Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירטון מוכר של חיזרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני עושה את זה בפוטושופ,אז מה ?!?!

סבבה,

אתה לא מאמין,זב"שך .

אני לא מאמין ולך אין שום אפשרות להוכיח שמדובר במשהו אמיתי, לא?

מוכר לך מאיזשהו מגזר?

פורסם

ויכוח מיותר,

איש איש באומנתו יחיה.

אני אישית מאוד מאמין שישנם חיים על כוכבים אחרים ושחוצנים מסוג כזה או אחר מבקרים בכדוה"א לעיתים תכופות, אבל לפי הסירטונים האלה לא ניתן להוכיח שומדבר ולשכנע אף אחד.

פורסם
אני לא מאמין ולך אין שום אפשרות להוכיח שמדובר במשהו אמיתי, לא?

מוכר לך מאיזשהו מגזר?

אז אל תאמין בכלום,תחיה מהיום למחר וזה הכל.

גם אל תאמין בפורומי רכב,הם פיקטיביים.

:?

פורסם
הלו! גננת!

ארז, צר לי לאכזב אותך אבל אף אחד לא רב, והדבר היחיד שגורם לשיחה הזאת להראות כמו ויכוח או ריב היא הצעקות שלך וההערות על זה שמדובר בויכוח.

פורסם

בטח.

אני הסתכלתי מהצד וזה נראה לי ככה:

"יש חייזרים"

"אין חייזרים ואני לא מאמין לך!"

"יש חייזרים!!!"

"אין חייזרים!"

...

במקום להמשיך את זה כדיון נורמלי ולהציג כאן עובדות ופרטים מעניינים, נמשך כאן מעיין ויכוח חסר תוכן שצד אחד אומר שהוא מאמין והצד השני מסרב להאמין. כל זה בלי טיפת פיסה אינפורמטיבית כלשהיא.

כמובן שיהיו אנשים שיאמינו בחייזרים, ובטח ובטח שיהיו כאלה שלא מאמינים - אז שכל אחד יביא טיעונים משלו בשביל שיהיה אפשר ללמוד מהן ולהגיב לגופו של עניין.

תקרא את חמשת ההודעות האחרונות בשירשור, ממש דיון למופת :roll:

פורסם
בטח.

אני הסתכלתי מהצד וזה נראה לי ככה:

"יש חייזרים"

"אין חייזרים ואני לא מאמין לך!"

"יש חייזרים!!!"

"אין חייזרים!"

...

במקום להמשיך את זה כדיון נורמלי ולהציג כאן עובדות ופרטים מעניינים, נמשך כאן מעיין ויכוח חסר תוכן שצד אחד אומר שהוא מאמין והצד השני מסרב להאמין. כל זה בלי טיפת פיסה אינפורמטיבית כלשהיא.

כמובן שיהיו אנשים שיאמינו בחייזרים, ובטח ובטח שיהיו כאלה שלא מאמינים - אז שכל אחד יביא טיעונים משלו בשביל שיהיה אפשר ללמוד מהן ולהגיב לגופו של עניין.

תקרא את חמשת ההודעות האחרונות בשירשור, ממש דיון למופת :roll:

לא יודע מה קראת בשרשור, אבל לא אמרתי אפילו פעם אחת שיש או אין חייזרים, אמרתי שהסרטון הוא בסך הכל סרטון ביוטיוב ולא סרט תעודה אמין. בנוסף לזה שהכל מטוטש (כמובן..., כמו כל שאר סרטי העב"מים) עוד לא ראיתי סרט אחד עם עב"מ שצולם עם פוקוס נורמלי.

אבל אם להאמין לסרטים האלה נותן לאנשים כח (גם זה מוכר מאיזשהו מגזר) אז שיהיה להם לבריאות, אבל אי אפשר להציג את זה כעובדות, בייחוד שגם במקרה כאן (כמו עם המגזר המדובר) אף אחד לא מצליח לתת שום הוכחה...!

