Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בין 30-40K ,ועוד מספר שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה התקציב הוא בין 30-40K כאשר אני מתכוון להשיג את הרכב במימון.

לכן אולי חברת ליסינג תבוא לנושא.

בכלל לא החלטתי על סוג הרכב לכן חשבתי לקבל כאן המלצות ,

אלו הקריטריונים שלפיו אני רוצה את הרכב :

צריכת דלק - 1:12-1:15 לדעתי זה מספיק.

גודל הרכב - עדיף קטן אבל לא חובה.

שנתון - עדיף מעל 2000 ( בשביל ה ABS )

גיר - אוטומט.

בטיחות - בינונית עד גבוהה.

חשיבות מראה חיצוני - חשוב מאוד ! שיראה ספורטיבי אם אפשר וצעיר :)

אלו סוגי רכב הייתם ממליצים לי לקנות לאור הקריטריונים ?

השימוש ברכב יהיה לנסיעות קצרות בעיקר של 10-15 ק"מ בכל פעם עירוניות.

ואולי פעם בשבועיים שלוש נסיעה ארוכה של ת"א-כרמיאל.

פורסם

הדרישות שלך מאוד גבוהות, יחסית לתקציב.

ככל הניראה, פונטו ספייס מבין אופציות היחידות שמתאימות פחות או יותר לפי גיר אוטומטי, צריכה ובטיחות. בנוסף יש לה מראה צעיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

או קיי אז אתה אומר שצריך להתפשר קצת על אחד מהפרמטרים

אגב בדקתי את האונו נראית סבבה , במה היא מתבלטת ? מה הנתוני צריכה שלה באוטומט ?

מה לגבי יונדאי גטס ? שנתון 2002-2005 עולה באזור המחירים שציינתי, מה רע בה ? לא מספיק אמינה ?

מה לגבי יונדאי אקסנט ? כנ"ל שנתון 2002-2004 גם עולה באזור המחירים שציינתי ...

פורסם

גטס אוטומטית ידועה בצריכה גבוהה יחסית לנפח. אקסנט, מבחינת צריכה של אוטומטית, ככל הניראה גם לא להיט.

לפונטו ספייס תיבה אוטומטית רציפה, שמצטיינת בצריכת דלק נמוכה כמו בגיר ידני וטוב יותר.

ככל שאני יודע לפונטו ספייס 4 כוכבי בטיחות.

ממליץ לעשות חיפוש על כ"א מהרכבים האלה. יש מלא שרשורים, כולל תגובות של אנשים שיש בבעלותם רכב כזה או אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אז ככה התקציב הוא בין 30-40K כאשר אני מתכוון להשיג את הרכב במימון.

לכן אולי חברת ליסינג תבוא לנושא.

אתה מעוניין לקבל מימון מחברת ליסינג? אם כן, כנראה שתצטרך לקנות רכב יוצא ליסינג מאחד המגרשים שלהם (אחרת למה שיתנו לך מימון?) ואז יש לך שתי אופציות:

א. יונדאי גטס, ותצטרך להתפשר קצת על צריכת הדלק.

ב. להגדיל את התקציב, ואז תוכל להכניס למשוואה עוד כמה רכבים שיתאימו יותר לדרישות שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...