Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול בחפירות אצל יוני התגלו חלקי הצתה, מנורות, כבלים מקוריים חדשים של BSA.

אסף ידוע לך של איזה BSA?

מדובר במגנטו או בסלילים שיושבים בתוך המגנטו?

יש סיכוי למצוא שם פנסים?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מבין ? אפשר לחפש חופשי בערמה,

חבר צריך חלקי פרינג ל-GS 500 ולפי כמויות הפרינגים חייב להיות.

אפשר לחפש, אבל תצטרך לשלם בסוף על מה, שמצאת... יש שם GS500 עם שאריות הפיירינג, אם אינני טועה. היום הכל נראה הרבה יותר גרוע מאתמול, ומחר יהיה (או לא יהיה כבר, ליתר דיוק:? ) עוד יותר גרוע- הולכים להרוס את הבניין...:-( בערימה של אופנועים ראיתי היום, בין היתר איזו הונדה שנת 82, ZZR שיוני רוצה איכשהו להוציא משם עדיין (ואני מאד בספק שיצליח), GSים אם אני לא טועה, כמות מכובדת של קטנועים חצי מפורקים, מלא גלגלים לאופנועים משנתונים שונים, כולל לדעתי עתיקים, ועוד... אני מניח, שאחרי ה"ביקור" הבא של השופל יישאר שם עוד פחות דברים, שאפשר להציל, עכשיו עדיין אפשר עם קצת רצון....:x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מאד מאד בספק, כי הרסו את הבניין כבר מזמן, החלקים אוספו בערימה גדולה, באופן חלקי ע"י הטרקטור, וגם אם הערימה עדיין ישנה (ועברו כבר כמה חודשים, כפי שאתה רואה)- סיכוי, שתוכל למצוא משהו שמיש משם- די נמוך, ובנוסף, אם לא השתנה שום דבר- הקבלן ממש לא אוהב, שנכנסים לו לשטח בניה. אבל תשאל את יוני, לך תדע...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מי שמכיר את יוני או שיש לו ולא משתמש בו או יכול למכור מנוע בסביבות 50 סמ"ק אי מאוד יודה לו

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

הוא משתמש לפורום, בשם yonico אני חושב, תסתכל, הוא כתב כאן גם...

פורסם

הערמה עדיין קיימת למיטב ידיעתי.

מי שמחפש חלקים, שינסה להתקשר ליוני.

יש את המספר שלו בתחילת השירשור

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
נשאר משהוא שמה ?

לא מאמין

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
לא מאמין

הערימה ההיא בודאי איננה אבל ב-3 שנים שעברו מאז יש חדשה כנראה.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

מנסה את מזלי, יש מצב לאיזשהם חלקים לווספה?

עקרונית אני צריך כמה דברים למנוע (למרות שאני פסימי מאוד) וחסר לי דלת תא כפפות של rally/ss180/gs160...

יש משהו?

יש לי ss180.

תודה.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
מנסה את מזלי, יש מצב לאיזשהם חלקים לווספה?

עקרונית אני צריך כמה דברים למנוע (למרות שאני פסימי מאוד) וחסר לי דלת תא כפפות של rally/ss180/gs160...

יש משהו?

יש לי ss180.

תודה.

לצערי לא נשארו לי חלקים לווספה

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

• תוכן חדש...