Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ניבה ... מיוצרת ברוסיה כנסו :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלאדה רודסטר הזאת היא דגם תצוגה?

ואם לא יש לך פרטים עליה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ללאדה מספר רב מאוד של רכבי תצוגה, כגון הרודסטר הזה... ישנם מספר דגמים כגן ה-RS המיועדת למרוצי ראלי שקשה להבין אם היא מיוצרת כבר או לא, אבל אני אשתדל למצוא זמן וחומר על כל מה שקורה בלאדה עוד היום...

ניבה שברולט מיוצרת באופן סדיר כבר שנה, אם לא יותר, וכבר ראיתי ביקורות וסקירות, שהראו את כל החסרונות ואיכות ההרכבה הלקויה כבר בחודש הראשון...

יחד עם זאת, העבירות לא רעה בכלל, לא נופלת מג'יפוזות כמו טריוס ושטויות דומות...

סה"כ רכב זול ולא כל כך רע...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
הלאדה רודסטר הזאת היא דגם תצוגה?

ואם לא יש לך פרטים עליה?

כשהציגו אותה (כדגם תצוגה) בתערוכת ג'נבה (2001 כמדומני) הם אמרו שהם שוקלים ברצינות להתחיל ליצר אותה. לא ידוע לי אם זה יתממש או לא אבל מבחינת המראה ניתן לראות שהיא יחסית מוכנה לעלות על הכביש ושהשינויים החיצוניים יהיו מינורים במידה והפרוייקט יאושר.

פורסם
אלרו - שברולט

טעות :!: אלרו היא דווקא אולדסמוביל (רק פה בארץ שברולט)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אלרו - שברולט

טעות :!: אלרו היא דווקא אולדסמוביל (רק פה בארץ שברולט)

טעות :!: אלרו היא שברולט בכל מקום בעולם חוץ מארה"ב :p

וגם ככה זה נגמר בסוף השנה.. כי לא תיוצר יותר אלרו.. דגם 2004 הוא האחרון :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...