Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פאנל של פאיוניר דגם:DEH-P80RS

יש בו המון מצבים של כיוונים וכאלה.אבל יש כמנ שאני לא יודע מה הם,ואיך מפעילים אותם כמו שצריך.

אם משהו יוכל להסביר לי ולומר לי מה המשמעות עליו אשמח מאוד.והלו התכונות שאני לא מבין:

EQ-EX

מעבד צלילים (DSP

איקולייזר "מיקום שמיעה" דיגיטלי

איקולייזר BMX

2WAY CROSSOVER L/R עצמאי HPF/LPF

3WAY CROSSOVER L/R עצמאי HIGH/MID/LOW

יציאת HI-VOLTAGE

כיוון עוצמת סאונד אוטומטית לפי רעשי סביבה (ASL)

השתקת רעשי רקע

איקולייזרים דיגיטלים ברמה הגבוהה ביותר (EQ-EX,BBE,BMX)

Frequency Characteristics 5 - 20.000 Hzpixel.gifS/N ratio 105 dB (1 kHz) dB/1 kHzpixel.gifDynamic range 100 dB (1 kHz) dB/1 kHz

חיבור לכניסות נוספות - (MCD,DAB,TV,2 EXT) בעזרת מתאם

סורי שזה כל כך הרבה.תודה עדיאל.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

שכחתי לציין כל הנתונים האלו נלקחו מהאתר של עוזי רדיו.

תודה שוב עדיאל.

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

כבר רכשת את המכשיר או שאתה מתכוין לקנותו? אם רכשת, קיבלת את המדריך למשתמש איתו, קרא אותו, זה יעזור לך מאד.

או שקראת ועדיין לא מובן לך משהו ספציפי?

פורסם

רכשתי אותו.

הבעיה שאני לא שולט באנגלית.

ואלו הדברים שאני לא מבין אותם,הוא כבר מחובר חצי שנה לכל המערכת,והשבוע נכנסתי לאתר של עוזי רדיו והסתכלתי על הדגם החדש.

וניזכרתי בכל ההגדרות האלו שאני לא מבין,ואני לא יודע אם בכלל הם מנוצלות אצלי ברכב.

וידע כללי לא יזיק:wink:

• תוכן חדש...