Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקורות יודעי דבר מסרו לי את תוכן השיחה.

2.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נהגת שודים תודה שלא צילמת את הבניות בקורות ותושבות לוופרים ברכב שלי. הייתי הופך לבדיחת היום.:mm_blush:

אמרתי מאוחר מדיי

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
נהגת שודים תודה שלא צילמת את הבניות בקורות ותושבות לוופרים ברכב שלי. הייתי הופך לבדיחת היום.:mm_blush:

אמרתי מאוחר מדיי

בפעם הבאה שתגיע, תסיים את הבניה, ויהיו גם תמונות טובות יותר עם המצלמה האמיתית שלי ולא עם הנייד.

תמונות של אחרי.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהניתי. היה באמת אחלה מפגש והיה אחלה חבר'ה.

תודה רבה לכולם. איש איש ותרומתו.

תודה רבה ומיוחדת ליחיאל היקר, ששוב פינק אותנו כמו שצריך.

עתיד, תשמע, CarPC, זה אכן העתיד.. אין ספק שעם מספיק סבלנות השמים הם הגבול.. באמת התלהבתי. בעיקר מהגמישות הכל כך גבוהה של הKX projects, מהעברית שקרעת את עצמך עליה אבל יצאה ברמת יצרן, ומהאינטגרציה המצויינת של כל התוספים מסביב. בקיצור, כמו שאמרת, הטכנולוגיה קיימת, הידע אני רואה שנמצא, האנשים מתווספים לאט אבל בטוח..

$DRAGSTER$, אני חולק עליך. אוכל טוב = אווירה טובה יותר.

נ.ב.

עו"ד הידוע לישימצה צביקה :lol:

צפה לתביעת דיבה..:wink:

יחיאל,

DSCN0155 (Medium).JPG

DSCN0157 (Medium).JPG

DSCN0162 (Medium).JPG

DSCN0163 (Medium).JPG

DSCN0164 (Medium).JPG

DSCN0166 (Medium).JPG

DSCN0170 (Medium).JPG

DSCN0173 (Medium).JPG

פורסם

היה כיף, בעיקר היה כיף לראות ה-מ-ו-ן פרצופים חדשים ולא מוכרים.

היה כיף לשמוע עוד מערכת ברמה גבוהה - של אלי (צחי) עם המזדה הכחולה, אתה צריך עוד לפתוח את המידים האלה - יש לך עוד...

ולשנות את הזוויות של הטוויטרים ולהתאים את הגבהים.

היה כיף לראות, לדבר ולשמוע מהרבה אנשים טובים ואני לא מדבר על מערכות.

והיה למען האמת נחמד להגיע למפגש אחד בלי הרכב עם המערכת ולהיות מסוגל לשבת ולדבר קצת מחוץ לרכב :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

diforce, לכן לא כל מפגש הוא על האש..

אפרופו שומרי מסורת.. יצאנו ארבעת האחרונים משם ב19:25, וב19:30 התחיל לרדת גשם. אצבע אלוהים או לא? כנראה היו שם כמה מלאכים אודיופיליים שהמתינו בסבלנות שנצא משם..

DSCN0175 (Medium).JPG

DSCN0177 (Medium).JPG

DSCN0178 (Medium).JPG

DSCN0181 (Medium).JPG

DSCN0184 (Medium).JPG

DSCN0188 (Medium).JPG

DSCN0193 (Medium).JPG

DSCN0194 (Medium).JPG

• תוכן חדש...