Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נהג טרי לפני שבועיים וחצי עברתי טסט ואין לנו במשפחה אוטו חיכינו לרגע שנאי יעבור טסט ונקנה רכב.

חבר שלי הציע לי לקנות את הקולט שהייתה של סבא שלו ז"ל.

הרכב שמור יד ראשונה 104000 ק"מ שנת 94

שמעתי שהרכב שותה דלק ואם הוא ממש ממש שותה זה לא מתאים לי...

רציתי לדעת ממישו שהיה לו את הרכב או יודע בוודאות כמה הרכב שותה הנסיעות יהיו בעיקר בעיר

ידוע לכם?

אה וחשוב להזכיר שהרכב לא נסע בערך חצי שנה-שנה?

ואיך האמינות של הרכב הזה?יהיו הרבה בעיות או שהרכב יחסית אמין??

תודה רבה!!

פורסם

לא ציינת אם הרכב ידני או אוטו', אבל אני משער שאתה מתכוון לדגם האוטומטי. הצריכה שלו בנסיעה משולבת, נעה בין 1:9

ועד 1:10.5, וזה לפי נסיון שלי עם רכב של חבר.

לגבי אמינות, אז ככה:

1.מנוע אמין מאוד, יכול לעשות 250K בשקט אם טופל כראוי.

2.מנוע צעדים שנוטה להתקלקל, בעיה מוכרת, פתרונות לה המון בפורום.

3. פלסטיקים שנוטים הישבר, במיוחד פאנל רדיו מזגן.

4. גיר אוטו' בעייתי עם נטייה להתחממות, לכן ברוב הרכבים מותקן קולר גיר. לא בהכרח מונע מהגיר לשבוק.

בנוסף, לעיתים כפתור ה"אובר דרייב" נתקע.

הכל תלוי בתחזוקה של הרכב. ואם הרכב עמד המון זמן, חובה לעשות לו טיפול , להחליף שמנים, פילטרים, רצועות, לבדוק מצב בלמים, בקיצור, לגרור למוסך.

בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
לא ציינת אם הרכב ידני או אוטו', אבל אני משער שאתה מתכוון לדגם האוטומטי. הצריכה שלו בנסיעה משולבת, נעה בין 1:9

ועד 1:10.5, וזה לפי נסיון שלי עם רכב של חבר.

לגבי אמינות, אז ככה:

1.מנוע אמין מאוד, יכול לעשות 250K בשקט אם טופל כראוי.

2.מנוע צעדים שנוטה להתקלקל, בעיה מוכרת, פתרונות לה המון בפורום.

3. פלסטיקים שנוטים הישבר, במיוחד פאנל רדיו מזגן.

4. גיר אוטו' בעייתי עם נטייה להתחממות, לכן ברוב הרכבים מותקן קולר גיר. לא בהכרח מונע מהגיר לשבוק.

בנוסף, לעיתים כפתור ה"אובר דרייב" נתקע.

הכל תלוי בתחזוקה של הרכב. ואם הרכב עמד המון זמן, חובה לעשות לו טיפול , להחליף שמנים, פילטרים, רצועות, לבדוק מצב בלמים, בקיצור, לגרור למוסך.

בהצלחה.

תודה רבה לך!

סליחה על הבורות מה זה מנוע צעדים?הפתרונות לה נמדדים בהרבה כסף?

אני כן מדבר על גיר אוטו' קולר גיר איפה אפשר להשיג ובערך באיזה מחירים מדובר אתה יודע?

הרכב עמד הרבה זמן ואם אני יקנה אותו הוא יעבור טיפול גדול מאוד...שכוללים את כל מה שאמרת

תודה רבה לך אתה נורא עוזר.

פורסם

לי יש קולט גם 94 אבל ידנית, הרכב שלי עושה 1 ל 13-12 בתוך העיר, מחוץ לעיר יכול גם להגיע ל1 ל15 (נסיעה על 100 שקל במרחק של 370 ק"מ בבין עירוני בנסיעה אחת).

בכללי זה רכב ממש טוב, מאד מתקדם לזמנו.

לגבי המנוע צעדים\מייצב טורים - זה החלק שאחראי על כך שהמנוע יעמוד בניוטארל (ברמזור לדוגמא) על 900-1000 סלד ולא ייכבה , שאצלי החלק הזה הלך בניוטראל הטורים עלו מ1000 עד ל3000 ככה במשחק עולה יורד עד שהחלפתי את החלק מפירוקיה בעלות של 400 שקל.

תבדוק אם הרכב מניע ונוסע בכלל, תחפש אולי עוד אקסמפלרים כאלה שנסעו, לך תדע במשך חצי שנה - שנה מה התבלה שם וגם מה היה לפני שעוד היה נוסע?

אמנם קשה יחסית למצוא קולט שמורה, אבל אם מצאת - הרווחת לגמרי.

אוהד.

פורסם

תודה רבה רבה רבה לך...!!

עזרת לי המון

לפני שהרכב נעמד בחניה,הוא ננהג ע"י סבא של חבר שלי שהיה אדם זקן ושמר נורא על האוטו הרכב עשה בסך הכל 104000 ק"מ.

מהבחינה הזאת אני לא דואג כי בוודאות הרכב היה שמור הבעיה היחידה שנצתרך לבדוק הוא אם קרה משו בזמן שהוא עמד...

אני חושב שהמחירון של הרכב בשנה הזאת ממש מטורף ולא מוצדק,מחיר כזה אני לא ישלם בחיים על הרכב,אני יוריד אותו ואם הוא לא יסכים אז תודה רבה ולהתראות.

בכל מקרה באמת תודה רבה לכם עזרתם מאוד

• תוכן חדש...