Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכלא לכל החיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיה זכרם ברוך.

אמן הנהג הפוגע יפגע בתאונת דרכים עם החבר שהיה לידו ברכב וששניהם יסבלו מחוליות שבורות לכל החיים.

אני לא מבין את זה, פגעת במישהו איך אתה יכול להמשיך לנסוע?!

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שאין עונש מוות . ממש עצוב נהיה לי שראיתי את התמונה של הבחורה.

ד"א , בynet לא צינזרו את המספר של הרכב , יכול להיות שהורידו אז הבחור שאמר על הלנד קרוזר נשניסתה להוריד אותו מהכביש שיראה אם הוא את מהספר אולי .

פורסם

ראיתי את התמונה ב ynet.

זה "שלי" היה אמנם בצבע זהה, אך דגם ארוך. ואילו כאן מדובר בקצר.

מה גם, שהייתי עסוק בלברוח ממנו, ולא רשמתי את המספר (לצערי).

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

אני פשוט בהלם !! :-(:-(

רק עכשיו יצא לי לראות את הכתבה ב-ynet.

יצא לי להכיר את מיטל.

מיטל היתה שכנה שלי שהייתי צעיר ,לפני גיוס, והיא גם עבדה כמה חודשים בעסק של ההורים שלי.

בחורה חמודה ושקטה שבאה ממשפחה מאוד אמידה ומאוד לא פראיירית (באיחוד האמא והסבתא,אם היא עדיין חיה).

עצוב מאוד לדעת שכזאת בחורה סיימה את החיים שלה בגלל איזה עבריין שנמלט מהמשטרה.

אני רק מקווה שהמשפחה תשתמש בכל האמצעים שיש ברשותה ובלחץ הציבורי הגדול בשביל שאולי פעם אחת ולתמיד יהיה משפט צדק נורמלי לעבריני תנועה, והבחור שדרס יקבל עונש רציני באמת.

אבל למרות הכל,שום דבר אף פעם לא יחזיר להם את הבת.:-(

יוגב

פורסם

רק מהפגיעה בלנד קרוזר ניתן לראות באיזה עוצמה הוא התנגש בהן, לקוח מכה מאוד חזקה למעוך ככה פרונט של לנד קרוזר.

אני תמיד בעד עונש של עין תחת עין, תעמידו את הבחור שנהג בכביש ותכנסו בו באותה מהירות, הוגן מספיק לדעתי.

פורסם

1. העבריינים אולי נמלטו בדימיון שלהם מהמשטרה, כי אף לא רדף ולא תיכנן לרדוף אחריהם.

(גם לדעתי אין טעם לרדוף אחרי הרכב במקרה הזה, שלצערנו נגמר באסון נורא, אבל הסיכוי שלו להגמר באסון בעת מרדף הרבה יותר גדול).

2. מעניין כמה זמן ייקח עד שהם יוציאו את הכיפות ויתחילו לטעון שהשופט זבל, והמשטרה חרא, וכולם אשמים חוץ מהם.

ואמא שלהם תופיע בתקשורת ותבכה על מר גורלו של בנה המסכן שלא עשה כלום.

פורסם
עו"ד קלגסבלד שידוע כי נהג במהירות מופרזת .

לא ידוע שומדבר על המהירות בה נהג עו"ד קלגסבלד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה צודק, מהירות מופרזת ככל הנראה (ממה שהוצג בכתב האישום) לא היתה הסיבה לתאונה, אלא חוסר ריכוז ואי שמירת מרחק.

בכל מקרה, תסכים איתי ש-15 חודשי מאסר תמורת חייהם של 2 בני אדם חפים מפשע, זו בדיחה. ובאמת שלא משנה עד כמה "חמורה" הייתה העבירה שגרמה לזה.

פורסם

אני תמיד בעד עונש של עין תחת עין, תעמידו את הבחור שנהג בכביש ותכנסו בו באותה מהירות, הוגן מספיק לדעתי.

זה העונש ההוגן!

אם ישאר בחיים אז כנראה יש לו מזל.

אבל לפחות שיהיה עונש אמיתי!

שאנשים יראו ויפחדו פחד מוות כשהם שותים כוס בירה לפני נהיגה!

כמובן שלא יחסר להוסיף עוד כמה וכמה החמרות עונשין בשאר העברות שמתקיימות במדינתנו "היפה" מדיי יום.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

פשוט סכנה לצאת מהבית לא יאמן איזה אנשים יש בחוץ!! מגיע להם עונש החמור ביותר.

אם הייתי עורך דין לא הייתי מסוגל להגן על אדם כזה..

אין כמו אלפא :)

פורסם
בכל מקרה, תסכים איתי ש-15 חודשי מאסר תמורת חייהם של 2 בני אדם חפים מפשע, זו בדיחה. ובאמת שלא משנה עד כמה "חמורה" הייתה העבירה שגרמה לזה.

לא מסכים איתך, כי ענישה לא נועדה לתת "תמורה" כנגד תוצאותיה של עבירה.

שאנשים יראו ויפחדו פחד מוות כשהם שותים כוס בירה לפני נהיגה!

נכון.

זה בדיוק מה שיפחיד עבריין מוכר למשטרה ממשפחת פשע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם ענישה לא אמורה לתת "תמורה" נגד תוצאותיה של עבירה, אזי כל מי שמבצע עבירה שתוצאותה פצועים/הרוגים אמור להיענש על סמך העבירה בלבד?. אם כבר הבאתי את הדוגמא של עו"ד קלגסבלד, אז מהו הקנס על אי שמירת מרחק? חוסר ריכוז? קנס כספי. ומה אמור להיות ה"קנס" אם העבירה הזו גרמה להרג חפים מפשע? קנס כספי?

אם הדבר אכן כמו שאתה טוען, אז העבריינים האחרונים צריכים להשפט רק על נהיגה בשכרות, בריחה משוטר, ועוד כמה סעיפים בסגנון שדינם שלילה וקנס כספי.

פורסם

עבירה נשפטת בשילוב שני המרכיבים- תוצאותיה והנסיבות שבהן התבצעה העבירה.

לכן יש הבדל בין אדם שבצע עבירה שהובילה להרג אדם לבין אדם שביצע עבירה שסופה לכל היותר בפציעה.

כמו כן, יש הבדל בין אדם שבצע עבירה שסופה בהרג אדם בשוגג, מתוך טעות אנוש, ואדם שביצע עבירה שסופה בהרג אדם מתוך צפצוף על החוק ועל חיי אדם באופן מודע.

לכן, פושעים שנתפסים ויודעים שאין להם סיכוי להכחיש את תוצאות הפשע שלהם, מנסים להפחית את עונשם ע"י נסיבות.

העולם לא שחור ולבן.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...