Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכלא לכל החיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים אני חושב שחבל שאין עונש מוות.

מעניין מי העו"ד שיישכר להגן על ה"מסכנים" האלה (רכב שטח, אני מניח חדיש, מסרב לדבר = כיס עמוק = עו"ד יקר = תירוצים בסגנון "אני בטירונות ולא ישנתי", "אני לא זוכר מה קרה (וגם כל האחרים לא זוכרים)" וכו'.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1361657

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאיך שזה כתוב בYnet אפשר להבין שזה עבריינים ע"ע מוכר למשטרה.

וכן אני חושב שמגיע להם להכנס לכלא לכל החיים כי פשוט בא להקיא ששומעים דבר כזה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מעניין אם זה אותו אחד שנאלצתי לברוח ממנו על כביש 1 ואחר כך על כביש 4 ביום שלישי.

מישהו (לנד קרוזר שחורה) ניסה בכח להוריד אותי מהכביש. לפני כן עבר נתיבים חופשי תוך כדי חיתוך לא מעט מכוניות.

במזל גדול (ושוב אני מבין שהבחירה של ה 2 ליטר היתה מוצלחת) הצלחתי לברוח.

הצלחתי להעלם לו פשוט ע"י צבירת מרחק מספיק, וחיתוך לאחד המחלפים באזור.

ולגבי המקרה שבקישור - לפעמים, אני בעד לינץ' בכיכר העיר. כי לא בטוח שכלא יעזור בכזה מקרה.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
בתור הולך רגל, לפני החציה, צריך תמיד להסתכל ימינה

ושמאלה, אפילו שיש רמזור ירוק

כמו שאומרים -

בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם..

אם הוא היה שיכור אז סביר להניח שגם חברים שלו היו שיכורים ואפילו יותר ממנו.

גם אם היו יורדות לכביש ומסתכלות לצדדים (בהנחה שלא עשו זאת) זה לא היה ממש עוזר להם אם הוא לא שם לב לכביש או שפשוט לא החליט לעצור.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

תירוץ אפשרי נוסף הוא כמובן: "מערכת הבלימה ושמירת המרחק האוטומטית מופעלת הרדאר לא עבדה, צריך בכלל לתבוע את יצרן הרכב" (ע"ע מקרה כביש פרויד בחיפה לפני כעשור, הניסיון הנואל שכלל הטסת מרצדס לגרמניה ע"ח הנהנג הדורס ומשפחתו המבוססת, בניסיון להוכיח שמערכת הבלימה לא עבדה, כאשר הנהג נסע במהירות מטורפת בכביש פרויד, ו"טס" לנתיב הנגדי להכחדה ישירה של שני הורים לילדים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם הוא היה שיכור אז סביר להניח שגם חברים שלו היו שיכורים ואפילו יותר ממנו.

גם אם היו יורדות לכביש ומסתכלות לצדדים (בהנחה שלא עשו זאת) זה לא היה ממש עוזר להם אם הוא לא שם לב לכביש או שפשוט לא החליט לעצור.

לא הבנת

יש אור ירוק ?

אתה מסתכל ימינה או שמאלה

אם אין רכבים, אתה חוצה את הכביש.

אם יש רכבים, אתה צריך לחכות שהם יעצרו

בקו עצירה, ורק אז לחצות

אני מדבר על כביש חד סיטרי

פורסם

וכמה רחוק תראה?

מספיק רחוק בשביל לוודא שלא יגיע אי שם רכב במהירות 120 קמ"ש עד שתספיק לסיים את המעבר?

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

ועכשיו כולם יתעוררו מהפנטזיה של "כלא לכל החיים" ויזכרו שהם חיים במדינת ישראל. הבחור שנהג שיכור ותחת השפעת סמים, הרג 5 עובדי אגד ואת אחיו קיבל 16 שנים. עו"ד קלגסבלד שידוע כי נהג במהירות מופרזת והרג אישה עם בנה שעמדו במקום, קיבל 15 חודשים בכלא. עכשיו מה לדעתכם יקבל החלאה הנוכחי? I REST MY CASE.

פורסם

אין שום תירוץ להרג ופגיעה בחפים מפשע בכביש.

עם זאת, חשוב לזכור שכולם בני אדם וכולם טועים ולאבד את הרכוז לשניה בנהיגה (ושוב אינני מצדיקה דבר שכזה) הוא דבר שקרה להרבה נהגים, רק שלמזלם בכמה שניות של נהיגה במצב אוטומט (הנהג ולא הרכב) לא נגרמה תאונה.

לכן, יש נטייה להקל על נהגים שהיו מעורבים בתאונות קטלניות, מתוך הבנה שזה אנושי לטעות.

לא במקרה דנן. מדובר ללא ספק באדם שמעמיד את עצמו ואת הנאותיו המפוקפקות מעל זכותם של אנשים לחיות בשלום.

במקרה הזה, גם נהג שרצה הגורל ולא נקלע לתאונה, אאחל לו שיתוק נעים.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אני לא מבין מה מנסים לפרש את שקרה שם, חד וחלק כתוב מה קרה.

חבורת עבריינים צעירים, שמזוהים עם כנופיית רמת עמידר, נסעו בלנד קרוזר שחורה (מי אמר רכב סוחרי סמים?!), כנראה נקנה מכסף מוכתם בדם ופשע.

נסעו שיכורים, הנהג עצר לבדיקה, סרב לשתף פעולה עם המשטרה ונעצר, שאר חבורת הזבל ברכב לקחו פשוט את הרכב (כנראה המשטרה רצתה להחרימו) וברחו במהירות מהמקום, במנוסתם פגעו בעוברות אורח שעברו בירוק מלא ובמעבר חציה.

אין קשר למבט ימינה או שמאלה, הבחורות האומללות נפלו קורבן לחופש שמרגישים אנשי העולם התחתון בישראל.

פורסם
מעניין אם זה אותו אחד שנאלצתי לברוח ממנו על כביש 1 ואחר כך על כביש 4 ביום שלישי.

מישהו (לנד קרוזר שחורה) ניסה בכח להוריד אותי מהכביש. לפני כן עבר נתיבים חופשי תוך כדי חיתוך לא מעט מכוניות.

במזל גדול (ושוב אני מבין שהבחירה של ה 2 ליטר היתה מוצלחת) הצלחתי לברוח.

הצלחתי להעלם לו פשוט ע"י צבירת מרחק מספיק, וחיתוך לאחד המחלפים באזור.

ולגבי המקרה שבקישור - לפעמים, אני בעד לינץ' בכיכר העיר. כי לא בטוח שכלא יעזור בכזה מקרה.

טל.

זו באמת לנד קרוזר שחורה, הרכב מוכר לי שייך למשפחה של עבריינים.

שירקבו בכלא אמן.

פורסם
ועכשיו כולם יתעוררו מהפנטזיה של "כלא לכל החיים" ויזכרו שהם חיים במדינת ישראל. הבחור שנהג שיכור ותחת השפעת סמים, הרג 5 עובדי אגד ואת אחיו קיבל 16 שנים. עו"ד קלגסבלד שידוע כי נהג במהירות מופרזת והרג אישה עם בנה שעמדו במקום, קיבל 15 חודשים בכלא. עכשיו מה לדעתכם יקבל החלאה הנוכחי? I REST MY CASE.

האידיוט הזה גם שייך לאיזו כנופיה, אז יש סיכוי סביר שהעונש שיקבל יהיה מופחת בהרבה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...