Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש בערך האוטו לא התניע, אחרי גרירה למוסך החשמלאי החליט להחליף אלטרנטור.

אחרי 3 שבועות דלקה הנורית של הסוללה (שהיא בת שנה ועדיין באחריות אם אני לא טועה), חזרתי לחשמלאי שאמר שהאלטרנטור שהוא שם לי לא תקין ושוב החליף את האלטרנטור. (תיקון חוזר ללא עלות)

אחרי שבוע שוב דלקה הנורית, שוב החשמלאי החליט שהאלטרנטור לא תקין, שוב החליף. (תיקון חוזר ללא עלות)

יומיים אחר-כך נתקעתי אם האוטו, חבר הטעין את האוטו עם כבלים - נסעתי 10 דקות - שוב האוטו נכבה ולא נדלק יותר, החבר עם הכבלים כבר לא בסביבה.

יכול להיות ששוב האלטרנטור (בפעם השלישית) שהחשמלאי שם לי לא תקין ? יכול להיות משהו אחר ? מה לדעתכם קורה פה ?

התקשרתי לחשמלאי שאמר שהוא לא יכול לדעת מה יש שם בלי לבדוק את האוטו (לגיטימי).

יש לי תחושה שאם אני אבוא לחשמלאי הוא שוב יחליף אלטרנטור וזה שוב יחזיק רק יומיים.

פורסם

התחושה שלך שנכונה אך נדרשת ממך קצת אסרטיביות. דרוש מהחשמלי שיבדוק מדוע אלטרנטורים אינם מחזיקים מעמד ברכב. יתכן בעיית שיפוץ ורכיבים או בעייה חשמלית ברכב שגורמת לזה כמו מצבר לא תקין, כבל טעינה לא תקין, הארקות לקויות וכו'.

פורסם
יתכן בעיית שיפוץ ורכיבים או בעייה חשמלית ברכב שגורמת לזה כמו מצבר לא תקין, כבל טעינה לא תקין, הארקות לקויות וכו'.

כמה יכול לעלות מה שאמרת ? זה רכב שאני מתכון למכור ולא מעוניין להשקיע בו הרבה

הסוללה עדיין באחריות דרך אגב.

פורסם

אם המצבר באחריות אז כנראה שהחלפה שלו (במידה והוא אכן פגום) לא תעלה לך כסף.

לגבי השאר - העלות שלהם היא בעיקר העבודה ופחות החומרים, ולכן משתנה מחשמלאי לחשמלאי. בכל מקרה, עיקר העבודה היא איתור התקלה ולא התיקון שלה, וזה כבר עניין שיכול לקחת כל דבר מדקה ועד שנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסתבר שחברת הגרירה לא מסכימה לגרור את הרכב למוסך שלא בתשלום הפעם בגלל שזאת תקלה חוזרת.

עכשיו אני גם אצטרך לשלם מאות שקלים על גרירה מרעננה לבני ברק בגלל חוסר היכולת של החשמלאי.

אני אשם שזאת תקלה חוזרת (תקלה שלישית חוזרת) ?

נשמע לכם הגיוני הקטע הזה ? אין איזו מדיניות מקובלת שבמקרה כזה המוסך משלם את הגרירה ?

• תוכן חדש...