Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכלא לכל החיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד כזה צריך לשתול אותו באמצע כביש ולדרוס אותו באותה מהירות עם F350 מגודל לחזור עליו ברוורס ורק אחר כך אם נשאר חי לשלוח לכלא עד שימות. רק ככה הוא יהווה דוגמא לשאר הפושעים.

CoupéF7R

פורסם

AVI32 - חוץ מזעם צדקני (הכי גרוע שיש), אין בתגובה שלך כלום. לינצ'ים בוודאי לא מביאים לשום תוצאה, לפחות לא כזו שרצויה.

bar72 - לא שאני מאמין שאוכל לסרב אם יוצע לי, אבל גם כשופט אילוצי המערכת כבדים ביותר...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה מוזר לי כל העסק הזה.

לא ייתכן שכולנו כ"כ חכמים והשופטים הם הטיפשים , אחרי הכל הם למדו לזה הרבה זמן.

הדיבורים על השוחד והכסף , הייתכן שיש פה קונספירציה כ"כ מסובכת שאף אחד לא יכול לעלות עליה ולהעמיד את הפושעים לדין?

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

מעבר לעובדה שמערכת המשפט בישראל אכן מקלה ברוב מקרים , במיוחד אם משווים למדינות מערביות אחרות,

השופטים ציינו בפרוש שהראיות קלושות כלומר המשטרה שתפקידה להביא ראיות, נכשלה בתפקידה.

הזכות הבסיסית של כל אדם שנשפט היא שיראו ראיות שמפלילות אותו.

אין ראיות-אין הפללה

עכשיו, איך משטרת ישראל הצליחה לא לאסוף ראיות ממקרה כל כך ברור, זאת השאלה שצריך לשאול.

פורסם
הוא הולך הביתה למעצר בית עם אזיק אלקטרוני, הוא לא הלך הביתה כי סגרו את התיק.

סבלנות... קשה לי להאמין שיש שופט שיזכה אותו.

בגירה, תקרא את ההודעות שלי מלפני חצי שנה, כבר אז הערכתי שהחולירות האלה יצאו מזה יחסית בשלום.

למה? כי הם יודעים לסתום את הפה, כי מול עורכי הדין מליגת העל שנשכרו - נמצאים השלומיאלים מהפרקליטות והאפסים המאופסים מהמשטרה.

במדינת ישראל זה תמיד נגמר כך, פרקליט עצלן, משטרה כושלת והתוצאה היא עסקת טיעון עלובה שבניכוי ימי המעצר הנאשם הולך לביתו שמח וטוב לב.

אני מדגיש שוב - הלוואי ואטעה אבל הסימנים לא מבשרים טובות.

• תוכן חדש...