Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור הוא כזה:

ביום 29/06/2003 נעצרתי על ידי שוטרת עם ממל"ז בדרך קיבוץ גלויות 120 בת"א, בטענה שנסעתי במהירות 77 קמ"ש במקום בו מותרת מהירות 50 קמ"ש לפי תמרור ב-24.

המרחק הנמדד - 174.1 מטר, "אני מפעילת הממלז שמרתי על קשר עין רצוף ... נעצר בצד והוסברה לו העברה ... כמו כן הוצגה לו מהירות ומרחק המדידה ... בכל הכניסות לעיר מוצבים כשורה וברור תמרורים ב-24"

ביום 27/06/2003 , תוך 30 הימים הנדרשים, שלחתי מכתב רשום ליח' תנועה יפתח שנתנה לי את הדו"ח, ובו הסברתי את מסלול נסיעתי שאין בו תמרור ב-24 (דרך עירונית) בשום מקום (למתעניינים : איילון צפון , צומת וולפסון לכיוון צפון (תמרור ב20 שמגביל ל 70 קמ"ש) , ימינה לרח' בן צבי, שמאלה לרח' הרצל, ימינה לרח' קיבוץ גלויות, ובדקתי את זה בנסיעה פעמיים באותו היום שנתנו לי את הדו"ח).

לכן ביקשתי לבטל את הדו"ח, ומאז לא שלחו לי כלום : לא הודעה שבוטל הדוח ולא בקשה להישפט, כך חלפו להם הימים ואתמול קיבלתי התרעה על פיגור בתשלום קנס וכתוב "עד כה לא קיבלנו הודעה ששילמת את הקנס, ולא קיבלנו הודעה כי ברצונך להישפט, לכן תשלם קנס + 50% פיגור"

לפני שאני שולח להם עוד מכתב עצבני, מה אתם אומרים ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לך לדואר עם הספח שקבלת כששלחת את המכתב הרשום ובדוק שאכן המכתב הגיע ליעדו.

אם אכן כך הדבר בקש מהדואר אישור על כך, ושלח מכתב תזכורת מנומס למתנ"א שמסביר שערערת על חוקיות הדו"ח ולא קבלת תגובה, ולכן אינך מבין מדוע קבלת דרישת תשלום חדשה + קנס.

אם המכתב לא הגיע ליעדו אתה בבעיה כי היה עליך לבדוק זאת קודם.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אז הסיפור הוא כזה:

ביום 29/06/2003 נעצרתי על ידי שוטרת עם ממל"ז בדרך קיבוץ גלויות 120 בת"א, בטענה שנסעתי במהירות 77 קמ"ש במקום בו מותרת מהירות 50 קמ"ש לפי תמרור ב-24.

המרחק הנמדד - 174.1 מטר, "אני מפעילת הממלז שמרתי על קשר עין רצוף ... נעצר בצד והוסברה לו העברה ... כמו כן הוצגה לו מהירות ומרחק המדידה ... בכל הכניסות לעיר מוצבים כשורה וברור תמרורים ב-24"

ביום 27/06/2003 , תוך 30 הימים הנדרשים, שלחתי מכתב רשום ליח' תנועה יפתח שנתנה לי את הדו"ח, ובו הסברתי את מסלול נסיעתי שאין בו תמרור ב-24 (דרך עירונית) בשום מקום (למתעניינים : איילון צפון , צומת וולפסון לכיוון צפון (תמרור ב20 שמגביל ל 70 קמ"ש) , ימינה לרח' בן צבי, שמאלה לרח' הרצל, ימינה לרח' קיבוץ גלויות, ובדקתי את זה בנסיעה פעמיים באותו היום שנתנו לי את הדו"ח).

לכן ביקשתי לבטל את הדו"ח, ומאז לא שלחו לי כלום : לא הודעה שבוטל הדוח ולא בקשה להישפט, כך חלפו להם הימים ואתמול קיבלתי התרעה על פיגור בתשלום קנס וכתוב "עד כה לא קיבלנו הודעה ששילמת את הקנס, ולא קיבלנו הודעה כי ברצונך להישפט, לכן תשלם קנס + 50% פיגור"

לפני שאני שולח להם עוד מכתב עצבני, מה אתם אומרים ?

אם אני מבין נכון, הגעת מכיוון חולון/בת-ים/ראשון?

אכן היה שם בלגן שלם עם התמרורים בחודשים האחרונים, כרגע המצב הוא שהתמרורים מוצבים כמו שצריך, עד כמה שזכור לי. אני מקווה בשבילך שתוכל למצוא תעוד להצבת/אי הצבת התמרורים אצל הרשויות המקומיות (חולון, בת-ים, ת"א) ו/או חברת נתיבי איילון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם אני מבין נכון, הגעת מכיוון חולון/בת-ים/ראשון?

