Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורים לא יציבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במציבושי כריזמה 98, אוט'.

אתמול בלילה כשהנעתי את הרכב, הטורים היו עומדים על 1500 סל"ד בעמידה (גם אחרי נסיעה נשאר ככה).

היום כשהנעתי את הרכב בשעות אחר הצהריים, הטורים היו על 1000 סל"ד, ושמתי לב שכשאני מדליק את הפנסים

הטורים עולים מעל ל-1000.

זה תקין? מה הסיבה יכולה להיות?

תודה מראש

פורסם

אני חושב שזה תקין. בלילה, קר. אז המחשב מכניס תערובת עשירה בדלק, כדי לחמם את המנוע יותר מהר. במהלך היום, המנוע חמים ונעים למחשבף ולכן הוא מזרים פחות דלק מבלילה.

בקשר לאורות - כשהדלקת אותם, הם הבהבו (התעמעמו), או שנשארו דולקים רגיל?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

האם חל שינוי בהתנהגות הרכב פרט לעלייה בטורים כמו למשל עלייה בתצרוכת דלק.

בכל אופן בדקתי עם חברי ברכב דומה בנסיעה היום והטורים אינם כפי שציינת,משמע כנראה שיש תקלה.

שמכון להזרקות דלק יוכל לאבחנה בקלות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עבודה תקינה של מנוע כריזמה הוא ב 780 800 סל''ד, יתכן שיש תקלה כלשהיא ויש לבדוק עם סורק תקלות ,וניתן לכון טורים עם סורק .

שבוע טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...