פורסם

תשמע,

אולי בינתיים אי-אפשר להוכיח חד-משמעית שקיימים חייזרים, אבל גם אי-אפשר להוכיח שלא קיימים.

ישנן המו המון עדויות ותצפיות מדי שנה, מליוני אנשים מודעים לתופעה ויש אין ספור חומר וסרטים שקיבלו השראה מהנושא המרתק הזה.

כמו כןף אני נוטה לקשור את ההתפחות הטכנולוגית שתפסה תאוצה עצומה ב-100 שנה האחרונות ל-reverse engineering של טכנולוגיה "חייזרית".

פורסם
תשמע,

אולי בינתיים אי-אפשר להוכיח חד-משמעית שקיימים חייזרים, אבל גם אי-אפשר להוכיח שלא קיימים.

ישנן המו המון עדויות ותצפיות מדי שנה, מליוני אנשים מודעים לתופעה ויש אין ספור חומר וסרטים שקיבלו השראה מהנושא המרתק הזה.

כמו כןף אני נוטה לקשור את ההתפחות הטכנולוגית שתפסה תאוצה עצומה ב-100 שנה האחרונות ל-reverse engineering של טכנולוגיה "חייזרית".

ארז, אתה פשוט לא מקשיב לי.

למה אתה מנסה לשכנע אותי שיש חייזרים? אמרתי שאין? אמרתי שיש?

ברשותך אני אהיה קצת יותר בוטה כדי שאולי תבין אותי, זה לא מעניין אותי אם יש חייזרים או לא!

לא על זה דיברתי, אתה פשוט לא מקשיב לי.

פורסם

כדי להאמין שיש חייזרים, צריך את אותה מידת אמונה

שהאבולוציה התקיימה, והיא זהה למידת האמונה הדרושה

כדי להאמין באלוהים (סליחה על הניסוח).

בקיצור, בכל מקרה אנחנו מאמינים במשהו. צריך רק לבחור,

ולדעתי האישית, האמונה בקיומם של חייזרים היא מטופשת.

אם כבר, תאמינו במשהו שיש לו אחיזה במציאות כמו תנ"ך

(מסמך שהוא ברובו תיעוד היסטורי מוכח) או אבולוציה

(תיאוריה שעושה שימושים באמצעים מדעיים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חברה, שכנעתם אותי.

אחרי שראיתי את כל הסרטונים החלטתי להתאבד.

אני אשתדל לבוא למישהו בחלום ולומר לו מה גיליתי בחיים שלאחר המוות, אם יש חיזרים או לא, אם ישו צדק ואם אסור לתת להם רובים.

ואז הוא יספר פה בפורום שבאתי לו בחלום ויפתח שרשור חדש אם יש חייזרים\ אלוהים\ מנהלי פורומים וכו.

ובעברית פשוטה:

מי שהאמין עד עכשיו יאמין, מי שלא- לא.

המאמין יראה בסרטונים הוכחה, הספקן יראה בהם תרמית.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

כדי שתאמינו שיש חייזרים,

כמה כאילו אפילו רשומים בפורום, ומשפרים את המצבר שלהם ברגע זה.

תמיר

פורסם

אני לא מאמין לשום סרטון של ניתוח חיזר וגם לא לשום סירטון של חובבן שיש בyoutube, אבל לא להאמין לסרטון ששיחרר צבא של מדינה כולשהי זה טיפשי. מה ניראה לכם שישב איזה רמטכ"ל במקסיקו ואמר "יאללה בוא נעשה סירטון על חייזרים במחשב ונשחרר לעיתונות"?!:|

פורסם

עם השטויות שעושים הרמטכל"ים בצבא ישראל,

מדינה שנמצאת במצב תמידי של מלחמה פחות או יותר,

תאר לך את מידת השיעמום של רמטכ"ל במקסיקו. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...