Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרור נגד נכה ורכבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. איך זה שאין נפגעים אחרים מבני הבית? אתה/אימא שלך/ שכנים?

2. האם הקרינה שהם שולחים היא ממוקדת? אם כן לאיזה גודל שטח? - קרינה רדיואקטיבית הנפלטת מאיזוטופ רדיואקטיבי או כול חומר רדיואקטיבי אחר היא לא ממוקדת ומקרינה 360 מעלות. בעזרת עופרת או אורניום מעוקר (כזכור לי) יוצרים סיכוך סביב המקור הרדיואקטיבי ומשאירים פתח מבוקר מכנית/חשמלית שממנו נפלטת הקרינה לסביבה.

3. בהנחה שהתשובה שלך ל 1 היא כן: מאיפה הם יודעים את המיקום המדוייק בו נמצא אבא שלך בתוך הבית? - יש להם ציוד מעקב מתוחכם סטייל הסידרה 24 שעות...

אסף

בכדי להשתמש בצורה נכונה בציוד המקרין קרינה מייננת יש צורך לעבור הכשרה ובמיוחד בחומרים רדיואקטיבים מסוג קובלט או חומרים המקרינים קרינת ביטא.

איזה כייף לי :)

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלפא, הסיפור הזה מוזר ברמות.

יש לי השערה מסוימת שמסבירה את הסיפור ואני אנסה להציג אותה בצורה הכי עדינה שניתן:

האם אתה בן יחיד? האם לאחרונה עזבת את הבית לטובת חיים עצמאיים?

אם התשובות לשתי השאלות הן כן, אז יתכן שאבא שלך שמרגיש נטוש מנסה למשוך את תשומת ליבך ולהחזיר אותך בחזרה הביתה.

איך הוא עושה זאת? מספר סיפור על התנכלות מתוך תיקווה שתחזור לגור בבית כדי ל"הגן" עליו.

אם טעיתי במשהו - התנצלותי נתונה לך.

פורסם
בכדי להשתמש בצורה נכונה בציוד המקרין קרינה מייננת יש צורך לעבור הכשרה ובמיוחד בחומרים רדיואקטיבים מסוג קובלט או חומרים המקרינים קרינת ביטא.

אני בטוח שמפעילים של מכשירי ההקרנה עברו הדרכות. לא חסרים אנשים בעלי ידע בקרינה. אולי מישהו מהם רוצה להרוויח כמה ג'ובות מהצד?

אם טעיתי במשהו - התנצלותי נתונה לך.

לשאלות שלך התשובה היא לא.

ראית את תצוגה של מד קרינה מייננת באותו לילה? אני בספק. אני כן. לא רק ראיתי אלא גם צילמתי את צג המכשיר. יש בתמונה תאריך ושעה מדוייקים. גם בזיכרון המכשיר שמורים הערכים שהוא מדד. הסיבה שאני לא מעלה את התמונה הזאת, בגלל שמדובר בראיות להצגה מול גורמים מוסמכים.

אעלה את התמונות, רק לאחר שנמצה את התוכן שלהם מול מוסדות האחראים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלפא,

קופ"ח אינה מאשרת את הבדיקה - כמה עולה בדיקה שכזאת באופן פרטי ?

אם אין מקום בארץ שעושה בדיקה שכזאת באופן פרטי, בטוח יש בחו"ל.

אם הענין חשוב לך - ברור לך שתוצאות בדיקה פרטית ממקור מוסמן ומהימן, לא יכולות לתת לרשויות להישאר אדישות.

אחרי אירוע אביך קורן, ואם כך הוא מקרין גם לסביבה. האם אין שאריות קרינה מספיק גבוהות כך שמונה גייגר יציג תוצאות LIVE מגופו בחדר מיון בבית-חולים ? אני בטוח שרופא בחדר מיון שיראה תוצאות כאלה, יחשוש להתקרב ובוודאי יתחיל בהפעלת גורמים מוסמכים לטפל בשורש הבעיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אלפא,

אחרי אירוע אביך קורן, ואם כך הוא מקרין גם לסביבה. האם אין שאריות קרינה מספיק גבוהות כך שמונה גייגר יציג תוצאות LIVE מגופו בחדר מיון בבית-חולים ?

הבדיקות שאחנו צריכים זה בדיקה גנטית של chromosome aberrations ובדיקה של TRAPPED CHARGE לבטון שנמצא מעל ומתחת למקומות השינה.

מדובר בבדיקות מעבדה שמבצעים בארץ.

מצד אחד קופ"ח לא מאשרת הפנייה לבדיקה גנטית מטעמה, מצד שני רופא לא נותן הפנייה על מנת שנוכל לבצע את הבדיקות באופן פרטי.

אנחנו מנסים בכל כוחנו למצוא דרך לבדיקות האלו, באופן פרטי ומטעם קופ"ח.

לצורך בדיקות מסויימות ברפואה נהוג להשתמש באיזוטופים. במקרה שיש איזוטופים בתוך גוף החולה, מונה גייגר יכול לגלות את זה. מנת קרינה שגוף קיבל בהקרנה לא באה לידי ביטוי בצורת קרינה מתוך הגוף. מכיוון שבתוך אבא שלי אין איזוטופים, מונה גייגר לא יראה שום דבר מיוחד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלפא,

אני לא מומחה לפיזיקה גרעינית. אני אומר את מה שנראה לי הגיוני.

