Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום רב,

בפעם השניה לאחר ביקור במוסך והחלפת רדיאטור הרכב מתחיל לאבד כוח ולגמגם. בפעם שעברה כתוצאה מכך הוחלף ה coil וכן חוטי ההצתה (למרות שמתחיל אצלי ספק בצורך להחליף את ה - coil כי הבדיקה היחידה שנעשתה הייתה בדיקת שמע). בכל מקרה גם הפעם אני התחלתי להרגיש את איבוד הכוח והגימגום במיוחד כאשר נוסעים עם מזגן. שיארתי שזה בעיות שקושרות שוב לאותה מערכת ואכן ראיתי שהלפחות אחד מהחיבורים של חוטי ההצתה למנוע קצת חלוד. ניקיתי את הקצוות של החיבורים בעזרת ח. חנקתית מרוכזת, זה די עזר אבל עדיין הרכב מרגיש קצת חלש. אבל זה די מרמז לי על בעיות הקשורות לחוטי ההצתה. חוטי ההצתה הם די חדשים (פחות משנה, כ 8-9 אלף קילומטר) ובלי יצרן רק כתוב (Made in USA) כלומר זה כנראה BS שלא יודועים יותר מדי כמצולחים. בכל מקרה הייתי רוצה להחליף אותם לחדשים ולא מחברה גרועה. פניתי למנואל כדי למצוא האם יש BARU כאלה לרכב שלי ולצערי לא. ולכן אני שואל את עצתכם איפה אני יכול להשיג חוטי הצתה טובים לרכב שלי שהוא: Opel Corsa B 1999 16V Ecotec X14XE, באזור חיפה והקריות. (ולא מהיצרן / יקרן).

תודה רבה מראש

אבי

פורסם

"עמנואל", רח' בונה אליעזר 9 מפרץ חיפה (קרוב לא.ת צ'ק פוסט), טל' 04-8416319.

מתמחה במערכות הצתה ומוכר חוטי הצתה טובים של BERU (לא זבל כמו BS)

בהצלחה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

קודם כל תודה על התגובות

המוסך שבו מטופל הרכב באופן קבוע הוא מוסך מרכז אמריקה. ולרוב הם באמת איתרו לי בעיות בצורה מאוד יפה ומהירה. אני חושש (ומאוד יכול להיות שאני טועה) שחלק מהפיקשוש הוא שלהם. כי זה נירא לי צירוף מקרים מאוד מוזר שתוך כשבועים - חודשיים מרגע שבו הוחלף לי הרדיאטור (בשני הפעמים בצדק מוחלט) מופיעה לי אותה הבעיה בידיוק.

בנוסף הם שמו לי את החוטים האלה (כנראה BS ובמחיר שלפי דעתי הם עולים בחנות פחות) שתוך פחות משנה ראיתי סימני קורוזיה ברורים על לפחות אחד מהם. אם נחבר את זה לעובדה שניקוי הקצוות עם חומצה חנקתית מרוכזת שיפרה את התנהגות הרכב אני מרגיש צורך לעצמי להחליף רק את החוטים (שכמו שאמרתי שגם כך ניראו רע וצריכים החפה) ולראות האם זה יפטור באופן מוחלט את הבעיה. בכנות אני פוחד שבמוסך (ואני יודע שזה מוסך מאוד מומלץ) החליפו לי את ה - coil סתם ואני לא רוצה שיחליפו לי אותו סתם שוב פעם, כל אחד כזה זה הוצאה מאוד ניכרת.

לגבי עמנואל לצערי אין לחברה זו חוטים המתאימים לרכב שלי (BARU) ואני שמעתי שחברות כמו Bosch מייצרים חוטי הצתה טובים, השאלה היא איפה ניתן לקנות כאלה.

ושוב תודה, לכל העונים במהרה

פורסם

תנסה ביוסף מוסלח בצ'ק פוסט

04-8411822

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה,

אבל גם אצלו אין

וגם כשכבר יש למישהו שהוא הפנה אותי אליו הוא אמר לי שיש לו או של BS או של ביתן (אני מניח שהוא התכוון לביתן ספארק שזה בידיוק BS) איזה חוש הומור יש לחברה האלה....:roll:

אתם יודעים האם בכלל יש חוטי הצתה נורמליים לרכב שלי ?

פורסם

שלום רב!

בהמשך להמלצה של חברי , רפי לין, מיותר לציין שחוטי ההצתה מתוצרת ביתן ספארק, שידועים שהם בעייתים בלשון המעטה, ובעלי התנגדות גבוהה. חפש חוטי הצתה המתאימים באורכם אצל עמנואל, אם כי ברכבך עד כמה שידוע לי, חוט ההצתה הם בעלי תוספת של קונקטור המותקן בתוך נגד היושב בתוך מחבר ממתכת כדי למנוע התחממות של חוטי ההצתה הקרובים לסעפת הפליטה.

ולכן מומלץ למצוא חוטי הצתה רק עם התוספת הזאת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי צביקה,

דיברתי עם עמנואל בטלפון הרבה לפני שהשארתי פה הודעה בפורום. לצערי אין להם חוטי הצתה המתאימים לרכב שלי. יש להם חוטי הצתה עם מחברי מתכת כמו שתיארת אבל דווקא אצלי ברכב זה הכל גומי. אולי אפשר להתאים לחיבורים שלי חוטי הצתה אחרים שהם הכל גומי ?

אולי יש לך או לאחרים בפורום הכרות עם מישהו אחר בסביבה הקרובה שיש להם חוטי הצתה באיכות טובה לרכב זה?

תודה,

פורסם

היי לך.

ישנם דגמים מסויימים,שחוטי ההצתה התחליפיים אינם עומדים בסטנדרטים הדרושים,ולייצרם בהתאם לסטנדרט הדרוש לא כלכלי.

זו הסיבה שישנם הרבה חלקי חילוף שלא קיימים להם תחליפיים בשוק,והלקוח נאלץ לרכוש חלק מקורי.

לפי חילופי הדברים כאן,נראה כי אתה מעוניין לפתור את הבעייה.אולי,באופן חד פעמי,תשקיע,ותרכוש סט חוטים מקורי?

אז תוכל להיות ער לתפקוד המנוע עם החוטים האלו,ולקבל מושג,מהו ההבדל בין מקורי לתחליפי.

להערכתי,רק סט מקורי יספק את צרכי ריכבך.

היי צביקה,

דיברתי עם עמנואל בטלפון הרבה לפני שהשארתי פה הודעה בפורום. לצערי אין להם חוטי הצתה המתאימים לרכב שלי. יש להם חוטי הצתה עם מחברי מתכת כמו שתיארת אבל דווקא אצלי ברכב זה הכל גומי. אולי אפשר להתאים לחיבורים שלי חוטי הצתה אחרים שהם הכל גומי ?

אולי יש לך או לאחרים בפורום הכרות עם מישהו אחר בסביבה הקרובה שיש להם חוטי הצתה באיכות טובה לרכב זה?

תודה,

• תוכן חדש...