Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום משפחה שלי מעוניינת לקנות את אחת משתי המכוניות הבאות מליסיניג , שנת 2006 .

מציעים להם הנחה של 8% ממחיר המחירון ואפשר להוריד את המחיר עוד .

איזה מבין שני כלי הרכב הללו עדיפים ? .

והאם כדאי לקנות בכלל רכב כזה מליסינג ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אני יגיד לך תשובה שלי, חבר שלי בחר בהונדה, כולו ציפיות מהמנוע, מהשם.

אבל הוא התאכזב קשות, הרכב איטי, מיושן, והעיצוב שלו גם לא משהו.

המאזדה עולה עליו בכל היבט אפשרי, לבסוף הוא החזיר אותה ולקח מאזדה 3.

לדעתי, מנהיגה על שתי המכוניות, המאזדה עדיפה ובהרבה!

פורסם

אם אתה מתכוון לסיוויק הצורה החדשה 1800- ללא ספק הסיוויק עדיפה.

אם לצורה הישנה 1600 היא מרווחת וחיסכונית ומהירה יותר מאמאזדה 3 אך המאזדה 3 מרגישה חדישה יותר ובנוסף אחיזת כביש שלה מעולה לעומת הסיוויק.

פורסם

יתרונות הסיויק - חסכונית יותר בדלק,תאוצה גבוהה,רכב מיושן.

חסרונות הסיויק - קיים רעש רקע הגבוה יותר מהמזדה, נוחות נמוכה יותר.

חסרונות המזדה - קושי בהכנסת ילדים קטנים לכיסא הבטיחות מאחור עקב השיפוע החד בגג, צריכת דלק גבוהה יותר מהסיויק.

יתרונות המזדה - חדישה יותר, נוחה יותר, שקטה יותר.

אם הרכב מליסינג יש להוריד לפחות 15% עם התעקשות, ניתן להגיע אפילו ל- 25% הנחה.

לגבי קילומטרז' וטיפולים תניח שכולם מתחמנים ותסמוך רק על עצמך, אפילו אילו שניראים לך אמינים.

סיפורים של הורדת קילומטרז' יש בלי סוף.

פורסם

גם לאחר קריאת התשובות אני מבולבל .

האם באמת רכבים מליסינג שנהגו אליהם אנשים(שעובדים בחברות למינהן ) , מורידים בין 20-25% ממחיר המחירון ? .

והאם רכבי הליסינג מטופלים במוסכים מורשי יבואן ? , והאם הם מקבלים את אחריות היבואן לאותו פרק זמן כמו אדם פרטי ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

קודם כל בשנת דגם 2006 הונדה מכרו גם את הדגם הישן עם מנוע 1.6 וגם את הדגם החדש עם מנוע 1.8.

לאיזה דגם אתה משווה את מאזדה 3?

לגבי ההנחה על רכבי ליסינג, היום זה שוק חופשי.

יש רכבים שחברות ליסינג מורידים עליהם אפילו 30 אחוז כדי למכור (רנו מגאן למשל) ויש רכבים שמורידים רק 2-3 אחוז והרכבים נחטפים (כמו טיוטה קורולה, הונדה סיוויק הדגם החדש).

לגבי הטיפולים - תלוי בחברת ליסינג. יש חברות ליסינג שמטפלות ברכבים במוסך היבואן (בדרך כלל אלה חברות ליסינג קטנות) ויש כאלה שעושות טיפולים במוסכים שלהם. למשל הרכב שלי מטופל במוסך של חברת ליסינג, אבל החלקים שהם שמים בטיפול קונים אצל היבואן (למשל השמן, פילטר שמן וכו'). הבנתי שהם חייבים לעשות את זה כדי שבמקרה של תקלה היבואן לא יגיד שהאחריות מבוטלת בגלל שימוש בחומרים לא תקינים.

פורסם

מאזדה אוטו טוב מאוד חוץ מכמה בחינות, צפיפות - חבר שלי (שיש לו מאזדה 3) נכנס לסיוויק ופשוט נדהם מהרווחה שיש במושב האחורי הודות לרצפה השטוחה.

המנוע בהונדה אחלה מנוע,מספיק לעשות טיפולים על פי היצרן ויש לך שקט!

תא מטען נוח להטענה בניגוד ל3, שממש קשה להעמיס שם מניסיון.

Polo 2012

פורסם

שים לב מאיזה מחירון הם מורידים.

רכבי הליסינג שונים מהרכב הנמכר לקונה פרטי, לדוגמא ב מאזדה 6 יש לדגם אפילו שם נפרד כדי שיופיע המחיר הנכון במחירון.

אני לא יודע לגבי ה 3 האם יש לדגם הליסינג מחירון רישמי.

בכל מקרה לא נראה לי שחברות הליסינג מורידות 25%, אתם חולמים, אולי על רכבים ממש ממש לא מבוקשים.

אני רכשתי גם מזדה 6 וגם מאזדה MPV מליסינג וקיבלתי הנחות של פחות מ 10%, ותאמין לי שהרכבים נחטפו.

אישית רכב משומש יותר נוח לקניה מליסינג כיוון שאתה מקבל רכב שחיצונית לפחות הוא משופץ ונראה כמו חדש (תיקוני פחחות קטנים וצבע שאדם פרטי לא יתקן -וגם אתה לא), רכבים עם פגיעות שילדה הם לא מתעסקים, יש לך אחריות ל 6 חודשים על המנוע והתיבה האוטומטית, + יש לך ביטחון שהרכב לא משועבד, לא מזוייף, ושאר הסכנות שמחכות לך בקניה מאדם פרטי שאינך מכיר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
שלום משפחה שלי מעוניינת לקנות את אחת משתי המכוניות הבאות מליסיניג , שנת 2006 .

1) איזה דגמים בדיוק?

2) כמה ק''מ?

רכבי הליסינג שונים מהרכב הנמכר לקונה פרטי, לדוגמא ב מאזדה 6 יש לדגם אפילו שם נפרד כדי שיופיע המחיר הנכון במחירון.

אין כאלה דגמים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...