Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מנוע מקורי ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

רציתי לשאול איך ניתן לדעת שהמנוע שמורכב ברכב הינו אכן המנוע המקורי שבא עם הרכב, או במילים אחרות, האם יש אינדיקציה כלשהיא (ברשיונות הרכב?) לגבי החלפת מנוע?

פורסם

אמור להיות רישום במשרד התחבורה על כל שינוי במנוע הרכב. פנה אליהם בבקשה לעבר של הרכב, ואם יש להם מה להציע, הם כמובן יגבו ממך אגרת מזגן, וישלחו לך את המידע. אם תצטרך הסבר למה שהם שלחו לך, תצטרף לשלם אגרת שפורפרת, וגם אגרת פולסים חשמליים.

כל האגרות נכתבו כמובן בציניות.

מה שיותר פשוט, זה לבקש מהמוכר, באם הוא החליף מנוע, שטר מכר על המנוע.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם המנוע החלופי הותקן כמו שצריך עפ"י חוק, ברישיון אין שום סימן להחלפת המנוע.

מה שכן, אני מאמין שעין מקצועית תוכל לזהות החלפה של מנוע די בקלות. יש לא מעט סימנים ורמזים קטנים שיכולים להראות על החלפה של מנוע.

ובכל מקרה, מתאים יותר לפורום ייעוץ ומועבר לשם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה שיותר פשוט, זה לבקש מהמוכר, באם הוא החליף מנוע, שטר מכר על המנוע.

זה לא לא תמיד יעיל.

ואם הרכב מיד שניה, ולא יד ראשונה ?

יכול להיות שהמוכר הנוכחי לא יודע שהבעלים שקדמו לו החליף מנוע. אין על כך רישום ברשיון לאחר שמודפס רשיון חדש (ואין צורך לצרף את אישור ההחלפה כיוון שברשיון החדש מעודכן מס' המנוע החדש).

נמתין לתשובה של שמר, שבטח תכלול התייחסות לדגל שבעת הצבעים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ניתן לברר במשרד הרישוי, לפחות פנים אל פנים (אחרי שעמדתם בתור, לא פחות מ-40 דקות ו-17 שניות על רגל ימין, 58 דקות ו-43 על רגל שמאל, ועוד שעתיים , שלושים ושתיים דקות ו-15 שניות על שתי הרגליים יחד. גשו לפקידה וקירצו לה בעינכם הימנית, שלושה הבהובים מהירים - ותזכו לתשובה. אם זה פקיד, קחו עימכם את דגל שבעת הצבעים, לפרטים ניתן לפנות ליאשה). כל עברו של הרכב רשום במחשבי המשרד.

פורסם
ניתן לברר במשרד הרישוי, לפחות פנים אל פנים (אחרי שעמדתם בתור, לא פחות מ-40 דקות ו-17 שניות על רגל ימין, 58 דקות ו-43 על רגל שמאל, ועוד שעתיים , שלושים ושתיים דקות ו-15 שניות על שתי הרגליים יחד. גשו לפקידה וקירצו לה בעינכם הימנית, שלושה הבהובים מהירים - ותזכו לתשובה. אם זה פקיד, קחו עימכם את דגל שבעת הצבעים, לפרטים ניתן לפנות ליאשה). כל עברו של הרכב רשום במחשבי המשרד.

ניתן להשיג פרטים כאלה במשרד הרישוי גם אם אני לא בעל הרכב?

• תוכן חדש...