זה? או שעושים את העיקר שרוצים/חושבים בבית, ואח"כ "מתקנים" כפי שרוצים, ואז זה כמובן פחות זמן?

attachment.php?attachmentid=132757&d=1224963936

פורסם

כמה אלגנטי, נקי ויפה. שמתם לב לגריל בצורת סמל פולקסוואגן מעשה ידיו?

אחד הבאגז'ים המסודרים שיש.

וכן עתיד עשה את הסמל של פולקסוואגן, אני זוכר ראיתי תמונות מהפרויקט הזה של הגריל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

shorlakk -

אכן תא מטען לעניין יש לברנש :D מסודר נקי ויפה!

אני מקווה להגיע גם למשהו קצת יותר מסודר ממה שיש לי כרגע אבל שוב זה עוד לא במצב הסופי שלו אצלי זה מתפתח.

לגבי ה KX אתה לא יכול לכוון בבית כי אתה צריך לשמוע באוטו את התוצאה בסופו של דבר לא בבית זה כמו שתגיד לכוון מגבר בבית ולהתקין באוטו.. זה לא כזה נורא את האמת עם עכבר נייד קטן אפשרי בנוחות יחסית לעבוד עליהם

מתי אנחנו זוכים לראות מחשב ברכב שלך ?

Mitsubishi king

• תוכן חדש...