Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין איך לאנשים כאלה יש עוד רישיון. אני מבין שהרכב שלו גדול במיוחד, אבל עדיין , רבאק- הוא גם יודע את זה, ולא מנסה אפילו להתחשב בעובדה ולראות לאן הוא נוסע.

הנהג פשוט נכנס עם הנגרר בתוך פרייווט מסכנה, וניענע אותה קשות. בעל הרכב יצא, הזיז אותו, ואיך שנהג המשאית יכל לעבור- הוא נמלט מהמקום.

רציתי לצרף תמונות אך הפלאפון שלי לא רוצה לחלוק שום דבר עם המחשב היום משום מה.... אולי מחר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמו שאומרים - חתיכת חרא מאנייק.

אנא גש עם התמונות שיש בידך לתחנת המשטרה הקרובה ודווח על "פגע וברח".

מי ייתן ונהג המשאית יזדמבר כהלכה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

1+

תיגש עם הצילומים למשטרה ותן עדות.

צריך להכנס בו טוב טוב בלי רחמים. רק ככה לומדים.

אני רק מקווה שמשטרת הבובות תעשה משהו בנדון ולא תסגור את התיק מחוסר עניין לציבור.:(

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אולי יהיה יותר יעיל לתת את התמונות לבעל הרכב הנפגע (אני מקווה שנתת לו את הפרטים שלך או, לחלופין, לקחת את מספר הטלפון שלו).

הוא ישמח לגשת למשטרה וגם לתת את התמונות לסוכן הביטוח שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי.

אחרי שהתקנתי מחדש את התוכנה של הדרעקאפון, הצלחתי להוריד למחשב את התמונות. והרי הן לשיפוטכם .

היום עברתי משם שוב(מן הסתם. זה בדרך לעבודה שלי...) והעפתי מבט זריז על הרכב הנפגע- לא היה נזק רציני לפי מה שראיתי. אבל מקומם אותי התגובה של נהג המשאית-קרא לבעל הרכב שיזוז ואיך שהוא הזיז את הרכב נהג המשאית ברח.

אני לא יודע מה אפשר לראות מהתמונות הנ"ל, אך לפחות הצלחתי לתפוס גם את מספר הרישוי של המשאית.

27-08-08_0732.jpg

27-08-08_0733.jpg

פורסם

כן, על הרכב הלבן בתמונה השמאלית.

• תוכן חדש...