Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים יש לי בעיית התחממות ב206 שנתת מנוע 1400 שיש לה 140000 ק"מ.

לאחר שלא הצלחתי לעלות על הבעיה הרכב הוכנס לתמיר שירותי רכב ולאחר כמה בדיקות וניקוי רדיאטור ,תמיר החליט על ראש אני הכחשתי טיפה וביקשתי פירוק משאבה ופירוק טרמוסטט ,ושניהם יצאו תקינים ,וכנראה שהבעיה היא באמת ראש אני מעלה לכם קצת תמונות להנאתכם.ותגובתכם.

טרמוסטט.jpg

לוח שעונים.jpg

משאבת מים.jpg

צילנדר 4.jpg

ראש לאחר הורדת האטם.jpg

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

אין איבוד מים חברים .

והתמונה של האטם זה אחריי שהורידו אותו ,זה רק מה שנשאר ,משום מה מישהו הדביק את האטם ראש אם שרלק!!!!!

וגם נוצר לחץ במיכל עיבוי.ובגלל זה הוחלט להרים ראש.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

כל הסיפורים זה טוב ויפה. סימפטום ראשון לבעיה בראש מנוע והתחממות זה איבוד מים. נשמע לי תמוה מאד שהורידו ראש אם לא נעלמים מים.

לפחות ביצעו בדיקה לאיתור CO2 שחודר למערכת הקירור שיצאה חיובית?

• תוכן חדש...