Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצוא רכב עם הנעה קידמית ב25k שיהיה חסכוני זה נשמע נדיר.

רוב הרכבים הם אלפות\bmw ישנות שהם רכבים בהם צריכת הדלק לרוב גבוהה,והחלפים ותיקונים יקרים.

אני מציע לך לשקול את ההנעה הקידמית יש לך יותר אופציות טובות חסכוניות ואמינות. זה לא כאילו אתה נהג דריפטים סה"כ כבישי מדינת ישראל המשעממים.

ב-25K יש רכבים עם הנעה קדמית שהם חסכוניים, פונטו למשל, זה בכלל לא נדיר.

בומרים ואלפות אכן יקרות לאחזקה, לאומת רכבים עממיים. בקשר ל-E30, אני לא יודע עד כמה הם חסכוניים, אבל מניח שבגירסאות ידניות של 316 ו-318, צריכה אמורה להיות טובה מאוד, 1 ל-10 או טוב יותר.

אלפא 164 עם מנוע 2000TS מאוד חסכונית, במשולב עושה 1 ל-10, בכביש 1 ל-13. כנ"ל לנצ'יה תמה.

שוב פעם, כמו בתגובה אחרת בשרשור הזה, אני יכול רק לחזק כל המלצה על רכב עם הנעה קדמית. לא בגלל צריכת דלק, אלא בטיחות נטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ב-25K יש רכבים עם הנעה קדמית שהם חסכוניים, פונטו למשל, זה בכלל לא נדיר.

בומרים ואלפות אכן יקרות לאחזקה, לאומת רכבים עממיים. בקשר ל-E30, אני לא יודע עד כמה הם חסכוניים, אבל מניח שבגירסאות ידניות של 316 ו-318, צריכה אמורה להיות טובה מאוד, 1 ל-10 או טוב יותר.

אלפא 164 עם מנוע 2000TS מאוד חסכונית, במשולב עושה 1 ל-10, בכביש 1 ל-13. כנ"ל לנצ'יה תמה.

שוב פעם, כמו בתגובה אחרת בשרשור הזה, אני יכול רק לחזק כל המלצה על רכב עם הנעה קדמית. לא בגלל צריכת דלק, אלא בטיחות נטו.

שוב פעם הכל סגנון של נהיגה,אם הייתי קונה אלפא עם מנוע 2000 וגיר ידני זה כדי להנות מהביצועים שלה.

וכדי להנות,בספק אם תגיע ל 1-10.

E30 316 1.8 - מחוץ לעיר בשיוט רגוע מאוד 1-11

• תוכן חדש...