אם אדם חטף קרינה רגיו-אקטיבית, הוא נושא אותה בגופו. מימד הזמן כמובן מפחית את הקרינה, אבל עדיין בסמוך לאירוע אמורים להיות שרידים גבוהים יותר.

לגבי בדיקה גנטית - אני מבין מדבריך שאין בכל הארץ רופא פרטי שיהיה מוכן לתת הפניה שכזאת ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אלפא,

אם הענין חשוב לך - ברור לך שתוצאות בדיקה פרטית ממקור מוסמן ומהימן, לא יכולות לתת לרשויות להישאר אדישות.

אחרי אירוע אביך קורן, ואם כך הוא מקרין גם לסביבה. האם אין שאריות קרינה מספיק גבוהות כך שמונה גייגר יציג תוצאות LIVE מגופו בחדר מיון בבית-חולים ? אני בטוח שרופא בחדר מיון שיראה תוצאות כאלה, יחשוש להתקרב ובוודאי יתחיל בהפעלת גורמים מוסמכים לטפל בשורש הבעיה.

.

לא צריך להיות מומחה בפיזיקה גרעינית בכדי להבין דברים בסיסים בקרינה מייננת (אני לא פיזיקאי).

לאחר הסרת מקור הקרינה הרדיואקטיבית מסוג קרני X או גמא לא נשאר שום זכר לקרינה אלה רק לנזקים שהיא גרמה.

הבו אדם לא קורן !

במידה ומדובר על קרינת חלקיקים מסוג ביטא שחדרה לגוף אזי ייתכן שיש זכר לקרינה וניתן לגלות אותה בעזרת אמצעים פשוטים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברצוני להוסיף לנושא של אבחון קרינה בגוף האדם.

הקרינה נלכדת באטומים של גבישים בצורת TRAPPED CHARGE. גבישים כאלה מצויים בשיניים, עצמות, ציפורניים, שיער וכד'.

TRAPPED CHARGE נישאר במשך אלפי שנים וניתן לבדוק את מנת הקרינה גם של גופה.

הבדיקה ניקראית ESR - ELECTRON SPIN RESONANCE ומבצעים אותה במעבדות רבות בישראל.

לגבי בדיקה גנטית - אני מבין מדבריך שאין בכל הארץ רופא פרטי שיהיה מוכן לתת הפניה שכזאת ?

לא אמרתי שאין. פשוט עדיין לא מצאנו רופא כזה, אבל אנחנו בכל כוחנו ממשיכים לחפש.

פורסם

לא אמרתי שאין. פשוט עדיין לא מצאנו רופא כזה, אבל אנחנו בכל כוחנו ממשיכים לחפש.

בזה אני יכול אולי לעזור.

שלח לי בפרטי את כל מה שאתה מבקש מבחינת בדיקות. אתה יכול לכתוב זאת גם בשפה מקצועית של רופאים, כי ממילא מי שיקרא זאת יהיה רופא.

אני אדפיס זאת ואפנה עם עותק למי שאני מכיר ואולי יכול לעזור.

עקרונית עולה מדבריך שרופא אפילו לא צריך לראותו, שהרי כל מה שאתם צריכים זה רק הפניה לבדיקות.

.

פורסם

נקודה מעניינת שאולי תעניק כיוון מחשבה רענן (נכון, אתה מדבר על קרינה רדיו אקטיבית וזו קרינה אלקטרו מגנטית, אבל עדיין הכיוון מעניין).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3599850,00.html

מה שכן, באמת רואים שהמשרד לאיכות הסביבה שם קצוץ על האזרח הקטן.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

במקרה המתואר בקישור המצורף מדובר על קרינה של אלקטרומגנטית של 24 מיליגאוס. אצלנו לעיתים קרובות נמדדת קרינה אלקטרוגנטית מעל 100 מיליגאוס, זה כמובן בנוסף להקרנות מייננות.

תודה על הקישור. אני חושב שיהיה שימושי בישבילנו.

פורסם
נקודה מעניינת שאולי תעניק כיוון מחשבה רענן (נכון, אתה מדבר על קרינה רדיו אקטיבית וזו קרינה אלקטרו מגנטית, אבל עדיין הכיוון מעניין).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3599850,00.html

מה שכן, באמת רואים שהמשרד לאיכות הסביבה שם קצוץ על האזרח הקטן.

המקום הזה כבר 10 שנים לפחות משמש את HOT כסוג של תחנת ממסר - וזה ידוע לכולם.

זה נמצא ברחוב שבו אני גר.. מזל לפחות שהבית שלי נמצא בקצה השני של הרחוב :|

פורסם
אבא שלי רופא לשעבר

הציטוט מתוך תגובה מס' 11.

האם שללו לאביך את הסמכתו ?

כי אם לא, למרות שאינו עובד כיום, מדוע שלא ירשום לעצמו טופס בדיקה ?

.

פורסם

alfa164TS, עליתם מאוקראינה במקרה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...