אכן היה שם בלגן שלם עם התמרורים בחודשים האחרונים, כרגע המצב הוא שהתמרורים מוצבים כמו שצריך, עד כמה שזכור לי. אני מקווה בשבילך שתוכל למצוא תעוד להצבת/אי הצבת התמרורים אצל הרשויות המקומיות (חולון, בת-ים, ת"א) ו/או חברת נתיבי איילון.

כן, נסעתי מכיוון ראשון ובוודאות לא היה שום תמרור ב-24 (ההוא עם הבית) בנתיב הנסיעה שלי, מקסימום אפשר לטעון שהיתה הגבלת 70 קמ"ש אבל נדמה לי שתמרורים אלו תקפים רק עד הצומת הקרוב, אז גם זה לא , בעצם.

פורסם
מכתב רשום לא אמור להגיע בוודאות ליעדו ?

אין שום ביטוח שהוא לא ילך לאיבוד בדרך והקטע ה"רשום" הוא שמחייבים חתימה בקבלת המכתב ואז יודעים שהמכתב הגיע ליעדו בוודאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כתוב בחלק האחורי של הודעת תשלום הקנס "קבלה על משלוח בדואר רשום של בקשה לביטול הודעת תשלום או בקשה להישפט, הינה ראיה לתאריך המשלוח"

זאת אומרת שהתחת שלי מכוסת"ח - פניתי תוך 30 יום כנדרש.

פורסם
כתוב בחלק האחורי של הודעת תשלום הקנס "קבלה על משלוח בדואר רשום של בקשה לביטול הודעת תשלום או בקשה להישפט, הינה ראיה לתאריך המשלוח"

לא הבנתי איך עצרו אותך ב- 29.6, ושלחת את המכתב ב- 27.6...

טוב, לא נתקרצץ עליך, אתה בהחלט מכוסת"ח כראוי.

כתוב להם שביום 27.7 (אני מקווה שאני לא טועה), שלחת להם מכתב, שעותק ממנו מצורף, וצרף להם גם עותק של אישור הדואר הרשום.

האם ההודעה על פיגור הגיעה בדואר רשום? אם לא - יש אופציה אחרת - קודם כל, בדוק בדואר מה קרה למכתב שלך. אם הוא "אבד", חכה עד לתזכורת הבאה, ושלח להם מכתב, שכבר ביום 27.7.03 שלחת להם בקשה להישפט (צרף אישור של הדואר), וטרם קיבלת תשובה.

אם עברה שנה מיום משלוח הבקשה - הם כבר לא יכולים להגיש נגדך כתב אישום. :lol:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

לא הבנתי איך עצרו אותך ב- 29.6, ושלחת את המכתב ב- 27.6...

טוב, לא נתקרצץ עליך, אתה בהחלט מכוסת"ח כראוי.

כתוב להם שביום 27.7 (אני מקווה שאני לא טועה), שלחת להם מכתב, שעותק ממנו מצורף, וצרף להם גם עותק של אישור הדואר הרשום.

האם ההודעה על פיגור הגיעה בדואר רשום? אם לא - יש אופציה אחרת - קודם כל, בדוק בדואר מה קרה למכתב שלך. אם הוא "אבד", חכה עד לתזכורת הבאה, ושלח להם מכתב, שכבר ביום 27.7.03 שלחת להם בקשה להישפט (צרף אישור של הדואר), וטרם קיבלת תשובה.

אם עברה שנה מיום משלוח הבקשה - הם כבר לא יכולים להגיש נגדך כתב אישום. :lol:

טעות שלי, שלחתי ב 27.7 כמובן.

לא הגיעה אליי שום הודעה מהמשטרה פרט למה שהגיע אתמול לגבי הפיגור (אגב, לא בדואר רשום, וגם לא לכתובת העדכנית שלי) - לא הודעה שהדוח בוטל ולא ספח עם בקשה להישפט.

במודיעין הדואר אומרים שאין בעיה לבדוק מה קרה עם המכתב ששלחתי להם ביולי בכל סניף דואר, אני אלך לדואר ונראה איך זה יתגלגל. תודה על העזרה!

פורסם
במודיעין הדואר אומרים שאין בעיה לבדוק מה קרה עם המכתב ששלחתי להם ביולי בכל סניף דואר, אני אלך לדואר ונראה איך זה יתגלגל. תודה על העזרה!

לא צריך ללכת.

צריך להיכנס לאתר הדואר ולהקיש בחלונית השמאלית העליונה, את הקוד המופיע

לך על הספח של הדואר הרשום שנשאר אצלך.

פשוט. :)

MCS 2008

• תוכן חדש...