Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על המגבר CRUNCH P900.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , בחנות אחת הציעו לי את המגבר ואני רוצה לדעת מה דעתכם עליו?

אמרו לי שהוא מגבר טוב שעדיף בהחלט על הBA440 , אני לא הכי מבין בזה אז אני פונה אליכם,

נ.ב הוא הולך לתחבר לקומפוננט של פולס וסאב אימיג' דינמיקס איידי 10.

תודה לעוזרים.

פורסם

אתה מודע לכך שקנגו וסאב 10 לא הולכים טוב ביחד, נכון?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה לא?! אמרו לי הפוך שבקנגו ישמעו יותר טוב כייון שבגאז' שלה פתוח (אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון) אז הבאסים ישמעו יותר חזקו.. ואני לוקח קטן כדי שבמעבר לרכב קטן יותר אני יוכל להשאיר את אותו הסאב..

פורסם

מוזר שבכול הנושאים שציינתי זאת אף אחד לא אמר לי זאת קודם לכן :evil: , אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

נ.ב מה דעתך על המגבר? ותודה על העזרה.

פורסם

מגברי קראנץ הם באותו סגנון שלפולס אודיו לדעתי אתה פשוט משלם על המותג שהולך לפני המגבר .

לא שקראנץ זה מותג כזה מרשים אבל עדיין הוא שייך לקונצרן שמחזיק ב- MB Q , היפוניקס , ועוד כמה .

פורסם

ואללה אני עייף כבר מהשטויות האלו , אני פורש מרעיון "המערכת" רישמית , לילה טוב לכולם.

פורסם

רנו קנגו אם בא לך סאב 10" או כל סאב שיהיה ברנו קנגו ואתה חושש מבעיה של חללים שים תיבת בנד פס

בעבר היה לי בלייזר (הרבה יותר גדול מקנגו) ונסעתי בו עם 10" והיה נהדר

אלי

• תוכן חדש...