Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גראנד פרי בלגיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקיפה מוסכנת?? הרי כל אוהדי הספורט הזה חיים בשביל עקיפות כאלה, בשביל סיכונים ויכולות של הנהגים האלה.

לא מבין את ההחלטה הזאת.

:idea:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העונש ניתן כי השופטים טוענים שהויתור היה בצורה כזו שנוצר להמילטון יתרון בפניה הבאה על קימי.כך שלמעשה,

זהו לא ויתור אלא מראית עין של ויתור.

25 השניות של העונש, למי שהלין, הן עונש drive trough (לא סגור על האיות) שהיה ניתן אלמלא המרוץ היה נגמר.

מוצדק או לא, זה כבר סיפור אחר.

אין כמו מסלולים כאלה.

ליאור.

פורסם

איזה מרוץ !

זה רק אני או שבאמת אין נהג גשם (פרט לאולונסו אבל לא אין מכונית תחרותית) אמיתי , קצת גשם וכולם התחילו להסתחרר בטרוף .

המילטון נתן לו לעקוף בכמה סנטימטרים נכנס לסלפ-סטרים של קימי ועקף אותו בפניה מספר 1 .

בשביל נהג שנה שנייה בפורמולה המילטון מרים את האף גבוה מדי !

השחצנות הורגת !

פורסם
איזה מרוץ !

זה רק אני או שבאמת אין נהג גשם (פרט לאולונסו אבל לא אין מכונית תחרותית) אמיתי , קצת גשם וכולם התחילו להסתחרר בטרוף .

המילטון נתן לו לעקוף בכמה סנטימטרים נכנס לסלפ-סטרים של קימי ועקף אותו בפניה מספר 1 .

בשביל נהג שנה שנייה בפורמולה המילטון מרים את האף גבוה מדי !

השחצנות הורגת !

זה רק אני או שעוד חושבים שלא שמת לב שהם היו על סליקס מתי שהיה את הגשם?נהג גשם טוב לא מודדים כשהוא על סליקס..ואתה בכל מקרה לא יכול להשוות במקרה כזה מכוון שהייתה להם הקפה לסוף ולהמילטון למשל היה יותר מדי מה להפסיד ככה שהוא נזהר.

to finish first first you have to finish

פורסם

להזכירך מרוץ בריטניה כולם היו על אינרמידייט וזנ נראה יותר כמו מחול בלט מאשר מרוץ .

מודדים ?

מאז שומאכר עברו יותר מ-30 מרוצים ולא ראיתי נהג גשם אמיתי !

נזהר?

להיכנס לשיקיין הכי מסוכן במסלול כשמכונית שלך לא עדיפה בפנייה ? ממש נזהר !

פורסם

ב FIA שכחו שמירוצים צריכים להיות מוכרעים על המסלול ולא ברחבת הטיפולים..

המילטון עשה מהלך מבריק, אך כיוון שהרכב אינו בצבע הנכון, ואינו שייך לקבוצה הנכונה הופעלה פה סנקציה מיותרת .

מה חדש, פרארי תמיד היתה הבן המועדף בסבב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CX, לא ממש ברור לי על מה בדיוק הוא נענש - על 'חיתוך' המסלול מבחוץ, או על העקיפה עצמה?

בנוסף, קבלו את השיקיין המדהים ביותר במערכת השמש, לפחות! :-D

הEAU ROUGE בכבודו ובעצמו! קצת אופ-טופיק אבל הייתי חייב...

2004_Spa_Eau_Rouge.JPG

פורסם
ב FIA שכחו שמירוצים צריכים להיות מוכרעים על המסלול ולא ברחבת הטיפולים..

המילטון עשה מהלך מבריק, אך כיוון שהרכב אינו בצבע הנכון, ואינו שייך לקבוצה הנכונה הופעלה פה סנקציה מיותרת .

מה חדש, פרארי תמיד היתה הבן המועדף בסבב.

בהחלט מסכים, בדיוק מה שרשמתי, בשביל עקיפות כאלה אנחנו אוהבים את הספורט הזה!

ולא טקטיקות של קבוצות ומי מחליף גלגלים מהר יותר :|

פורסם
להזכירך מרוץ בריטניה כולם היו על אינרמידייט וזנ נראה יותר כמו מחול בלט מאשר מרוץ .

נזהר?

להיכנס לשיקיין הכי מסוכן במסלול כשמכונית שלך לא עדיפה בפנייה ? ממש נזהר !

אני לא זוכר מחול בלט מוחלט בבריטניה..אמנם מאסה נסע יותר הפוך מאשר בכיוון הנכון אבל המילטון למשל היה נראה די טוב ויודע מה הוא עושה(וזה עוד לפני כמה שנים ניסיון).

לא חוכמה להשוות את שומאכר אחרי איזה 10 שנות ניסיון להמילטון.

אולי לא הצלחת להבין אבל אני כתבתי על הנהיגה של המילטון אחרי שרייקונן נכנס בקיר ואז לא היה לו הרבה מה להפסיד.

לאיזה שייקין אתה מתכוון?לפני הישורת התחלה סיום?

to finish first first you have to finish

פורסם
CX,

בנוסף, קבלו את השיקיין המדהים ביותר במערכת השמש, לפחות! :-D

הEAU ROUGE בכבודו ובעצמו! קצת אופ-טופיק אבל הייתי חייב...

נסו את את הפניה זו בפלייסטיישן ואז תבינו איזו מטורפת היא.....

אני מצטער אבל אני לא מצליח לראות איך לאודה לא רואה את הטריק שהמילטון עשה.....

אולי בגלל שלאודה ממשיך לנתור טינה לפרארי?

לדעתי לואיס לא עשה את בכוונה - הרכב שלו פשוט חזר למסלול מיד אחרי רייקונן - לדעתי הוא לא היה צריך למהר ולנצל את הזדמנות המלכותית שנוצרה ולתת לריקיינן לסיים את הישורת לפניו.

הוא היה עוקף אותו בהמשך....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...