Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשות חבר WRX שבה מותקן אינטרקולר חזית, מנוע טרי (כ10K) אי סי יוטק, טורבו מוגדל, פורק HKS וצנרת מוגדלת.

חיישן כמות האויר (מד כמות אויר) התקלקל.

1.האם ישנו פתרון כלשהו לדבר חוץ מקניית חיישן חדש, כמו כן האם חיישן חדש יחזיק מעמד או יתקלקל שוב מסיבה בלתי מובנת.

2.האם קלקול בחיישן זה יכול לגרום להופעת עשן בכמות חריגה.

אם הדבר "עקרוני": הרכב גודש 1.4-1.5 באר (כמובן שלא כל הזמן).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מותקן ברכב פילטר פתוח של סימוטה.

אשמח ללמוד פרטים נוספים לגבי חיישן מאפ והשפעותיו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

איך הגעתם למסקנה שהחיישן התקלקל? יכול להיות שהוא מלוכלך (מהפילטר) ונותן קריאות לא נכונות. תנסו לנקות אותו ולראות אם זה פותר את הבעיה.

ברכבים מבוססי MAF לא מומלץ להשתמש בפילטרים משומנים, השמן פוגע בחיישן.

פורסם

אין טעם לנקות את החיישן. הוא מנקה את עצמו אוטומטית לפני הנעה.

השמן של K&N בוודאות לא פוגע בחיישנים.

הסבר על חיישן מאפ. (אבל אני לא יודע אם אפשר לשנות את ההגדרה למאפ בECUTEC.)

http://en.wikipedia.org/wiki/MAP_sensor

עריכה:

הנה... שאלתי בשבילך. :) עכשיו נותר רק לחכות לתשובה.

http://forum.ecutek.com/topic.asp?TOPIC_ID=1722

קו---------------------------------------

פורסם

איך החיישן מנקה את עצמו?

ולגבי השמן (של K&N ובכלליות), לא יודע אם זו אגדה אורבנית או לא, אבל אני מעדיף לא לגלות בעצמי - יש מספיק אלטרנטיבות יבשות.

פורסם

חימום אלמנט הלהט.

הדבר קורה בסיום הפעולה ולא לפני הנעת המנוע ( אחרת איך החיישן יתחיל למדוד מיד? )

לצערי החימום הנ"ל רק מאריך את חיי החיישן אך לא מונע הצטברות משקעים עליו בטווח הארוך.

חיישן MAF רגישים יותר לפילטרים משומנים ולרוב ניקוי חוט הלהט לא פותר את הבעיות בקריאה (וגם לא תמיד מקור הבעיה בחוט הלהט )

אני לא רואה סיבה להחליף את הסידור המקורי , חיישן התקלקל - החלף אותו.

זה קרה, זה קורה וזה ימשיך לקרות.

פורסם

כל עוד הוא עובד עדיף שלא להתערב , במידה והוא כבר מזייף הייתי מנסה באמצעים חלשים כמו אלכוהול או ספרי כמו הנ"ל( וניקוי ידני עדין , כמה שניתן...בכל זאת האלמנט מאוד קטן ועדין ).

מנסיוני הוא לא מתרגש גם מהתזה אינטנסיבית של ספרי קרב' וספרי ניקוי למצערת( לא אני הגאון שניסה) כך שזה קלוש בכל מקרה.

• תוכן חדש...