Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Reliant Ant

gluk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

האם מישהו ראה לאחרונה, או שמע, על הרליאנט- "אנט" ("הנמלה")? -כי, ראיתי אחד כזה במצב סביר בפעם האחרונה לפני המון שנים, ומאז מצאתי רק אחד, שכבר לא נשאר הרבה ממנו, בטח לא לשיפוץ... למי, שלא זוכר- זהו "תלת" גלגל, אבל יותר גדול מהריקשות "הרגילות"- יש לו גלגלים של אוטו, והכל... הייתה בזמנו משאית קטנה וחביבה מאד, לטעמי, הייתי שמח לשים יד על אחת!

BalmoralAnt1.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מריצה זקנה נשארת מריצה. (כמו רוב האספנות כאן) , לא הופכת לקלאסיקה.מה שהופך לקלאסי אפשר לראות כשהוא עוד חדש. כבר שנים שאין כאלה. עם אמירה משמעותית בטכנולוגיה/עיצוב כמו ה-טרקסיון,DS,מיני,חיפושית,מוסטנג, 2CV,RO 80

פורסם

יש משהו בדברים שנרשמו מעלי אך רובינו נהנים מרכבי אספנות שאינם ב"שפיץ" של דירוג ה"קלאסיות" ובכל זאת בעינינו הן מכוניות קלאסיות מאד.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מעולם לא עניין אותי, מה "קלאסי" בהגדרה ה"רשמית", ומה לא!:roll: אותי מעניין, אם האוטו הספציפי מעניין אותי, או לא, ותו לא! אגב, רוב ה"קלאסיקות הרשמיות" דווקא די משעממות אותי...:oops: בהחלט ברור לי, ש-99% מהאנשים "הרגילים" חושבים אחרת, ולכן לא נשארו הרבה מהמכוניות ה"עממיות", למרות הכמות שנוצרו- ולכן אני שואל ומחפש, אולי (וכנראה) מאוחר מדי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יכול להיות שראיתי משהו בסגנון של אנט ליד שכונת התקווה. הרכב היה אפור ובצורה של האנט אבל במקום ארגז פתוח, הרכב הוא עם ארגז סגור.

מצ"ב 2 תמונות. שצולמו ע"י במצלמת הפלאפון.

אחת של הרכב אבל ממש באיכות גרועה וממש מרחוק. אפשר לראות צורה של הרכב. מאחורי הרכב הכחול [יונדאי גסט].

ועוד אחת של המקום שבקרבתו הרכב חנה. [לא בחנייה הפנויה].

התמונות צולמו ב12/09/08 ליד שכונת התקווה.

20080912111014.jpg

20080912111038.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

גם אני בטעם דומה לשל GLUK, ואותי מעניינות בהרבה המכוניות העממיות שמשמרות את רוח התקופה, ולא מכוניות הפאר וההדר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...