Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות נובעת מזה שלפי מה שהבנתי מאנשים השלושה רכבים האלה הם מאוד אמינים ועלות האחזקה שלהם לא כל כך יקרה.

אימפרזה :

יתרונות - נראית טוב, גדולה ומרווחת.

חסרונות - ארוכה מדי לחניה ברחוב הפיצי שאני גר בו.

גולף:

יתרונות - מרווחת, גודל בינוני שמתאים לחניה.

חסרונות - כבר לא מה שגולף היתה.

מיני קופר:

יתרונות - קטנה ואפשר להיכנס איתה לכל חור (כמעט :) ), מאוד יציבה על הכביש.

חסרונות - אם אני צריך להסיע מישהו אז זה צפוף.

אני צריך את האוטו בשבילי במשך השבוע ואולי בסופי שבוע לנסוע איתו עם המשפחה.

אחרי שביררתי הרבה אלה השלושה אפשרויות הכי מתאימות בשבילי.

אני לא מעוניין בטויוטה או מאזדה או משהו מהסגנון הזה כי אני מעוניין בפוטנציאל לשיפור.

אני לא מעוניין במשהו צרפתי או איטלקי כי זה גורר הרבה בעיות אחזקה.

אני לא מעוניין בסיאט או סקודה כי אני לא אוהב איך שהם נראים.

אם נראה שיש משהו לא מדוייק במה שאמרתי אשמח לשמוע תגובות, אא וגם לקבל חוות דעת על השלושה רכבים הנ"ל.

תודה רבה :)

פורסם

חסרונות - כבר לא מה שגולף היתה.

שום רכב הוא לא מה שהיה פעם. היצרנים מתקדמים. לא הבנתי מה הסקופ פה לגבי הגולף ספיציפית.

מיני קופר:

מאוד יציבה על הכביש.

כל הרכבים יציבים, אף אחד מהם לא יחליק לך או יתהפך כך סתם.

בגולף יש מערכות בקרת יציבות שאין באמפרזה.

היציבות של הקופר תורגש דווקא בנסיעה ספורטיבית, ולא נראה לי שזו כוונתך. למה רק קופר ? מיני ONE לא יציבה ?

אני לא מעוניין בטויוטה או מאזדה או משהו מהסגנון הזה כי אני מעוניין בפוטנציאל לשיפור.

פוטנציאל לשיפור יש להכל, בלי קשר לארץ המוצא.

אני לא מעוניין במשהו צרפתי או איטלקי כי זה גורר הרבה בעיות אחזקה.

יש לך איזשהו מידע שמסתירים מאיתנו ? עובדות ?

באת להתייעץ או להפיץ פה את תורתך ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תתקנו אותי אם אני טועה, אבל חוץ מהקטע של הבטיחות אין יתרון לגולף החדשות , והישנות הם יותר אמינות (יחסית לתקופתם) ולא עושות בעיות כמו הגולף של היום.

לי יש גולף 92 והיא יחסית מאוד אמינה לכל המאזדות והטיויות שיש במשפחה, אבל אני יודע שהיא ממש לא בטיחותית בהתייחס אליהם.

אין לי גולף חדשה אז כל מה שאני אומר על הגולף החדשות זה מה ששאלתי מוסכניקים (דוד שלי , ואח של חברה שלי שעובד בצ'מפיון כבר כמה שנים טובות) ואנשים שיש להם רכבים כאלו, והם אומרים שהאמינות היא לא משהו , ובמיוחד דגמי דור 4 האוטומטי.

הם יודעים את זה כי הם מתעסקים עם זה וניסו אותם הרבה אז אני יכול לסמוך על מה שהם אומרים.

אני לא מנסה להגיד שאתם לא יודעים חס וחלילה, אבל אם אתם אומרים שהם יותר טובות מאיפה אתם יודעים את זה? מניסיון אישי או ששמעתם את זה או מה?

אני לא יכול להגיד על עצמתי שאני "שמעתי" כי אני פשוט שאלתי הרבה הרבה אנשים עד שקיבלתי את הדעה הזאת (שאולי היא לא נכונה :) )

פורסם

לי יש גם גולף 4 1.8 ידני וגם בורה 2 ליטר אוטומטי. היו לי גם גולף דור 2 וגם דור שלישי קודם לכן ויש לי דעה מוצקה על אמינותם של הדורות, זה מול זה וגם יחסית למכוניות אחרות שהכרתי לא רע. כמובן שמדובר על המכוניות שלי ולא של אחרים. הייתי בשמחה מספר לך על נסיוני הפרטי, אלא שמה שאומרים מוסכניקים, ודאי מהווה חוו"ד הרבה יותר אחראית ורצינית משלי. והנסיון שלי לכן פשוט לא מענין.

עד כאן גולף. לשאלתך, כפי שכבר נאמר כאן קודם, המיני צריכה לרדת מהרשימה ולו מכיון שמחירה ונדירותה היחסית בשל כך, הופכים אותה למשהו מאוד מאוד יקר. בתקציב שלך קשה לי להניח שתמצא מיני קופר במצב סביר. את הגולף הורדנו, כאמור בגלל המוסכניקים. נשארנו עם הסובארו. תתחדש.

פורסם
מיני קופר בתקציב 80K - אולי אחרי איזה תאונת שילדה לא קלה

לא נכון, אפשר למצוא מיני בתקציב הזה בלי בעיה. הבעיה היא שהמיני מזדקנות ממש גרוע אם לא שמרו עליהם מאוד. נסעתי במיני כזאת לא מזמן והיא נראית כמו פח אשפה מבפנים.

תתקנו אותי אם אני טועה, אבל חוץ מהקטע של הבטיחות אין יתרון לגולף החדשות , והישנות הם יותר אמינות (יחסית לתקופתם) ולא עושות בעיות כמו הגולף של היום.

גולף דור 5 טובה יותר מגולף דור 4, שטובה יותר מגולף דור 3 וכן הלאה - לפחות בסטנדרטים מודרניים. בנוגע לאמינות - בהצלחה עם אמינות של גולף בת 10...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...