Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם:-).

לעניננו,ברכבי יש SRX3 וסאב הES250(10 אינץ' וכ250RMS).

לפעמים אני מרגיש שחסר לי עוד באס(גם אם זה כבר הורס את הבאלנס בין הקומפ' לסאב).

כרגע הגיין מוגבר על כ35-40 אחוז,השאלה היא עד כמה אני יכול לעלות אותו ושלא יקרה מצב שאני ישרוף את הסאב(הערוץ מונו במגבר מוציא כ280RMS). בקשר לבאלנס לא תהיה לי בעיה לשחק בHU ולהגביר\להנמיך את הסאב(HU-990PRS).

מהו בעצם ה"גבול"?

בתודה לעונים\עוזרים,בן.

Got To love It

פורסם

הגיין במגבר זה לא הכל,אל תשכח שיש לך ווליום גם ברדיודיסק,לכן זה משהו כמו ווליום כפול,אני יסביר את עצמי:

נגיד שווליום מקסימלי בפנל הוא 33 (אצלי)אם אני יכול להגביר במגבר חצי ובפנל 30 ויש צליל מקסימלי נקי,אז זה אותו דבר שאני ירים במגבר על 75% אבל בפנל לא 30(כי זה כבר יעוות)אלא 15

הכיל תלוי כמה גבוהה אתה רוצה להרים בפנל

מקווה שהכל ברור

מקס.

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מקס, ההגדרה שלך לא נכונה, גיין זה לא ווליום כפול. מכיוון שלא כל HU מוציא את אותה עוצמת פרה למגבר, הגיין מאזן את רגישות הכניסה במגבר ביחס לעוצמת הפרה מהHU. לפותח התרד, תריץ חיפוש, יש עמודי פורום שמלאים במידע.

בשיפוצים

פורסם

כן התבלבלתי,880PRS.

מה קשור מגבר חלש? אני הסברתי שהוא אולי על 30-40 אחוז בגיין,אפשר להגביר יותר או לא!?

כל אחד פה מתחיל להטיף לי על המערכת שלי,שאלתי שאלה פשוטה אני אשמח לקבל תשובה פשוטה,כן\לא ומדוע.

תודה.

Got To love It

פורסם
אני לא מדבר על הווליום הכללי אלה רק על הסאב!

ככה אתה מכוון את הסאב,מה הבעיה?

ועוד דבר,אף אחד לא חייב לך כלום,אתה יכול להיות רגוע ולהוריד את הטורים,כי זו כבר דרישה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

תעשה כיוון מחדש

אם הבאס חתוך נכון בתדר ומשתלב יפה עם הקומפוננט מקדימה,פשוט תעלה את הגיין עד שתשמע עיוות ותוריד טיפה (בווליום המקסימלי שקבעת בHU לפני עיוות)

נסה לשחק גם עם התדרים על מנת להגיע לכיוון מדוייק יותר,ומשם כנראה שזה המקסימום שהמגבר מסוגל לספק\הסאב לספוג (לא מכיר את המגבר)

בקשר לPREOUT גבוה,גם נכון אבל לא מה שיקבע לדעתי כאן,PREOUT גבוה יכול רק לעזור במקרה של מגבר חלש (למקסם את יכולת ההגברה)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ממליץ לך לשקול הוספה של עוד סאב זהה:)

10 אינצ בודד לא יודע לתת עוצמות כאלה מטורפות אבל 2 נשמעים בדרך כלל כבר טוב

אני אישית שמתי 2 סאבים 10 אינצ' כל אחד 350RMS וזה נשמע לי כבר טוב

לא הסתדרתי עם אחד בודד היה חלש מידי

למרות שאני אוהב את הסאונד שלהם.

סתם המלצה:) לשיקולך

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

בשביל עוד סאב אני אצטרך עוד מגבר שזה כבר יהיה לכיוון ה2000 ש"ח עם כיוון פלוסים למעלה ואין לי את התקציב כרגע.

היתי מעוניין לדעת אם אני יכול להוציא יותר ממה שקיים כרגע.

תודה,בן:-).

Got To love It

פורסם

מנסיון אישי אני לא הצלחתי להוציא יותר מסאב אחד למרות שהמגבר שלי מחזיק כיום 2 סאבים וקומפוננט.

( בעתיד נשחרר את הסאבים מכבלי הסט לא כרגע:} )

תנסה לשחק עם זה קצת בעדינות עם הגיין כי אין גבול קבוע או ברור אף אחד לא יכול להגיד לך מה הגבול פה בעלפה,

קח אזהרה קלה- אני הצלחתי לשרוף כמה פעמים את החוטים

שמובילים לסאב(החשופים בסאב עצמו מהחיבור לתוכו) בסאבים הקודמים שלי שהיו מדגם יותר פשוט..

ואז נאלצתי לפתוח אותם ולהחליף חוטים, לא נעים:)

בכל מקרה אני מקווה שתצליח לשפר אתה סאונד שלך! :)

ניר.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...