Jump to content

yaniv1991

  • הודעות

    53
  • כאן מאז:

הנקודות של yaniv1991

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. חבר'ה קשה למישהו פה לעזור? כ"כ הרבה צפיות ואפילו תגובה אחת אין...אני לא מכיר את הפורום ככה לעזור בבקשה כל מי שיכול.
  2. בס"ד שלום לכולם. יש לי מאזדה 6 מודל 2004 והשאלה שלי היא כזאת..לכל מאזדה 6 יש את הפסי קישוט בדלתות, האם אפשר להוריד את פסי הקישוט האלה ושהדלתות יהיו בלי הפסי קישוט? כי ראיתי מאזדה 6 בלי הפסי קישוט והיא הייתה מאוד יפה דווקא בלי הפסי קישוט! תודה לעוזרים.
  3. תודה אחי, סבבה נראה אני יחפש עוד אם לא נמצא אז לא נורא נחסוך למרצדס חחחחח מאיפה אתה מבאר שבע? שבת שלום שיהיה.
  4. שלום לכולם. יש לי מאזדה 6 שנת 2004 ואני רוצה שהמראות שבצדדים של הדלתות יסגרו ויפתחו בזמן שאני נועל ופותח את הרכב...השאלה שלי אם אפשר לעשות דבר כזה ואם כן איפה ומה המחיר? אני מבאר שבע אם יש מישהו מבאר שבע תעדכנו אותי... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.
  5. תודה רבה לך אסף, אבל זה נראה מאוד מסובך לא? ואיך אני יודע מה הקוד של הצבע של הרכב שלי איפה זה רשום?
  6. ba323f התקשרתי והוא אמר לי שהוא לא יודע מה המחיר הוא צריך לראות כמה צריך לצבוע ועוד כמה דברים לא יודע לא הבנתי מה הוא רוצה. אני ילך אליו שבוע הבא בעזרת השם בלי נדר ונסתדר איתו. ואיתי הרכב שלי בצבע כסוף ירקרק כזה לא יודע איך להסביר את הצבע הזה תראה את המאזדות 6 הכסופות הם לא ממש כסופות יש להם גם גוון ירוק כזה בגלל זה אני מסתבך איך לצבוע את הסנפיר אם הרכב היה כסוף הייתי צובע בצבע כסף שיהיה תואם לצבע הרכב אבל לא מצאתי צבע כמו הרכב שלי.
  7. מישהו????
  8. חברה אני לא הבנתי כלום. אם אני רוצה לצבוע לבד ולעשות את כל העבודה שצריך לבד איזה חומרים אני צריך ומה העלות של כולם ביחד בערך? ואם אני הולך לפחח האם הוא יצבע לי דבר כזה קטן וגם הוא כמה יקח לי בערך? תודה. (סליחה יצא לי פעמיים השאלה)
  9. חברה אני לא הבנתי כלום. אם אני רוצה לצבוע לבד איזה חומרים אני צריך וכמה בערך זה יעלה לי? ואם אני רוצה לקחת לפחח שיצבע לי כמה זה יעלה לי? תודה.
  10. תודה על ההסבר מושיקו. אתה יכול להגיד לי איפה מוכרים את הנייר מים הזה? באוטו דיפו יהיה אתה חושב? והסנפיר הוא מפלסטיק או גומי משהו בסגנון אמרו לי שספריי לא יתפס על פלסטיק והצבע ירד בגלל זה אמרו לי שעושים אם תנור משהו כזה לא יודע וזה עולה בסביבות ה100-200 שקל גג.
  11. הבנתי אותך, תודה רבה. אבל עוד שאלה, אתה יכול להסביר לי מזה נייר מים? ומאיפה אני יכול להשיג ספריי אם צבע בדיוק כמו הצבע של הרכב שלי? ומה הנייר מים עושה? וה150 שקל זה עבודה לבד שלי או הצבעי יעשה לי? תסביר לי הכל מהתחלה טוב טוב אם אתה יכול, תודה.
  12. סימון תודה רבה על המאמר אבל אני מבאר שבע, אני מחפש מישהו מבאר שבע שיעשה לי עבודה טובה ולא מחיר מוגזם, לפי מה שקראתי במאמר שהבאת לי צביעת הסנפיר תעלה לי פחות מ-200 שקל? אני טועה?
  13. בס"ד שלום לכולם. קניתי סנפיר כמו של ב.מ.וו לא אלה שמוכרים ב40 שקל, אחד יותר רציני שנראה בדיוק כמו הסנפיר של ב.מ.וו. בקיצור הסנפיר בצבע לבן כי קניתי אותו מאיזה בן אדם, אז אני רוצה לצבוע את הסנפיר בצבע של הרכב שלי, השאלה שלי היא אם אפשר לצבוע אותו וכמה זה יעלה לי בערך? אם מישהו פה יודע שיעזור לי בבקשה. תודה רבה לעוזרים.
×
×
  • תוכן חדש...