Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת סנפיר לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אין דבר כזה "נייר מים" - הכוונה היא לנייר שיוף (בד"כ עדין)

שבזמן השיוף אתה טובל אותו במים וזאת ע"מ לנקות את הנייר מהאבק שהצטבר (מהסיבה שאותו אבק יכול לגרום לך לשריטות חדשות).

קונים אותו בכל חנות לאספקה טכנית ויש הרבה דרגות של צפיפות, תלוי מה אתה צריך.

באיזה צבע הרכב שלך?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ba323f התקשרתי והוא אמר לי שהוא לא יודע מה המחיר הוא צריך לראות כמה צריך לצבוע ועוד כמה דברים לא יודע לא הבנתי מה הוא רוצה. אני ילך אליו שבוע הבא בעזרת השם בלי נדר ונסתדר איתו.

ואיתי הרכב שלי בצבע כסוף ירקרק כזה לא יודע איך להסביר את הצבע הזה תראה את המאזדות 6 הכסופות הם לא ממש כסופות יש להם גם גוון ירוק כזה בגלל זה אני מסתבך איך לצבוע את הסנפיר אם הרכב היה כסוף הייתי צובע בצבע כסף שיהיה תואם לצבע הרכב אבל לא מצאתי צבע כמו הרכב שלי.

• אחראי פורום
פורסם

אתה יכול לברר דרך אתר היצרן או דרך צבעי שיהיה מספיק סבלני כלפיך :lol:

אם היו לך האמצעים, ברור שהכי איכותי זה בסגנון של אסף. אצלי, מאז שיש לי

פיסטולט אני לא זוכר מה זה ספריי.

אם תמצא חנות באיזור שלך שמוכרת צבע רכב בספריי - לדעתי התוצאה תספיק לך

ותהיה מספיק טובה לאורך זמן (אם תעשה הכנה טובה ולא מסובכת לפני הצביעה),

וגם תהיה זולה (ספריי כזה באיזור המרכז עולה 65 ש"ח).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם יש לך צבע כמו שתיארת אני מציע שתיפנה לצבעי/פחח כי זה גוון צבע מיוחד, ואם תצבע בעצמך יש סיכוי גדול שהצבע לא יהיה בדיוק באותו הגוון.

יום ראשון תלך לאיזה צבעי רכב, תראה לו באיזה צבע מדובר(קח אליו את הרכב) ומה צריך לצבוע(את הסנפיר) והתוצאה תהיה טובה.

זה לא אמור לעלות מעל 120ש"ח(כך אני חושב).

• תוכן חדש...