Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולגבי טורבו בדקתי כמה אפשריות והK04 הכי נוח להרכבה על איביזה אבל אני ממש רוצה יותר מזה

ולא הצלחתי למצוא טורבו רציני מתחת ל25-30 אלף!! זה כבר רכב חדש

אז אינטרקולר,צנרת חדשה, קיט הנמכה מלא ואינלט זה השלב הבא

ומשם כל עצה נוספת לגבי מקומות להרכבה וקנייה יתקבלו בברכה בברכה =)

לא הבנתי אותך..יש לך 25-30אלף לפרויקט ולא מצאת טורבו?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא חוכמה לגדוש "בנדיבות" ולהגיד "האוטו פורק מכל הלב", לכל חלק ברכב יש טווח יעילות מסויים,ואני מאמין ש-1.5 באר זה מעבר לטווח היעילות של הטורבו המקורי של ה-FR,או של חלקים מקוריים אחרים ברכב.

1.5 באר אינו מחוץ לטווח היעילות של הרכב הנ"ל- וזה מנסיון...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן

1.5 באר זה אולי משהו שהרכב גודש בקלילות כרגע אבל החלקים פשוט לא עומדים בזה

הפורק נקרע אחרי חצי שעה של נסיעה אגרסיבית והגיר מאכזב בין ראשון לשני

אבל ברגע שאני יחליף לפורק פורג' פנימי חדש יחליף צנרת לחדשה ואינטרקולר אני מאמין שאני יכיר מפלצת חדשה לגמרי

יש פה עוד מישהו שנקלע לבעיות פריקה?

כי אולי האיביזה שלי משופרת אבל עדיין בתחילת דרכה אין סיבה שהגדישה הנוכחית תקרע פורק מקורי

והשעון הסתדר, התברר שבשטיפה המים התאדו ונכנסו לצינור וזה גרם לו להשתגע

פורסם

מעניין לדעת כמה זמן המנוע ישרוד על גדישה קבועה של 1.5 באר במצב הסטנדרטי שלו.

זה שהמנוע מחזיק עכשיו כשהוא עוד חדש זה הכל טוב ויפה, השאלה לא איך המנוע מחזיק עכשיו,אלא איך הוא ייראה בעוד 5 שנים, נניח.

וכמו שכבר אמרתי, לא חוכמה לגדוש 1.5 באר כשהמנוע מתקשה להוריד את הכח לכביש כראוי, ובמקום לייצר תאוצה הוא מייצר חפירה,וכמובן תוספת של תת היגוי עוד יותר חריף ממה שגם ככה יש באיביזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברה אני לא רוצה לפתוח נושא חדש סתם, אז אני ישאל כבר פה, רשום שהוא שם תוכנה חדשה במנוע. מה הכוונה ויש אנשים שאומרים שיש מחשב לרכב, האם הדבר הזה קיים גם במיצובישי סופר לנסר שנת 97 אוטומט.?

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

רלוונטי בעיקר לרכבים בעלי מגדש טורבו, מה שבסופר לנסר אין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לגבי החברה של הצ'יפ כששאלתי את הבן אדם "איזה חברה הצ'יפ?"

הוא אמר "זה לא צ'יפ זה תוכנה"

או שיש הבדל ולא ידעתי או שזה קסטום

מישהו יכול להסביר מה זה אומר באמת ?

הוא אמר "זה לא צ'יפ זו תוכנה" כי פעם היו צ'יפים פיזיים והיום זה תוכנות שונות בלי חומרה אבל עדיין קוראים לזה צ'יפ ?

או שמא באמת צ'פ ותוכנה זה שני דברים שונים ?

פורסם

לכל החברים עם האיביזה - כל פעם אתם קורעים אותי מצחוק.

במקור, יש לכם רכב חמים, אבל סובל מהתנהגות מעצבנת ומתת היגוי מובנה מוגזם

ומה אתם עושים ? מוסיפים עוד הספק !

הטורבו המקורי של האיביזה ה K03 יוצר מכל הסקלות שלו ב 1.2 באר, אז לגדוש 1.5 באר זה סתם "מבשל" לכם את המנוע והבוכנות למוות.

בכזה רכב הייתי משקיע בצמיגים הכי טובים שאפשר להשיג, מטפל היטב במתלים, כולל הנמכה אגרסיבית יותר מקדימה וריכוך המתלה הקדמי לעומת האחורי, רק אח"כ הייתי מטפל במנוע, אבל שומר על שימושיות ולינאריות, כדי שגם אפשר יהיה להנות עם הרכב ביום יום, או בפניות (למשל נס הרים).

לא חבל להשקיע כל כך הרבה כסף רק על הספק מטורף ורק בשביל קו ישר ועשן בצמיגים ???

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

עידן

לפי מפות שראיתי, הוא בהרבה מחוץ לטווח היעילות שלו ב 1.5, אפילו 1.2 זה כבר מוגזם. זה לא אומר שהוא לא גודש 1.5 באר, אבל הוא בעיקר פולט חום. זה לא אומר גם שתהיה ירידה בביצועים (כי גדישה עצבנית של 1.5 באר מפצה על החום שנוצר), אבל בגדישה של 1.5 עם GT28RS, למשל, היית רואה הרבה יותר כוח.

ועל זה נאמר - "נהג באדיבות, גדוש ביעילות". :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לפי דעתך ? מרשים .

תן סימוכין קצת יותר מיקצועי לתגובה שלך .

הערה ניהולית קטנה לכולן כאן , נא לא לצטט סתם את ההודעה שאתם מעוניינים להגיב עליה אם היא נמצאת מעליכן . תודה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
לכל החברים עם האיביזה - כל פעם אתם קורעים אותי מצחוק. גם בשביל זה אנחנו כאן.

הטורבו המקורי של האיביזה ה K03 יוצר מכל הסקלות שלו ב 1.2 באר, אז לגדוש 1.5 באר זה סתם "מבשל" לכם את המנוע והבוכנות למוות. ko3s ליתר דיוק...

לא חבל להשקיע כל כך הרבה כסף רק על הספק מטורף ורק בשביל קו ישר ועשן בצמיגים ??? לא שאני מזלזל, אבל 2K זה לא "כל כך" הרבה כסף.

ליאור

עידן,

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...