Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי הטענת מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לכולם אני חדש פה מקווה שתעזרו לי.

אתמול חזרתי מחודש בחו"ל, לצערי שחכתי לנתק את אחד הקטבים של המצבר והוא התרוקן לי כתוצאה מכך.

אני רוצה לציין שהמצבר יחסית חדש 9 חודשים.

האוטו הוא מסוג מזדא דמיו אם זה משנה..

יש איזה מקום שאני יכול להביא אליו את הרכב\מצבר כדי שיטיענו לי אותו. הבנתי שיש מטענים כאלה אבל אם לא בא לי לקנות אלא פשוט להטעין במוסך או משהו כזה , זה אפשרי?

אם כן היכן אפשר לעשות את זה ומה העלות והאם זה משתלם או שאחרי חודש המצבר שוב לא יעבוד...

אני גר בראשון לציון ואם אפשר אני מעדיף לא לצאת מהגבולות שלה אבל אם יש בחולון אז גם אפשרי..

תודה רבה מראש.

פורסם

רצוי במצב של התפרוקת מלאה של מצבר לספק טעינה איטית עד כמה שניתן. כמובן שאי אפשר לקיים תנאים אלו כאשר המצבר ברכב.

אני מניח שבכל חשמליית רכב יש מטען איטי אלקטרוני, חלק מהמוסכים גם נותנים שירות, מצבר חלופי עד לטעינה מלאה של יממה למצבר הפרוק.

פשוט להרים טל' למוסכים בסביבתך ולברר האם ניתן לקבל את השרותים שפרטתי.

פורסם

אפשר לדעת למה הנעה אם כבלים לא תפתור את הבעיה.

ומה ההבדל בין הטענה אם כבלים להטענה על ידי מטען אלקטרוני.

תודה מאור.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אם ניקח בחשבון שהמצבר לא היה במשך כל החודש פרוק אז אין בעיה להטעין אותו בעזרת הרכב עצמו כלומר :פשוט לסוע ברכב לאן שצריך בלי מזגן ולהשתדל גם בלי אורות ורדיו עד כמה שניתן .במשך חודש לא קורה דבר למצבר אם הוא באמת חדש .

פורסם

פעולה כזו ניתן לבצע כאשר יש קושי מסויים להניע, אך המצבר עדיין מספק כח לנסיון הנעה.

כאשר אף כח מינימלי לא מסופק, אסור להניע עם כבלים ולנהוג, הדבר עלול לגרום לנזקים, גם למצבר עצמו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...