Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ניבה ... מיוצרת ברוסיה כנסו :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נכנסתי ללינק, אז אם זה רשום שם אני מצטער עם הזמן שבזבזתם על לקרוא את התגובה (ולא נכנס ללולאה הזו... :) )

גם משנקרא שברולט אוויאו או משהו כזה זה בעצם דייהו לכל דבר (חוץ מעיצוב איטלקי לכאורה :? ).. כבר דובר על זה שחברות גדולות שמכילות הרבה חברות פשוט שמות את הסמל של איזו חברה ששיכת להם ובעלת שם בארץ מסוימת על איזו מכונית שלא קשורה...

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
לא נכנסתי ללינק, אז אם זה רשום שם אני מצטער עם הזמן שבזבזתם על לקרוא את התגובה (ולא נכנס ללולאה הזו... :) )

גם משנקרא שברולט אוויאו או משהו כזה זה בעצם דייהו לכל דבר (חוץ מעיצוב איטלקי לכאורה :? ).. כבר דובר על זה שחברות גדולות שמכילות הרבה חברות פשוט שמות את הסמל של איזו חברה ששיכת להם ובעלת שם בארץ מסוימת על איזו מכונית שלא קשורה...

שברולט זה בעצם דייהו?!?!?! :shock:

זה חדש?! :shock:

וגם - :shock:

***עריכה: הציניות שלי מבוזבזת כאן...***

פורסם

לדעתי פשוט מורידים השם שברולט ל*נות - וחבל שכך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חדש למי ? :roll:

והמונח המדוייק הוא מסריח ולא תמוהה כמו שטענת .

עוד מישהו שם לב לזה שמדובר בשברולט בשני המקרים ?

פורסם

כן גם סוג מסויים של דייהו פה בארץ נקרא שברולט,זה מוזכר בכתבה אגב..

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

כן גם סוג מסויים של דייהו פה בארץ נקרא שברולט,זה מוזכר בכתבה אגב..

:shock:

פורסם

לפי מה שזכור לי, כמעט כל השברולט המשווקות בארץ כדגם 2004 היו בעבר דגמים של דייהו.. :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לפי מה שזכור לי, כמעט כל השברולט המשווקות בארץ כדגם 2004 היו בעבר דגמים של דייהו.. :?

טעות.

אלרו אמריקאית.

אימפלה אמריקאית.

פורסם

טעות.

אלרו אמריקאית.

אימפלה אמריקאית.

סתכל שניה על המלה המודגשת בציטוט שלי למעלה..

ואלו הדגמים שהם מוכרים:

:בחר דגם

אוויאו - דייהו

אופטרה - דייהו

אימפלה - שברולט

אלרו - שברולט

אפיקה - אין-לי-מושג (עם נטייה לדייהו) :?::!:

ויואנט - דייהו

סוואנה - שברולט

קאווליר - שברולט

8 דגמים..

כאשר השברולטים אלו רק הדגמים שהיו משווקים גם בעבר כשברולט..

כל הדגמים החדשים הם דייהו.

פורסם

אי הבנה שלי. למרות שכמעט זה לא 4 דגמים אבל OK

והאפיקה היא דייהו.

אגב תיקון קטן, אם כבר דיוקים זה לא שהם כולם כל כך חדשים, פשוט הסמל הנוצץ שברולט חדש.

פורסם

אז חצי חצי :)

בכל מקרה.. האלרו נגמרת השנה ולא תיוצר כמודל 2005..

פורסם

מה חדש?

כבר בשנות השבעים המוקדמות GM הפכה את השברולה למותג הזול ביותר של הייצרן...מאז, חוץ מקורבט, לא הייתה לשבי אפילו מכונית אחת ברמה...גירסעות טיף-טיפה יפות או חזקות יותר זכו לשם "אימפלה" - ללא "שברולה" בהתחלה. לדוגמה, דגם החזק של שבי קפריס קלסיק נמכר בתור אימפלה אס.אס. וכו'...

היום GM מחפשת דרכים להוריד עלויות, ומכוון ששבי זה מותג זול אז הוא "זוכה" לקבל את כל המכוניות של ייצרנים מפוקפקים (דייהו, אוטו-וואז (לאדה) וכו'...)

לגבי שבי ניבה - הרכב לא רע במיוחד. הבעייה היא שבשוק המקומי קונים כל דבר שזז, כך שאין לייצרן שום אינטרס להשקיע באיכות...

P.

פורסם
מה חדש?

כבר בשנות השבעים המוקדמות GM הפכה את השברולה למותג הזול ביותר של הייצרן...מאז, חוץ מקורבט, לא הייתה לשבי אפילו מכונית אחת ברמה...גירסעות טיף-טיפה יפות או חזקות יותר זכו לשם "אימפלה" - ללא "שברולה" בהתחלה. לדוגמה, דגם החזק של שבי קפריס קלסיק נמכר בתור אימפלה אס.אס. וכו'...

היום GM מחפשת דרכים להוריד עלויות, ומכוון ששבי זה מותג זול אז הוא "זוכה" לקבל את כל המכוניות של ייצרנים מפוקפקים (דייהו, אוטו-וואז (לאדה) וכו'...)

לגבי שבי ניבה - הרכב לא רע במיוחד. הבעייה היא שבשוק המקומי קונים כל דבר שזז, כך שאין לייצרן שום אינטרס להשקיע באיכות...

P.

לאדה לא בדיוק שם מפוקפק....אולי לא ברמה של האמריקאיות והגרמניות אבל גם למפעלי ייצור של לאדה יש שם...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...