Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

90 כ"ס - האם לא חלש מידי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הנני חדש בפורום.

אני מעוניין לקנות הונדה סיויק האצ'בק 1.4 סמ"ק, מודל 98.

להבנתי, ממידע שצברתי כאן בחיפוש בפורום, לדגם הנ"ל

יש מנוע בעל 90 כ"ס.

שאלתי היא, האם המנוע לא חלש מידי לגודל ולמשקל כזה של מרכב?

אין לי צורך ברכב לרייסים וכדומה, אלה לרכב שיגיב טוב ב"עליות מתונות"

נקרא לזה ככה ובעקיפות מהירות.

במידה ויש נהגים שהתנסו ברכב הזה, אשמח לעזרתם.

חן חן.

אביחי.

פורסם

הרכב לא כבד מדי וזריז מספיק. המנוע אמנם חובב סל"ד גבוה ובסל"ד נמוך הוא קצת חלש, אבל לא תהיה לך בעיה בשום מצב, בטח שלא אם מדובר בגיר ידני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התשובה המהירה ואני בהחלט מעודד ממנה. :-)

אני אמור לבדוק רכב כזה ביום ג'.

עד אז, לא אתנגד להערות והארות נוספות.

אביחי.

פורסם

אמנם לא כבעלים אבל לחבר קרוב היה את האוטו הזה בגרסה הידנית הרכב נסע פעמיים בחודש לצפון עם שני ילדים וציוד במשך מספר שנים ללא שום בעיות מיוחדות. כמובן שהוא לא יהיה מהיר במיוחד אבל המשקל הנמוך והנוע יחסית זריז כך שניתן לחיות איתו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...